Hoe besteden Rob McElhenney en Kaitlin Olson hun nettowaarde van $ 50 miljoen?

Inhoudsopgave:

Hoe besteden Rob McElhenney en Kaitlin Olson hun nettowaarde van $ 50 miljoen?
Hoe besteden Rob McElhenney en Kaitlin Olson hun nettowaarde van $ 50 miljoen?
Anonim

Rob McElhenney en Kaitlin Olson maakten hun aanwezigheid voor het eerst bekend in de FX/FXX-komedie It's Always Sunny In Philadelphia als de egocentrische werkers in Paddy's Pub, Ronald “Mac” McDonald en Deandra “Sweet Dee” Reynolds Het on-air duo werd uiteindelijk een koppel in het echte leven (iets dat ze besloten geheim te houden.) Uiteindelijk trouwden Rob en Kaitlin in 2008 en gingen verder met de succesvolle sitcom, waarmee ze een behoorlijk collectief vermogen binnenhaalden.

Inderdaad, McElhenney en Olson zijn ingebakken in de hoofden van tv-kijkers vanwege hun populaire Sunny-personages (vooral McElhenney en zijn gekke capriolen, zoals het verkrijgen van een ton aan gewicht en het vervolgens verliezen in de latere seizoenen.) Het paar is vertakt en heeft andere rollen verkend om hun groeiende fortuin te vergroten, maar waar geeft dit komische stel hun zuurverdiende geld aan uit?

6 Rob McElhenney en Kaitlin Olson's bruiloft in Malibu

Rob en Kaitlin raakten voor het eerst romantisch in elkaar geïnteresseerd tijdens hun optreden op It's Always Sunny In Philadelphiasamen. Na twee jaar daten, besloot het paar om het officieel te maken en stapte in 2008 in het huwelijksbootje. De huwelijksceremonie van McElhenney en Olson vond plaats op de opvallende Saddlerock Ranch in Malibu. Het natuurthema-evenement werd gehouden onder een grote plataan in het midden van de ranch. Hoewel er niets is geschreven over wat het weelderige maar rustieke evenement het paar heeft gekost, was de ceremonie niettemin niet gratis. De meeste bruiloften van beroemdheden kosten een aardige cent; echter, vooral voor deze bruiloft zullen fans moeten speculeren.

5 Rob McElhenney en Kaitlin Olson's Sherman Oaks Engels traditioneel huis

In 2008, hetzelfde jaar dat het paar trouwde, kochten McElhenney en Olson een omheind huis in de wijk San Fernando Valley. Het huis in traditionele Engelse stijl is gebouwd in 2008 en beschikt over grote, open woonruimtes, gewelfde plafonds en hardhouten vloeren. Inbegrepen in de leefruimte van 4 024 vierkante meter zijn een woonkamer met kroonluchter en een keuken op het middeneiland, verbonden door een open plattegrond. Volgens L. A. Times.com vermeldde het echtpaar het huis in november 2018 voor $ 2,75 miljoen, en kocht het oorspronkelijk voor $ 2,1 miljoen

4 Rob McElhenney en Kaitlin Olson bezitten "Skinner's Bar" A. K. A. "Mac's Tavern"

Rob McElhenney, Kaitlin Olson en een bar. Wat is er met deze twee en een fijne drinkplaats? In een perfect voorbeeld van fictie die het leven imiteert, besloot het Always Sunny-stel in 2009 een bar te kopen. Enter: Mac's Tavern Gelegen op 226 Market Street in Old City, Philadelphia, PA (nr. verrassing daar), brengt de voormalige Skinner's Bar nu een klein stukje Always Sunny in Philly tot leven. Hoewel de McElhenney's niet de exclusieve eigenaren van het etablissement zijn, zijn ze zeker de meest bekende. De bar was in 2017 ook te zien op Phillyvoice.com nadat ze met een Facebook-bericht een paar had gebeld dat het aandurfde om te dineren in Mac's. Het is alsof je naar een echte aflevering van de beroemde sitcom kijkt.

3 Rob McElhenney en Kaitlin Olson drukken zich filantropisch uit

Wat heb je aan geld als je het niet kunt gebruiken om mensen met minder fortuin te helpen? Nou, McElhenney en Olson hebben precies dat gedaan. In maart 2020 beweerde het paar dat ze alle donaties tot 25 duizend. In een Instagram-bericht schreef Rob: De McElhenneys worden dronken! Ik hoop dat jullie allemaal genieten van je tijd thuis. Mogen wij u met respect verzoeken om te doneren aan @philabundance? Ze doen geweldig werk voor onze meest risicovolle. We gaan alle donaties verdubbelen tot 25k Laat ons dit zonnige geld uitgeven, verdomme. Link naar de GoFundMe-pagina in bio', en Kaitlin voegt eraan toe: 'Als jullie tegen het einde van vandaag samen $ 50.000 halen voor @philabundance, zullen @robmcelhenney en ik $ 35.000 doneren. Link in bio! Deze organisatie doet geweldig werk om mensen in nood te voeden in een stad die zoveel voor ons betekent. We weten dat het moeilijke tijden zijn en dat mensen bang zijn. De donaties van $ 10 betekenen bijna meer voor ons dan de grotere. We zien je. En we zijn zo dankbaar. ️”

2 Rob McElhenney en Kaitlin Olson lieten een huis bouwen in "Sunny" L. A

Beslissen om een huis te bouwen dat zowel aan hun behoeften als aan de behoeften van hun twee zonen zou voldoen, Rob en Kaitlin in opdracht van ontwerper Kishani Perera om hun droomhuis te helpen bouwen. Met hun twee jongens en hun hond in gedachten, wilde het paar grote kamers en open ruimtes, "Ik moet mijn kinderen voor altijd in de gaten houden", grapte Olson terwijl ze met Mensen sprak.com over de immense ruimte van het Californische droomhuis.

In een citaat van People.com zei Olson: "Bij het bouwen van dit huis wilden we ruimtes creëren die onze jongens en hun vrienden zouden aanmoedigen om hier rond te hangen." Het prachtige huis heeft zowel een rustieke uitstraling als Californische hedendaagse asceten.

1 Rob McElheney is mede-eigenaar van de Wrexham Association Football Club (met Ryan Reynolds)

Rob McElhenney en Ryan Reynolds’ relatie is interessant. In november 2020 werkten Rob en Ryan samen om The Wrexham Association Football Club te kopen. club die deelneemt aan de Premiere League, McElhenney zei dit tegen ESPN.com: "Ik begrijp niet waarom, als je daar theoretisch kunt komen - we hebben duidelijk de structuur en de systeem mogelijk om ons in staat te stellen op schaal te groeien - waarom niet groot dromen?" Inderdaad.

Aanbevolen: