Jay-Z's zittende Super Bowl-moment was geen protest

Inhoudsopgave:

Jay-Z's zittende Super Bowl-moment was geen protest
Jay-Z's zittende Super Bowl-moment was geen protest
Anonim

Jay-Z en Beyoncé geven toe dat ze tijdens de Super Bowl's Star Spangled Banner bleven zitten, maar het was niet de stunt waarvan iedereen dacht dat het zou zijn.

Mensen gingen ervan uit dat het een stil protest was. Fans dachten dat hun acties verband hielden met de quarterback Colin Kaepernick, die in 2016 voor de wedstrijden op de knieën ging om te protesteren tegen politiegeweld. Dat was het niet.

Jay-Z zegt dat de twee gewoon "werkten".

Jay-Z zet het record recht

Terwijl de rest van het publiek stond terwijl Demi Lovato het volkslied uitzond, bleven Jay-Z, Beyoncé en Blue Ivy zitten. Na veel speculatie houdt Jay-Z vol dat het niet was om een signaal over te brengen.

TMZ meldt dat een professor hem met deze vraag benaderde toen Jay-Z dinsdag op bezoek was bij Columbia University. Zijn reactie; “Dat was het eigenlijk niet. Sorry.”

Volgens Jay-Z waren ze gewoon gefocust op de uitvoering. "We sprongen meteen in de artiestenmodus."

Hij vervolgde: Ik kijk eigenlijk alleen maar naar de show. Het begin van de microfoon. Was het te laag om te starten?'

Nu Jay-Z's Roc Nation verantwoordelijk is voor al het entertainment tijdens de Super Bowl, beweert hij dat hij zich alleen maar zorgen maakte over de audio en alle andere aspecten van de show.

Het was nog steeds een protest

Jay-Z zag de noodzaak van een stil protest niet in, en hij stelt dat dit niet het protest is dat iedereen dacht dat het was. Ze maakten "het grootste protest van allemaal" door de meest diverse groep artiesten te kiezen om op te treden tijdens de Super Bowl.

Aanbevolen: