Dit zijn de meest winstgevende films van Vanessa Hudgens

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Vanessa Hudgens
Dit zijn de meest winstgevende films van Vanessa Hudgens
Anonim

Actrice Vanessa Hudgens werd in 2006 beroemd als Gabriella Montez in de Disney Channel-film High School Musical en sindsdien is ze erin geslaagd om in tal van beroemde projecten te verschijnen. Op een gegeven moment verkende Hudgens zelfs de muziekindustrie, maar tegenwoordig staat ze vooral bekend als actrice.

Vandaag bekijken we in welke van de films waarin ze verscheen uiteindelijk het meest winstgevend was. Van High School Musical 3 tot Spring Breakers - blijf scrollen om erachter te komen welke van haar projecten het meeste aan de kassa hebben gehaald!

10 'Bandslam' - Box Office: $12 miljoen

De aftrap is de muzikale rom-com Bandslam uit 2009. In It portretteert Vannessa Hudgens Sam en begint ze samen met Aly Michalka, Gaelan Connell, Scott Porter en Lisa Kudrow. De film volgt een nieuweling in de stad die een rockband samenstelt en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. Bandslam verdiende uiteindelijk $ 12 miljoen aan de kassa.

9 'Machette Kills' - Box Office: $ 17,4 miljoen

De volgende op de lijst is de actiefilm Machette Kills uit 2013 waarin Vannessa Hudgens Cereza speelt. Naast Hudgens zijn er in de film ook Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard en Antonio Banderas te zien. Machette Kills is gebaseerd op het personage uit de Spy Kids-franchise en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 17,4 miljoen aan de kassa.

8 'Thunderbirds' - Box Office: $ 28,3 miljoen

Laten we verder gaan met de sci-fi actie-avonturenfilm Thunderbirds uit 2004. Daarin speelt Vanessa Hudgens Tin-Tin en schittert ze naast Bill Paxton, Anthony Edwards, Sophia Myles, Ron Cook en Brady Corbet.

De film is gebaseerd op de tv-show Thunderbirds uit de jaren 60 en heeft momenteel een beoordeling van 4,3 op IMDb. Thunderbirds verdiende uiteindelijk $ 28,3 miljoen aan de kassa.

7 'Spring Breakers' - Box Office: $ 31,7 miljoen

De misdaadfilm Spring Breakers uit 2012 is de volgende op de lijst. Daarin speelt Vanessa Hudgens Candy en speelt ze samen met James Franco, Selena Gomez, Ashley Benson en Rachel Korine. De film volgt vier universiteitsmeisjes tijdens Spring Break in Florida en heeft momenteel een beoordeling van 5,3 op IMDb. Spring Breakers verdiende uiteindelijk $ 31,7 miljoen aan de kassa. Het maken van Spring Breakers was een grote verandering voor Hudgens, die gewend was om in veel meer gezinsvriendelijke functies te spelen.

6 'Beastly' - Box Office: $ 43,2 miljoen

De volgende op de lijst is de romantische fantasie Beastly uit 2011 waarin Vanessa Hudgens Lindy Taylor speelt. Naast Hudgens zijn er in de film ook Alex Pettyfer, Mary-Kate Olsen, Peter Krause, LisaGay Hamilton en Neil Patrick Harris te zien. De film is een moderne versie van het sprookje Beauty and the Beast en heeft momenteel een 5,6-beoordeling op IMDb. Beastly verdiende uiteindelijk $ 43,2 miljoen aan de kassa.

5 'Second Act' - Box Office: $ 72,3 miljoen

Het openen van de top vijf op de lijst van vandaag is de rom-com Second Act uit 2018. Daarin speelt Vanessa Hudgens Zoe Clarke/ Sarah Rosalina de la Santa Cruz Davilla Vargas en schittert zij naast Jennifer Lopez, Leah Remini, Treat Williams en Milo Ventimiglia. De film volgt een vrouw van in de veertig die uiteindelijk een zakelijke carrière nastreeft met een nep-cv en referenties - en het heeft momenteel een 5,8-beoordeling op IMDb. Second Act verdiende uiteindelijk $ 72,3 miljoen aan de kassa.

4 'Sucker Punch' - Box Office: $ 89,8 miljoen

Laten we verder gaan met de psychologische fantasiefilm Sucker Punch uit 2011 waarin Vanessa Hudgens Blondie speelt. Naast Hudgens zijn er ook Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Jamie Chung en Carla Gugino in de film te zien.

Sucker Punch volgt een jong meisje in een psychiatrische inrichting die haar ontsnapping beraamt en heeft momenteel een 6,0-beoordeling op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 89,8 miljoen aan de kassa.

3 'High School Musical 3: Senior Year' - Box Office: $ 252,9 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag is de musicalfilm High School Musical 3: Senior Year uit 2008 - het derde en laatste deel in de franchise en het enige dat in de bioscoop werd vertoond. Daarin speelt Vanessa Hudgens Gabriella Montez en schittert ze naast Zac Efron, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu en Monique Coleman. De film volgt de zes vrienden tijdens hun laatste jaar van de middelbare school en heeft momenteel een beoordeling van 4,9 op IMDb. High School Musical 3: Senior Year verdiende uiteindelijk $ 252,9 miljoen aan de kassa.

2 'Journey 2: The Mysterious Island' - Box Office: $335 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de sci-fi actie-avonturenfilm Journey 2: The Mysterious Island uit 2012. Daarin speelt Vanessa Hudgens Kailani Laguatan en schittert ze naast Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Luis Guzmán en Kristin Davis. De film is het vervolg op de film Journey to the Center of the Earth uit 2008 en heeft momenteel een beoordeling van 5,8 op IMDb. Journey 2: The Mysterious Island verdiende uiteindelijk $335 miljoen aan de kassa.

1 'Bad Boys For Life' - Box Office: $ 426,5 miljoen

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de actiekomedie Bad Boys for Life 2020 waarin Vanessa Hudgens Kelly speelt. Naast Hudgens zijn er in de film ook Will Smith, Martin Lawrence, Paola Núñez, Alexander Ludwig en Charles Melton te zien. Bad Boys for Life is het derde deel in de Bad Boys-franchise en heeft momenteel een beoordeling van 6,5 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 426,5 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: