Jimmy Fallon heeft een slechte geschiedenis van het afsnijden van zijn gasten

Inhoudsopgave:

Jimmy Fallon heeft een slechte geschiedenis van het afsnijden van zijn gasten
Jimmy Fallon heeft een slechte geschiedenis van het afsnijden van zijn gasten
Anonim

Jimmy Fallon host sinds 2014 The Tonight Show op NBC. Daarvoor sneed hij in de loop van ongeveer vijf jaar zijn late-night-show als gastheer op de Late Night met Jimmy Fallon van het netwerk. Dit carrièrepad heeft hem veel succes opgeleverd, waaronder meerdere Primetime Emmy-awards.

Tegelijkertijd heeft Fallon een beetje een slechte reputatie opgebouwd omdat hij zijn gasten niet altijd de ruimte geeft om te schitteren wanneer ze in zijn show zijn. Meer dan eens heeft de voormalige SNL-ster mensen kortgeknipt die hij interviewde. Hoewel een aantal van deze gasten vriendelijk genoeg zijn om dit gedrag te laten passeren, hebben anderen hem ervoor opgeroepen.

Van Ryan Gosling tijdens zijn Late Night-dagen tot Dakota Johnson in recentere tijden, hier zijn enkele topberoemdheden die het slachtoffer zijn geworden van het onderbrekende gedrag van Fallon.

8 David Spade 'zal het verhaal vertellen'

Komiek David Spade op Jimmy Fallon's 'The Tonight Show&39
Komiek David Spade op Jimmy Fallon's 'The Tonight Show&39

Fallon was gastheer van de Saturday Night Live-acteur en komiek David Spade, en vroeg hem of hij herinneringen had aan zijn allereerste bezoek aan The Tonight Show. Spade begon uit te leggen dat hij vóór Fallon's dagen als gastheer op het programma had gestaan. Hij kon echter niet eens een paar zinnen aan elkaar rijgen, omdat de gastheer bleef tussenbeide komen met zijn eigen happen.

Uiteindelijk had Spade er genoeg van en zei: "Ik zal het verhaal vertellen." Fallon pakte het tenminste goed op, deed alsof hij de show afrondde en van de set wegliep.

7 Margot Robbie maakt reclame voor 'Suicide Squad'

'Suicide Squad'-ster Margot Robbie op Jimmy Fallon's 'The Tonight Show&39
'Suicide Squad'-ster Margot Robbie op Jimmy Fallon's 'The Tonight Show&39

Margot Robbie promootte Suicide Squad toen ze in juli 2016 naar The Tonight Show ging. Fallon wilde meer weten over een bepaalde scène waarin ze voor een langere periode onder water bleef, en of het een CGI-effect zou kunnen zijn. Zodra de actrice begon te praten, onderbrak Fallon haar met tal van extra vervolgvragen.

Ze kwamen uiteindelijk aan het einde, maar het duurde ongeveer drie minuten voordat Robbie een vraag beantwoordde die waarschijnlijk seconden zou hebben gekost.

6 Rami Malek kreeg amper een woord in

'Bohemian Rhapsody'-ster Rami Malek op Jimmy Fallon's 'The Tonight Show&39
'Bohemian Rhapsody'-ster Rami Malek op Jimmy Fallon's 'The Tonight Show&39

Fallon had Rami Malek aan het woord over Bohemian Rhapsody, zijn biografische muziekfilm uit 2018 over het leven van Freddie Mercury en zijn band, Queen. Het gesprek dreef in de richting van de excentrieke kledingstijl van de overleden, mercurial muzikant, die Malek en de garderobeploeg van de film ook naar het grote scherm hadden vertaald.

Behalve, Malek kreeg nauwelijks een woord, aangezien Fallon het hele verhaal zelf leek te vertellen.

5 Niemand luistert ooit naar Taylor Swift

Fallon was weer bezig toen hij in augustus 2014 de muzikale superster Taylor Swift presenteerde. De zanger was echter niet geïnteresseerd in het tolereren van zijn verstoringen en klapte terug en zei: "Kijk waar ik heen ga met dit tenminste. Niemand luistert ooit naar mij!"

In de meeste gevallen, wanneer Fallon op deze manier wordt geconfronteerd, deinst hij terug en geeft hij toe. Deze keer sloeg hij echter dubbel terwijl Swift doorging met praten. "Je kijkt me niet eens aan," zei hij, waardoor het hele scenario nog ongemakkelijker werd.

4 Dakota Johnson werd het zat

Dakota Johnson was niet onder de indruk van de constante onderbreking van Jimmy Fallon
Dakota Johnson was niet onder de indruk van de constante onderbreking van Jimmy Fallon

Zoals het geval was met Rami Malek, begon Fallon hiaten in het verhaal van Dakota Johnson op te vullen toen ze in januari 2018 in The Tonight Show verscheen. Een paar keer stelde hij het volgende deel van haar verhaal voor, maar eindigde elke keer fout.

Op dit punt werd Johnson het gewoon zat en vroeg hem: "Moet je mensen niet laten praten in deze show?"

3 raarste nacht uit het leven van Timothée Chalamet

Timothée Chalamet werd genomineerd voor een prijs voor Beste Acteur bij de Oscars van 2017 voor zijn werk aan Call Me By Your Name. Hoewel hij het uiteindelijk verloor van Gary Oldman die Winston Churchill speelde in Darkest Hour, was het toch een behoorlijk surrealistische ervaring voor de jonge acteur.

Als Fallon's gast het jaar daarop vertelde hij hoe de hele aflevering was, maar niet zonder talrijke tussenwerpsels van de gastheer."Het was de raarste avond van mijn leven", zei Chalamet over de Oscars-avond. Hij had net zo goed over die avond kunnen praten in The Tonight Show.

2 De anekdotes van Ryan Gosling

Ryan Gosling op 'Late Night with Jimmy Fallon' in 2011
Ryan Gosling op 'Late Night with Jimmy Fallon' in 2011

Op het hoogtepunt van Late Night With Jimmy Fallon in 2011 ging The Notebook-ster Ryan Gosling naar de show om zijn nieuwe film, Crazy, Stupid, Love, te promoten. Naast het bespreken van de film, had Gosling een paar anekdotes over hoe hij omging met het leven in New York, waar hij pas onlangs was verhuisd.

Fallon was toen niet zo onderbrekend met zijn opmerkingen, maar hij bracht het grootste deel van het interview een beetje te onevenredig lachend door.

1 Chris Hemsworth kreeg de Jimmy Fallon-behandeling

Chris Hemsworth op Jimmy Fallon's 'The Tonight Show&39
Chris Hemsworth op Jimmy Fallon's 'The Tonight Show&39

MCU-ster Chris Hemsworth kreeg zijn eigen Jimmy Fallon-behandeling toen hij in januari 2018 in een cameo op de show verscheen. Dit was op de achterkant van zijn vergelding van het personage Thor in Avengers: Infinity War, dat destijds een brutowinst had opgeleverd ongeveer $ 800 miljoen aan de kassa.

De enige goedmaker voor Fallon was dat toen hij zijn gast deze keer onderbrak, het in ieder geval was om hem te prijzen voor zijn werk. In tegenstelling tot vele anderen voor hem, liet Hemsworth Fallon gewoon zijn ding doen, en dan zou hij blijven praten als hij klaar was.

Aanbevolen: