Is 'Venom' de hele tijd een liefdesverhaal geweest? Andy Serkis lijkt er zo over te denken

Is 'Venom' de hele tijd een liefdesverhaal geweest? Andy Serkis lijkt er zo over te denken
Is 'Venom' de hele tijd een liefdesverhaal geweest? Andy Serkis lijkt er zo over te denken
Anonim

Andy Serkis heeft de krantenkoppen gehaald na enkele behoorlijk controversiële opmerkingen over zijn aanstaande Marvel-film, Venom: Let There Be Carnage.

Uproxx heeft onlangs een interview uitgebracht met Andy Serkis, de regisseur van het tweede deel van Marvel's Venom-serie. In het interview wierp Serkis licht op de aard van de relatie van de hoofdpersoon met de buitenaardse symbiont die in zijn lichaam woont.

Tijdens het interview werd Serkis gevraagd naar een specifieke scène in het vervolg waarin Venom (Tom Hardy) een oprechte toespraak houdt die sterk lijkt te verwijzen naar LGBTQIA-onderwerpen.

Terwijl hij het productie-achtergrondverhaal van de scène beschreef, verklaarde Serkis: "Het zou oorspronkelijk een carnaval van de verdoemden zijn en het werd uiteindelijk dat Tom Little Simz had leren kennen, die een briljante rapper is en ook sterren in de film." Hij vervolgde: "En ze had eigenlijk een nummer gemaakt, buiten het medeweten van haar, genaamd 'Venom' dat heel veel verband hield met de eerste film. En dus nam Tom contact met haar op en dat nummer werd een soort van focus.”

Hij voegde eraan toe: "Nou, Tom en [co-schrijver] Kelly [Marcel] hadden het er altijd over dat Venom naar buiten kwam en naar een feest ging dat een heel soort LGBTQIA-festival was, echt, ik zou noem het maar, en dus is dit zijn coming-outfeest eigenlijk. Dit is het coming-outfeest van Venom.”

Terwijl de interviewer Serkis bleef debriefen over wat hij van plan was over te brengen met de scène, werd Serkis gevraagd naar zijn bewoording van "coming out" en de hoge connotaties ervan aan de LGBTQIA-gemeenschap.

Serkis legde uit hoe het concept niet alleen betrekking had op de scène, maar ook op de film als geheel, zoals hij zei: Wel, wat interessant is, is dat het net zoiets is als, hier is hij een beetje, zegt hij in de film, 'We moeten stoppen met deze wrede behandeling van buitenaardse wezens.' Hij zei: 'Weet je, we leven allemaal op deze bal van rots,' weet je? En zo wordt hij onbedoeld een soort… hij spreekt namens de ander. Hij spreekt voor de vrijheid van de ander.”

Serkis rondde het interview vervolgens af door de relatie tussen Eddie Brock (Tom Hardy) en Venom te bestempelen als de 'centrale liefdesaffaire' van de film.

Na het interview gingen fans van de franchise naar Twitter om hun tegengestelde mening te uiten over de romantische beweringen van Serkis. Velen verwierpen het idee dat de relatie tussen Brock en Venom allesbehalve platonisch was geweest, omdat ze beweerden dat het romantische concept 'walgelijk' was.

Een fan schreef: Hij probeert echt open te klinken, maar het klinkt gewoon belachelijk. Niet hoe het werkt.”

Anderen benadrukten hoe, ondanks dat de romantische verhaallijn canon is in de Venom-stripboeken, ze het niet in de filmfranchise zouden accepteren. Ze huiverden bij de gedachte aan een seksscène tussen Brock en "alien goo" Venom.

Aanbevolen: