20 Verrassende feiten over Jennifer Aniston Pre-Fame

Inhoudsopgave:

20 Verrassende feiten over Jennifer Aniston Pre-Fame
20 Verrassende feiten over Jennifer Aniston Pre-Fame
Anonim

Verrassend genoeg bestond Jennifer Aniston al voordat Netflix Friends voor de miljardste keer verlengde. De met een Golden Globe bekroonde actrice heeft een lange, veelzijdige carrière die zich uitbreidt van off-Broadway-shows, geliefde tv-series, komische films en tranentrekkers.

Haar carrière begon toen ze jong was en ging tientallen jaren door, wat veel langer is dan het duurde voordat Ross en Rachel bij elkaar kwamen. Ze is een prominente actrice die bekend staat om Friends, Horrible Bosses, Cake, We're the Millers, Marley & Me en meer. Ze speelde recentelijk in The Morning Show. In 2008 bewoog ze zich achter de camera om verschillende projecten te produceren, waaronder The Morning Show en de Netflix-hit Dumplin', gebaseerd op het boek van Julie Murphy. Dit leidde ertoe dat Aniston een nummer opnam met Dolly Parton.

Terwijl we duimen voor de Friends-reünie, zijn hier twintig feiten voordat ze wegliep van haar bruiloft naar een kleine coffeeshop in New York en voor altijd vijf vrienden veranderde.

20 Ze bracht een jaar door in Griekenland

Jennifer Aniston is Grieks van vaders kant. Ze bracht een jaar van haar jeugd door in Griekenland, waar ze de familie van haar vader leerde kennen. Het blijkt dat Aniston niet echt van Grieks eten houdt. Misschien komt het doordat je het een heel jaar hebt gegeten? Ze geeft de voorkeur aan Mexicaans eten. Eerlijk gezegd neem ik het haar niet kwalijk.

19 Ze begon met acteren toen ze 11 was

Aniston wist al op jonge leeftijd welk carrièrepad ze wilde inslaan. Haar ouders waren van grote invloed, samen met hun voorkeur voor theater boven televisie. Toen ze naar de Waldorf School ging, probeerde ze voor het eerst te acteren. Daarna was ze verslaafd.

18 Haar ouders zijn acteurs

Acteren zit Aniston in het bloed. Haar vader John Aniston is een prominente soapacteur. Hij staat sinds 1985 op Days of Our Lives. Joey Tribbani zou jaloers zijn. Hij is ook in afleveringen van The West Wing en Gilmore Girls geweest. Haar moeder Nancy Dow was in afleveringen van The Wild Wild West en The Beverly Hillbillies.

17 Telly Savalas is haar peetvader

Aniston komt uit een beroemde familie, net als de Kardashians. Telly Savalas, genomineerd voor een Academy Award en Golden Globe, was haar peetvader. Je kent hem misschien van zijn rollen in Birdman of Alcatraz of de schurk Ernst Stavro Blofeld in de James Bond-films. Hij had ook een nummer één single genaamd "If" in de Britse hitlijsten.

16 Ze had een schilderij tentoongesteld in de MET

Toen ze 11 jaar oud was, had ze een van haar schilderijen tentoongesteld in de MET. Helaas is het bovenstaande schilderij geen origineel van Aniston. Als fervent kunstliefhebber heeft Aniston in de loop der jaren veel stukken verzameld. De bovenstaande werd gewonnen op een veiling door Justin Theroux en werd haar cadeau gegeven.

15 Ze ging naar de Fame School

Ja, de school uit Fame is echt of in ieder geval de school waarop de film is gebaseerd. Aniston volgde de Fiorello La Guardia School of Music, Art and Performing Arts in New York. Ze maakte deel uit van de toneelvereniging van de school. Gelukkig was ze een van de vele succesverhalen van de school.

14 Werd vrienden met Andrea Bendewald op school

Aniston raakte bevriend met actrice Andrea Bendewald (The Morning Show) toen ze naar Manhattan's High School for Performing Arts gingen. Hun vriendschap heeft door de jaren heen geduurd. Toen Aniston met Brad Pitt trouwde, was Bendewald haar bruidsmeisje. Bendewald beantwoordde de gunst toen ze Aniston haar bruidsmeisje maakte voor haar bruiloft in 2001.

13 Ze was de klasclown

Aniston had het moeilijk op school. Ze dacht niet dat ze dom was; ze kon de informatie gewoon niet onthouden. Terwijl ze academisch worstelde, bloeide ze sociaal. Ze sloot zich aan bij het basketbal- en volleyb alteam. Ze concentreerde zich erop haar klasgenoten en teamgenoten aan het lachen te maken. Dit heeft zeker invloed gehad op haar komische karbonades voor Friends.

12 Haar vader veranderde de spelling van hun achternaam

Stagenamen zijn prominent aanwezig in Hollywood. John Anastaskis wist dat zijn achternaam een uitdaging was om te spellen en uit te spreken. Om zijn carrière te helpen, veranderde hij het wettelijk in Aniston voordat hij met de moeder van Jennifer Aniston trouwde. Dit is de achternaam die op Jennifer's geboorteakte staat.

11 Haar ouders wilden niet dat ze acteur werd

Haar beide ouders zitten in de industrie. Haar vader is tot op de dag van vandaag een werkende acteur. Nancy noch John wilden dat hun dochter actrice zou worden. Ze wilden dat ze een stabielere carrière zou hebben en duwden haar om dokter of advocaat te worden.

10 Ze werkte als serveerster, fietsboodschapper en als telemarketeer

De meeste acteurs doen klusjes voordat ze succes hebben. Aniston had verschillende klusjes. Ze werkte als serveerster, fietskoerier en telemarketeer. Ze overleefde het werken als fietskoerier maar twee dagen. Tijdens haar perstour voor Horrible Bosses zei ze dat het de moeilijkste baan was die ze ooit had.

9 Haar ouders ontmoedigden haar om tv te kijken

Ondanks dat haar beide ouders acteurs zijn en haar vader regelmatig in soapseries te zien is, was tv in haar ouderlijk huis verboden. De enige uitzondering was toen ze ziek was en moest spijbelen. Haar vader gaf er de voorkeur aan dat ze entertainment zocht in het theater.

8 Haar ouders scheidden toen ze 9 was

Aniston worstelde vaak met haar relatie met haar beide ouders. Op 9-jarige leeftijd scheidden John Aniston en Nancy Dow. Jennifer kwam erachter toen ze thuiskwam van een verjaardagsfeestje en ontdekte dat haar vader het huis uit was. Het is zeker niet de beste manier om het nieuws aan uw kind te vertellen.

7 Ze was een woordvoerder van Nutrisystem

Tijdens haar tijd als worstelende actrice nam ze een baan aan als woordvoerder van Nutrisystem. In een interview met Howard Stern zou ze het hebben over haar reis naar gewichtsverlies, in plaats daarvan stelde Howard Stern haar tot op de dag van vandaag seksueel ongepaste vragen. Ze hebben allebei spijt van haar tijd bij Nutrisystem.

6 Anthony Abeson was haar acteerleraar

Anthony Abeson staat bekend om het lesgeven aan vele beroemde gezichten van vandaag. Sommige van zijn voormalige studenten naast Aniston zijn Ian Somerhalder, Sherri Saum en Reno Wilson. Aniston zei dat Anthony de eerste was die haar vertelde dat ze grappig was. Hij was degene die haar aanmoedigde om komedie na te streven.

5 Na haar studie werkte ze in off-Broadway-producties

Toen Aniston net van school kwam, deed ze auditie voor verschillende off-Broadway-producties. Ze werd gegoten in twee producties, For Dear Life en Dancing on Checker's Grave. Hoewel dit haar in staat stelde om te acteren, moest ze verschillende deeltijdbanen hebben om het leven in New York te kunnen betalen.

4 Gevraagd om advies van een NBC Executive bij een tankstation

Aniston was een worstelende actrice in Los Angeles toen ze NBC-directeur Warren Littlefield tegenkwam bij een tankstation om hem om advies te vragen. Ze was op dat moment in vier mislukte tv-shows geweest. De NBC-president raadde haar aan om naar de casting director van Friends te gaan.

3 Ze werd gediagnosticeerd met dyslexie toen ze in de twintig was

In 2015 vertelde Aniston in een interview met Hollywood Reporter aan de wereld dat ze de diagnose dyslexie kreeg toen ze in de twintig was. Het beïnvloedde haar zelfvertrouwen toen ze opgroeide. Ze haatte school omdat ze geen informatie kon onthouden. Ze zou nooit van haar leerstoornis hebben geweten als ze geen bril had gekregen.

2 Ze was een gothic op de middelbare school

De middelbare school was een zware tijd voor Aniston. In een interview met People magazine in 2016 zei ze: "De middelbare school was tragisch. Gewoon niet goed geïnformeerd. Je weet dat je aan het experimenteren bent. Het waren de jaren 80 en ik zag eruit als een gothic-nachtmerrie." Ze zei later in het interview: "Ik ging niet voor de mooiste."

1 Ze deed auditie voor SNL

Before Friends deed Jennifer auditie voor SNL en kreeg een rol aangeboden. Uiteindelijk wees ze de felbegeerde baan af. Ze vond de omgeving niet bij haar passen. Haar vrienden Adam Sandler en David Spade waren destijds vaste gasten in de show, maar het veranderde haar antwoord niet. Ze wees de kans om op Friends te zijn af.

Aanbevolen: