Dit zijn de meest winstgevende films van Andrew Garfield (naast The Amazing Spider-Man)

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Andrew Garfield (naast The Amazing Spider-Man)
Dit zijn de meest winstgevende films van Andrew Garfield (naast The Amazing Spider-Man)
Anonim

Hollywood-ster Andrew Garfield heeft zeker een behoorlijk druk 2021 gehad - vooral dankzij zijn optreden in Spider-Man: No Way Home. Aangezien de acteur halverwege de jaren 2000 zijn acteerdebuut maakte, is het niet verwonderlijk dat hij in de loop der jaren in nogal wat blockbusters en veelgeprezen films verscheen.

Dus hoewel zijn Spider-Man-films ongetwijfeld het beroemdste werk van Andrew Garfield zijn, heeft de acteur zeker veel na hen gedaan. Vandaag bekijken we enkele van zijn andere meest winstgevende werken. Van The Other Boleyn Girl tot The Social Network - blijf scrollen om te zien welke films de lijst hebben gehaald!

10 'Under The Silver Lake' - Box Office: $2 miljoen

De lijst aftrapt is de neo-noir zwarte komedie van 2018 Under the Silver Lake. Daarin speelt Andrew Garfield Sam en hij schittert naast Riley Keough, Topher Grace, Callie Hernandez, Don McManus en Jeremy Bobb. De film volgt een man die een vrouw aantreft in het zwembad van zijn appartement, alleen voor haar om de volgende ochtend te verdwijnen. Momenteel heeft het een 6.5 rating op IMDb. Under the Silver Lake verdiende uiteindelijk $ 2 miljoen aan de kassa.

9 'The Eyes Of Tammy Faye' - Box Office: $ 2,4 miljoen

De volgende op de lijst is de biografische dramafilm The Eyes of Tammy Faye uit 2021 waarin Andrew Garfield Jim Bakker speelt. Naast Garfield zijn er in de film ook Jessica Chastain, Cherry Jones, Fredric Lehne, Louis Cancelmi en Sam Jaeger te zien. The Eyes of Tammy Faye is gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2000 en heeft momenteel een beoordeling van 6,8 op IMDb. De film bracht uiteindelijk $ 2 op.4 miljoen aan de kassa.

8 'Breathe' - Box Office: $ 4,9 miljoen

Laten we verder gaan met de biografische dramafilm Breathe uit 2017. Daarin speelt Andrew Garfield Robin Cavendish die door polio vanaf zijn nek verlamd raakte.

Naast Garfield zijn er in de film ook Claire Foy, Tom Hollander, Hugh Bonneville, Dean-Charles Chapman en Ed Speleers te zien. Breathe heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 4,9 miljoen aan de kassa.

7 'Never Let Me Go' - Box Office: $ 9,4 miljoen

De dystopische romantische tragedie uit 2010 Never Let Me Go is de volgende. Daarin speelt Andrew Garfield Tommy D en schittert hij naast Carey Mulligan, Keira Knightley, Sally Hawkins, Charlotte Rampling en Nathalie Richard. De film is gebaseerd op Kazuo Ishiguro's roman Never Let Me Go uit 2005 en heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb. De romantische tragedie leverde uiteindelijk 9,4 miljoen dollar op aan de kassa.

6 'Silence' - Box Office: $ 23,8 miljoen

De volgende op de lijst is het epische historische drama Silence uit 2016 waarin Andrew Garfield Sebastião Rodrigues speelt. Naast Garfield zijn er in de film ook Adam Driver, Tadanobu Asano, Ciarán Hinds en Liam Neeson te zien. Silence is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1966 van Shosaku Endo en heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 23,8 miljoen aan de kassa.

5 'Lions For Lambs' - Box Office: $ 63,2 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door het oorlogsdrama Lions for Lambs uit 2007. Daarin portretteert Andrew Garfield Todd Hayes en speelt hij naast Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise, Michael Peña en Peter Berg. Lions for Lambs volgt de connecties tussen twee soldaten in Afghanistan, een congreslid, een journalist en een professor - en heeft momenteel een 6,2 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 63,2 miljoen aan de kassa.

4 'The Imaginarium Of Doctor Parnassus' - Box Office: $ 64,4 miljoen

Laten we verder gaan met de fantasiefilm The Imaginarium of Doctor Parnassus uit 2009 waarin Andrew Garfield Anton speelt.

Naast Garfield hebben de filmsterren Heath Ledger, Christopher Plummer, Johnny Depp, Colin Farrell en Jude Law. The Imaginarium of Doctor Parnassus volgt een reizende theatergroep en heeft momenteel een 6,8 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 64,4 miljoen aan de kassa.

3 'The Other Boleyn Girl' - Box Office: $ 80,7 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de historische romantische dramafilm uit 2008 The Other Boleyn Girl. Daarin speelt Andrew Garfield Francis Weston en schittert hij naast Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana, Kristin Scott Thomas en Mark Rylance. De film is gebaseerd op Philippa Gregory's gelijknamige roman uit 2001 en heeft momenteel een 6,7 rating op IMDb. The Other Boleyn Girl verdiende uiteindelijk 80,7 miljoen dollar aan de kassa.

2 'Hacksaw Ridge' - Box Office: $ 180,5 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de biografische oorlogsfilm Hacksaw Ridge uit 2016 waarin Andrew Garfield Desmond Doss speelt. Naast Garfield zijn er in de film ook Sam Worthington, Luke Bracey, Teresa Palmer, Hugo Weaving en Rachel Griffiths te zien. Hacksaw Ridge is gebaseerd op de documentaire The Conscientious Objector uit 2004 en heeft momenteel een 8,1 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 180,5 miljoen aan de kassa.

1 'The Social Network' - Box Office: $ 224,9 miljoen

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de biografische dramafilm uit 2010 The Social Network, die het verhaal vertelt van de oprichtingsfasen van Facebook. Daarin speelt Andrew Garfield Eduardo Saverin - een personage dat niet gemakkelijk te spelen was. Garfield schittert naast Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Armie Hammer en Max Minghella in de film die momenteel een 7,7-rating heeft op IMDb. Het sociale netwerk verdiende uiteindelijk $ 224,9 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: