Hier is alles wat we weten over de vriend van Ava Phillippe, Owen Mahoney

Inhoudsopgave:

Hier is alles wat we weten over de vriend van Ava Phillippe, Owen Mahoney
Hier is alles wat we weten over de vriend van Ava Phillippe, Owen Mahoney
Anonim

Reese Witherspoon lijkt haar officiële moeder een stempel van goedkeuring te hebben gegeven aan de vriend van haar dochter Ava Phillippe, Owen Mahoney. Ava plaatste een zeldzame momentopname van hen op Instagram, genomen tijdens een recente reis naar Austin, Texas. Hoewel hun relatie groen licht heeft gekregen, zijn veel mensen nog steeds nieuwsgierig naar wie de man werkelijk is.

Wie is Ava Phillippe?

Reese Witherspoon en Ryan Phillippe verwelkomden hun eerste kind samen, dochter Ava Elizabeth Phillippe, nadat ze in 1999 trouwden. Slechts vier jaar later kreeg het paar hun tweede kind, een jongen genaamd Deacon Reese Phillippe. Hoewel de ouders hun kinderen uit de schijnwerpers hielden toen ze klein waren, zijn Ava en Deacon meer bekend geworden vanwege hun ontluikende onafhankelijke beroepen.

Hoewel velen verwachtten dat Ava in de voetsporen van haar vader en moeder zou treden, lijkt ze niet geïnteresseerd in optreden. Ze is misschien nog niet klaar voor Hollywood, maar ze heeft de modellen- en modewereld veroverd. Ze is modellenwerk gaan doen en heeft zowel op commerciële als op redactionele wijze gewerkt.

De ster heeft een positie gewonnen in het lookbook van het high-end modelabel Rodarte, naast andere Hollywood-schoonheden, waaronder Tessa Thompson. Ze is ook het gezicht van Draper James, het mode- en lifestylemerk van Reese. Bovendien maakte ze deel uit van het Parijse debutantenbal in 2017, waar ze haar formele entree maakte in de samenleving - naast vele modellenoptredens.

Wie is haar vriendje, Owen?

Van 2014 tot 2018 was Owen een student aan de Lowell High School. Hij won vele varsity-honkbalprijzen tijdens zijn verblijf daar, waaronder "2018 San Francisco Student-Athlete of the Year" en "First Player in San Francisco History to Win Four Championships."

De varsity-speler is, net als zijn vriendin, een student van UC Berkeley. Volgens zijn LinkedIn-profiel heeft hij een diploma in Data Science met een domeinnadruk in economie. HITC meldt ook dat de knappe momenteel een datawetenschapsstage afrondt bij Oracle, een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware.

Hij begon de baan in mei en werkt al meer dan twee maanden voor het bedrijf. Hij heeft van januari tot juni 2019 stage gelopen bij Foresight, UC Berkeley, als stagiair voor groei en bedrijfsanalyse.

Op Ava's Instagram-bericht onthulde ze het favoriete sportteam van haar partner. Ze onderschreef een lieve foto van hen met: "Hij is een Giants-fan … en ik ben een fan van knoflookfrietjes."

Wanneer begonnen ze te daten?

Ava en Owen zijn sinds 2019 aan het daten, wat inhoudt dat ze op dit moment iets meer dan twee jaar samen zijn. Het eerste publieke optreden van het paar was in mei 2019, toen ze werden waargenomen op het strand. Tijdens het incident waren ze aan het picknicken toen ze een kus uitwisselden die werd gevangen door de paparazzi.

Wat hebben fans te zeggen over Ava en Owen?

Toen er foto's verschenen van Ava die poseerde met haar vriend, waren velen geschokt over hoeveel ze op haar moeder leek. Hun gezichtsbeenstructuur en mooie grijns zijn bijna identiek. Terwijl sommige fans geboeid waren door de aanblik van een miniatuur Reese op hun schermen, zagen anderen iets dat aanzienlijk minder glamoureus en veel verontrustender was.

Ava's vriend heeft een opvallende gelijkenis met haar vader, en velen zijn geschokt. Ze zijn verbijsterd over hoe dat vreemde toeval is gebeurd. Het is bizar genoeg om te geloven dat er iemand bestaat die lijkt op Ava's vader, Ryan Phillipe, maar het is nog vreemder om te begrijpen waarom ze met iemand uitgaat die op hem lijkt.

Een van haar volgers reageerde op de post: "Het is raar dat de man op haar vader lijkt", terwijl een ander inviel en het naar een ander niveau bracht door te zeggen: "Onthoud dat Ryan Reese bedroog. De man zou het liefdeskind van Ryan kunnen zijn en hij zou de halfbroer van Ava kunnen zijn.”

Terwijl ze naar beneden scrolden in de commentaarsectie, zeiden anderen: "Geen leuke lol-mensen die partners kiezen die eruitzien als een lid van hun familie, zijn RAAR. oftewel de Biebers. Ze zien eruit als broers en zussen. Vindt iemand anders dat raar?' Samen met opmerkingen als "griezelig", "eh, heeft papa veel problemen?" en "Wauw, dit is eigenlijk te raar", "Wauw, ik dacht dat dat haar en haar vader was" reactie verscheen ook.

Hoewel velen de gedachte niet leuk vinden om met iemand te daten die er gewoon uitziet als een ander familielid, zijn er fans die Ava's keuze verdedigden en hen vertelden te stoppen met het maken van dergelijke vergelijkingen. Een van haar fans schreef: "Oh jongens, zeg niet dat hij op haar vader lijkt! Ook al is Ryan Phillippe mooi - geen enkel meisje wil horen dat haar vriendje op haar vader lijkt! Maar ze zien er allebei geweldig uit! Fijne dag nog."

Aanbevolen: