Dit zijn de meest winstgevende films van Anna Kendrick

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest winstgevende films van Anna Kendrick
Dit zijn de meest winstgevende films van Anna Kendrick
Anonim

Hollywood-ster Anna Kendrick trok voor het eerst de aandacht van kijkers in de vampierfilm Twilight uit 2008 en het is veilig om te zeggen dat ze sindsdien zeker een lange weg heeft afgelegd. Tegenwoordig is Anna Kendrick net zo beroemd als haar voormalige medespelers Kristen Stewart en Robert Pattinson - en sinds 2008 speelde ze zeker in tal van beroemde films.

Vandaag bekijken we welke van Anna Kendricks films de meest winstgevende zijn. Terwijl ze speelde in hits als Pitch Perfect en Up in the Air, zal plek nummer één niemand verbazen.

10 'Pitch Perfect' - Box Office: $115,4 miljoen

De start van de lijst is de musicalkomedie Pitch Perfect uit 2012 voor tieners. Daarin speelt Anna Kendrick Beca Mitchell en schittert ze naast Skylar Astin, Rebel Wilson, Adam DeVine, Anna Camp en Brittany Snow. Pitch Perfect volgt de all-girl a capella-groep van Barden University en heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 17 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 115,4 miljoen aan de kassa.

9 'The Accountant' - Box Office: $ 155,2 miljoen

De volgende op de lijst is de actiethriller uit 2016, The Accountant, waarin Anna Kendrick Dana Cummings speelt. Naast Kendrick zijn er in de film ook Ben Affleck, J. K. Simmons, Jon Bernthal, Jeffrey Tambor en John Lithgow. The Accountant volgt een openbare accountant met autisme die verduistering over de hele wereld ontdekt en heeft momenteel een 7,3 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van 44 miljoen dollar en verdiende uiteindelijk 155,2 miljoen dollar aan de kassa.

8 'Up In The Air' - Box Office: $ 166,8 miljoen

Laten we verder gaan met het comedy-drama Up in the Air uit 2009. Daarin portretteert Anna Kendrick Natalie Keener, en ze schittert naast George Clooney, Vera Farmiga, Jason Bateman, Danny McBride en Melanie Lynskey.

De film volgt een reizende zakelijke "downsizer" wiens taak het is om mensen te ontslaan en heeft momenteel een 7,4 rating op IMDb. Up in the Air werd gemaakt met een budget van $ 25 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 166,8 miljoen aan de kassa.

7 'Pitch Perfect 3' - Box Office: $ 185,4 miljoen

De muzikale tienerkomedie Pitch Perfect 3 uit 2017 is de volgende. In de derde aflevering in de Pitch Perfect-franchise speelt Anna Kenrick opnieuw Beca Mitchell. De film volgt de gescheiden Barden Bellas terwijl ze herenigen voor een laatste zangwedstrijd en het heeft momenteel een 5,8 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 45 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 185,4 miljoen aan de kassa.

6 'Into The Woods' - Box Office: $ 213,1 miljoen

De volgende op de lijst is de fantasy-musicalfilm Into the Woods uit 2014. Daarin speelt Anna Kendrick Assepoester en schittert ze naast Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Chris Pine en Johnny Depp. De film is gebaseerd op de gelijknamige Broadway-musical van Stephen Sondheim uit 1986 en heeft momenteel een 5,9 rating op IMDb. Into the Woods werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 213,1 miljoen aan de kassa.

5 'Pitch Perfect 2' - Box Office: $ 287,5 miljoen

De top vijf van de lijst van vandaag opent met de musicalkomedie Pitch Perfect 2 uit 2015 voor tieners. Het tweede deel in de Pitch Perfect-franchise volgt de Barden Bellas op een wereldkampioenschap zang. Momenteel heeft het een 6,4 rating op IMDb. De film werd gemaakt met een budget van $ 29-31 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 287,5 miljoen aan de kassa.

4 'Twilight' - Box Office: $ 407,1 miljoen

Laten we verder gaan met de film waarmee de carrière van de actrice begon: de romantische fantasiefilm Twilight uit 2008. Daarin speelt Anna Kenrick Jessica Stanley, en ze schittert naast Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Billy Burke en Peter Facinelli.

De film was gebaseerd op de gelijknamige roman van Stephenie Meyer uit 2005 en heeft momenteel een 5,2 beoordeling op IMDb. Twilight werd gemaakt met een budget van $ 37 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 407,1 miljoen aan de kassa.

3 'The Twilight Saga: Eclipse' - Box Office: $ 698,4 miljoen

Het openen van de top drie is de derde aflevering van The Twilight Saga - de romantische fantasie van 2010 The Twilight Saga: Eclipse die momenteel een 5.0-rating heeft op IMDb. De film is gemaakt met een budget van 68 miljoen dollar en verdiende uiteindelijk 698,4 miljoen dollar aan de kassa.

2 'The Twilight Saga: New Moon' - Box Office: $712 miljoen

De tweede plaats op de lijst van vandaag is de tweede film in The Twilight Saga - de romantische fantasie uit 2009 The Twilight Saga: New Moon die momenteel een 4,8-beoordeling heeft op IMDb. De film over het liefdesverhaal van Edward Cullen en Bella Swan werd gemaakt met een budget van $ 50 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 712 miljoen aan de kassa.

1 'The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1' - Box Office: $ 712,2 miljoen

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de laatste Twilight-film waarin Anna Kendrick verscheen - de fantasieroman The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 uit 2011. De film - die momenteel een beoordeling van 4,9 heeft op IMDb - werd gemaakt met een budget van $ 127 miljoen en verdiende uiteindelijk $ 712,2 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: