Madison Beer is openlijk verliefd op deze twee hete beroemdheden

Inhoudsopgave:

Madison Beer is openlijk verliefd op deze twee hete beroemdheden
Madison Beer is openlijk verliefd op deze twee hete beroemdheden
Anonim

Gedurende het grootste deel van de moderne muziekgeschiedenis was er één hoofdroute die de meeste artiesten volgden om groot mainstream succes te behalen. Muzikanten die op zoek waren naar hun grote doorbraak zouden er tenslotte alles aan doen om de machthebbers in het bedrijf voor te staan, aangezien zij de enigen waren die de sleutels van het kasteel hadden. Tegenwoordig is de muziekbusiness echter veel meer gedemocratiseerd, omdat artiesten video's kunnen uploaden naar sociale media en platenlabels zullen bellen als ze een grote aanhang hebben.

In 2007 stuitte een beroemde talentmanager op een video van een optreden van een jonge jongen en die meevaller en de duidelijke talenten van het kind leidden ertoe dat Justin Bieber een superster werd. Toen Madison Beer nog in haar zeer vroege tienerjaren was, begon ze video's van haar te plaatsen die beroemde liedjes bedekken op YouTube. Gelukkig voor Beer werd ze een ander voorbeeld van een artiest die op YouTube begon toen Bieber een van haar video's vond en een link ernaar tweette. Sindsdien is Beer rijk en beroemd geworden, waardoor ze ellebogen kon wrijven met enkele grote sterren. Sinds Beer open is geweest over zijn verliefdheid op twee opmerkelijke sterren, waren sommige van die interacties misschien behoorlijk ongemakkelijk.

Romantische geschiedenis van Madison Beer

Nadat Madison Beer de aandacht van Justin Bieber trok, duurde het niet lang voordat ze een enorme aanhang kreeg, van wie velen haar leven en carrière sindsdien hebben gevolgd. Als gevolg van de schijnwerpers die beroemd worden een persoon biedt, is er behoorlijk wat bekend over wat er de afgelopen jaren is gebeurd in het liefdesleven van Madison Beer. Toen Beer bijvoorbeeld naar verluidt "verbonden" was met Blake Griffin, plaatsten veel roddelwebsites artikelen over hun relatie.

Naast de gemelde betrokkenheid van Madison Beer bij Blake Griffin, is de beroemde zanger romantisch gekoppeld aan drie andere jongens. Zo was Beer van 2017 tot 2019 betrokken bij Zack Bia. Daarvoor zou Beer een relatie hebben met Brooklyn Beckham, een model dat de zoon is van Spice Girl Victoria Beckham en de wereldberoemde atleet David Beckham. De vroegst bekende relatie waar Beer bij betrokken was, was die met Jack Gilinsky, een artiest die de helft van het zangduo Jack & Jack vormde.

Madison Beer praat over aangetrokken zijn tot vrouwen

In de jaren sinds Madison Beer beroemd werd, is ze alleen romantisch gekoppeld aan mannen. Om die reden kunnen de meeste waarnemers hebben aangenomen dat de zanger zich alleen tot mannen aangetrokken voelt. Volgens wat Beer zei tijdens een YouNow-chat met fans, voelde Beer zich in het verleden echter aangetrokken tot vrouwen. Beer verklaarde zelfs dat haar gevoelens voor één vrouw veel verder gingen dan louter verliefdheid.

"Ik ben geen lesbienne, maar ik hou absoluut van meisjes", vertelde ze. "Ik denk dat meisjes de meest verbazingwekkende dingen zijn die ooit met de planeet aarde zijn gebeurd." “Ik zou mezelf niet als hetero categoriseren omdat ik labels echt raar vind. Ik vind meisjes mooi en geweldig en ik denk dat als ik verliefd zou worden op een meisje, ik niet zou zeggen '[GASP] Oh mijn god, ik word verliefd op een meisje.' liefde met een meisje eerder en ik denk niet dat dat iets slechts is. Ik ben eerder echt verliefd geworden op een meisje en had zoiets van: 'Oh mijn god.'”

In de jaren sinds Madison Beer die uitspraken deed, is ze nog nooit met een vrouw in aanraking geweest. Uit de opmerkingen van Beer lijkt het echter zeker dat dit in de toekomst zou kunnen gebeuren. Wat nog belangrijker is voor dit artikel, is dat de verklaring van Beer de mogelijkheden opent als het gaat om de sterren waarvan de zanger heeft toegegeven in het verleden verliefd te zijn geweest.

Beroemdheid van Madison Beer verplettert Taylor Lautner en David Archuleta

In 2021 nam Madison Beer deel aan een video die werd geüpload naar het YouTube-kanaal van NME, waarin ze de eerste keren besprak dat er verschillende dingen in haar leven gebeurden. Zoals te verwachten, was het eerste waar de zanger naar werd gevraagd de "eerste artiest waar je verliefd op werd". Als reactie besprak Beer de gevoelens die ze voor David Archuleta ontwikkelde. “De eerste artiest waarmee ik in aanraking kwam, was zeker David Archuleta. Ik was een grote fan van American Idol en ik was enorm verliefd op hem.”

Op basis van de opmerkingen die Madison Beer in het openbaar heeft gemaakt, is het heel duidelijk dat nadat de zangeres verliefd werd op David Archuleta, het niet lang duurde voordat ze verliefd werd op een andere ster. Beer heeft het tenslotte gehad over het hebben van een oogje op Taylor Lautner in het verleden en Twilight uit 2009 kwam uit het jaar nadat Archuleta's seizoen van American Idol werd uitgezonden. Op basis van die informatie lijkt Beer een perfect voorbeeld te zijn van hoe snel een kind van de ene verliefdheid naar de andere kan springen.

Aanbevolen: