10 keer dat Craig Ferguson flirtte met zijn beroemde gasten

Inhoudsopgave:

10 keer dat Craig Ferguson flirtte met zijn beroemde gasten
10 keer dat Craig Ferguson flirtte met zijn beroemde gasten
Anonim

Craig Ferguson is misschien wel een van de beste flirts ter wereld. Dit is geen nieuws. Het internet weet dat Craig Ferguson een flirtende God op Youtube is geworden. Dit komt omdat fans een aantal van zijn oude interviews hebben opgegraven van toen hij The Late Late Show presenteerde tussen 2005 en 2014. Er zijn zelfs video-tutorials over hoe je kunt flirten zoals Craig Ferguson. Dat komt omdat hij zo natuurlijk was, en toch zo, zo, in je gezicht over wanneer hij zich aangetrokken voelde tot een vrouwelijke gast in zijn show.

Dat wil niet zeggen dat Craig niet flirtte met mannelijke gasten. Hij deed. Hij flirtte ook met de camera en het publiek. Het maakte deel uit van zijn komische routine. Het is deels waarom zijn acties op de show nooit als "problematisch" werden gezien. Of dat naar de huidige maatstaven waar is, is een heel andere zaak. Toch flirtten Craigs vrouwelijke gasten bijna altijd vrolijk terug. Sommigen hebben zelfs de flirt aangewakkerd en de getrouwde man in een staat van opwinding gebracht. Dit zijn de beroemdheden met wie Craig het meest flirtte en hun meest opwindende momenten…

10 Evangeline Lilly

Er waren enkele duidelijke vonken tussen Craig en deze Marvel Cinematic Universe-ster. Ze bezocht de show meerdere keren en was meer dan blij om toespelingen uit te wisselen met de late-night host. Sterker nog, ze was misschien een beetje verliefd op hem. Ze gaf tenslotte toe hem fanmail te hebben gestuurd en greep de kans om midden in een interview over zijn armen en borst te wrijven.

9 Irina Shayk

Craig gaf toe dat hij niet kon praten toen Bradley Coopers babymoeder, het veelgeprezen model Irina Shayk, langskwam. Hij werd met name zenuwachtig toen hij naar haar opmerkelijk prachtige jurk met de lange beenspleet keek. Hilarisch genoeg had Craigs homoseksuele robotskelet-sidekick, Geoff, dezelfde stotterreactie toen Irina speels met hem flirtte.

8 Meghan Markle

Lang voordat Meghan Markle lid werd van de koninklijke familie, flirtte ze met Craig Ferguson in The Late Late Show. Als hij had geweten dat Meghan uiteindelijk lid van de koninklijke familie zou worden, zou de Schot misschien niet zoveel tijd hebben besteed aan het maken van opmerkingen over schooluniformen.

7 Alice Eve

Alice Eve was nog een van Craigs meest vaste gasten tijdens zijn tijd als presentator van The Late Late Show. Elke keer dat Alice in zijn show kwam, kon Craig niet anders dan met haar flirten. De twee praatten vaak veel over kleding en wat Alice droeg. Dit opende natuurlijk de deur voor Craig om de grenzen te verleggen van wat acceptabel is op de nationale televisie. Een van hun beroemdste momenten samen was na het praten over de show Upstairs, Downstairs, Alice beweerde dat ze beide had gedaan. De blik op Craigs gezicht zei alles…

6 Sophia Bush

Wauw, die groene jurk, die trekt de aandacht. Ik zal eerlijk zijn, de groene jurk op zichzelf zou mijn aandacht niet trekken, maar met jou erin, plotseling ben ik daar met mijn ogen getrokken ', zei Craig bij een gelegenheid tegen Sophia Bush, de ster van One Tree Hill. Sophia was natuurlijk een vaste gast bij The Late Late Show en de twee leidden tot een beetje vriendschap. Maar dat weerhield Craig er niet van om constant met haar te flirten.

5 Jennifer Love-Hewitt

Tijdens het bespreken van alle scènes in The Client List waarin Jennifer Love-Hewitt haar kleren uittrekt, vroeg Craig haar of ze dvd-kopieën voor hem had. In plaats van hem in zijn gezicht te slaan, lachte Jennifer flirterig en zei dat ze dat deed. Toen beweerde Craig dat hij moeite had om zijn "ogen op één plek" te houden vanwege haar extreem laag uitgesneden jurk.

4 Leslie Bibb

Leslie Bibb flirtte graag met Craig in de show en hij had er geen probleem mee om hetzelfde te doen. Craig vertelde Leslie zelfs dat hij wenste dat hij de baan had van de man die haar jurk openritste om een microfoon op haar te zetten. Dan is er de tijd dat ze spraken over het doen van de daad op een vlot en het doen in een groep.

3 Morena Baccarin

Nadat ze de Deadpool-ster had gevraagd hoe haar eerste Valentijnsdag als getrouwde vrouw was, beweerde Morena dat ze "een beetje de bal liet vallen". Na een lange pauze antwoordde Craig: "Ik denk niet dat iemand het erg zou vinden. Pak het gewoon op en ga door". Dit is lang niet de enige keer dat hij met haar flirt. In haar eerste optreden kreeg Craig Morena aan het praten over de vraag of ze de voorkeur geeft aan mannen die 'kaal' en skinny dippen zijn. Toen was er hun gesprek over "vagazaling".

2 Maggie Grace

Het duurde echt tot Maggie Grace's tweede optreden in The Late Late Show voordat de twee met elkaar begonnen te flirten. Het lijdt geen twijfel dat Craig het initiatief heeft genomen toen hij zei: "Maggie, je benen zijn hier". Nadat hij Maggie's lange benen had bewonderd, begon Craig met haar te flirten in verschillende accenten.

1 Kate Mara

Niemand heeft Craig meer in de war gebracht dan Kate Mara. Je zou zelfs kunnen stellen dat Kate veel meer flirterig was met Craig dan met haar. Vanwege haar twee waanzinnig kokette optredens hebben fans de ware relatie tussen haar en Craig in twijfel getrokken. In haar tweede interview begon Kate te vertellen hoe jaloers ze was op Craig die met Morgan Freeman flirtte en vertelde hem toen dat ze wilde dat hij haar een slangenbeker zou geven. 'Ik geef je wel een slangenbeker,' grapte Craig. "Oh, jij vuile, vuile man," zei Kate, terwijl ze hen beiden een pad bekeek dat waarschijnlijk het hele studiopubliek net zo gepassioneerd maakte als zij en Craig.

Aanbevolen: