Twitter accepteert 'High Schooler' Alana Haim, maar blijft Ben Platt slepen

Twitter accepteert 'High Schooler' Alana Haim, maar blijft Ben Platt slepen
Twitter accepteert 'High Schooler' Alana Haim, maar blijft Ben Platt slepen
Anonim

Het internet is niet verlegen geweest om te laten weten hoe zij denken over de casting van Ben Platt als middelbare scholier in de verfilming van het populaire Broadway-toneelstuk Dear Evan Hanson.

De film vertelt het verhaal van Evan Hanson, een sukkelige middelbare scholier die een golf aan populariteit wint nadat hij een vriendschap voorwendde met zijn klasgenoot die zelfmoord heeft gepleegd. Platt begon de rol in 2014 voordat deze in 2016 op Broadway debuteerde. In reactie op critici die beweerden dat de 27-jarige te oud was om de middelbare scholier te spelen in de verfilming, verklaarde Platt verdedigend dat de film waarschijnlijk niet zou hebben gemaakt zonder zijn betrokkenheid.

Nadat de trailer was uitgebracht en een beeld van de huilende acteur de ronde begon te doen als een meme, zei Platt dat zijn eerste reactie op de controverse was: "Eff jongens, jullie weten niet eens dat dit zou gebeuren" t bestaan zonder mij, "maar uiteindelijk moet hij het werk voor zichzelf laten spreken."Er was nooit enige vorm van discussie dat ik niet de rol zou spelen. Dit zit in mij verankerd", zei hij over de rol.

Maar net toen het leek alsof het Twitter-plagen zou eindigen, bracht Metro-Goldwyn-Mayer de eerste blik op Paul Thomas Anderson's aankomende film Licorice Pizza uit, die een vergelijkbare leeftijd tartende casting heeft.

29-jarige Alana Haim, een derde van de band Haim, speelt Alana Kane in Licorice Pizza, dat het verhaal vertelt van Kane en Gary Valentine die opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley.

De reactie op de casting van Haim was opmerkelijk anders dan die van Platt. Maar zoals een Twitter-gebruiker het uitdrukte, komt dat misschien omdat de acteur er deze keer echt goed uitziet.

"Het is buitengewoon grappig dat Alana Haim 29 is en een tiener speelt en het ziet er volkomen natuurlijk uit, terwijl ze Ben Platt (een jaar jonger dan Alana!) er op de een of andere manier vol hebben gemaakt Benjamin Button ", schreef de verwarde kijker, en ze waren niet alleen.

"Iedereen die over Alana Haim praat in Licorice Pizza lijkt het naast Ben Platt van Dear Evan Hansen te plaatsen. Het verschil is dat hij er oud genoeg uitzag dat ze Joss Whedon van zijn leeftijd nodig hadden om er jong uit te zien," beaamde een ander.

"Als Ben Platt een tiener speelt, is het losbandig, ellendig, wreed, enz. Als Alana Haim een tiener speelt, is het ironisch, zelfbewust, ironisch, enz. ", schreef een criticus. "Het verschil tussen Alana Haim en Ben Platt is dat we Alana Haim leuk vinden", schreef een ander.

Sommige gebruikers konden het niet laten om nog een keer naar de afbeelding van een huilende Platt te verwijzen. "Alana Haim speelt de hoofdrol tiener in de nieuwe Paul Thomas Anderson-film op 29-jarige leeftijd… Ik weet dat Ben Platt nu ergens aan het huilen is", merkte een geamuseerde toeschouwer op.

Is er nog iemand in de hoek van Ben Platt?

Aanbevolen: