De cast van 'Pussycat Dolls Present: Girlicious': waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Pussycat Dolls Present: Girlicious': waar zijn ze nu?
De cast van 'Pussycat Dolls Present: Girlicious': waar zijn ze nu?
Anonim

In de zomer van 2007 gingen 15 aspirant-zangeressen uit het hele land naar Los Angeles om te strijden om lid te worden van Robin Antin's volgende meidengroep. Antin, de maker van de burleske groep (en later platina-verkopende meidengroep) de Pussycat Dolls, zou drie (later vier) van de deelnemers kiezen om de nieuwe meidengroep Girlicious te creëren op Pussycat Dolls Present: Girlicious, die werd uitgezonden op Het CW-netwerk begin 2008.

Ondanks dat alle deelnemers Amerikaans zijn, kregen de show en de groep meer aandacht en kijkers van het Canadese publiek, waardoor ze voornamelijk in Canada optraden en promoten. Ze brachten twee albums uit, hoewel ze in 2011 werden gesplitst na onrust en het vertrek van leden. Hieronder staat een lijst van wat sommige van de deelnemers en latere Girlicious-leden van de reality-competitieserie hebben gedaan sinds het einde van de show en het uiteenvallen van de groep.

7 Jamie Lee Ruiz is nu een levenscoach

Hoewel ze werd beschouwd als een van de beste danseressen van alle deelnemers, haalde Jamie Lee Ruiz niet de cut voor Girlicious en werd ze uitgeschakeld in de vijfde aflevering. Ondanks dat ze geen lid werd, bleef ze samenwerken met groepsbedenker Robin Antin, die verscheen in haar Pussycat Dolls Workout-dvd's. In de afgelopen jaren werd Ruiz een levenscoach en bood ze diensten aan via haar officiële website en Instagram-account.

6 Jenna Artzer werd een fotograaf

Na haar eliminatie van de zesde aflevering bracht Jenna Artzer enkele solonummers uit via haar MySpace-pagina en werd naar verluidt in 2011 getekend bij Blackground Records. Behalve één single kwam er niets anders door als het ging om haar muziekcarrière. Uiteindelijk volgde ze geen muziek meer en vond ze een nieuwe passie in fotografie, waarbij ze vaak foto's maakte voor bruiloften en zwangerschapsshoots in heel Zuid-Californië. In juli 2020 kondigde ze de geboorte aan van haar zoon genaamd Sire.

5 Charlye Nichols vond huwelijk en moederschap

Beschouwd als een sterke deelnemer tijdens haar tijd op de show, behaalde Charlye Nichols de top 5 en was de laatste die werd geëlimineerd voordat Girlicious werd gevormd. Na de show keerde Nichols terug naar haar geboorteplaats Houston, waar ze nu nog steeds woont. Ze trouwde begin 2019 en beviel het jaar daarop van een dochter. Volgens haar Instagram is ze in contact gebleven met deelnemer aan de show en later Girlicious-lid Tiffanie Anderson, omdat ze vaak samen rondhingen.

4 Natalie Mejia: moeder, nieuwe meidengroep, wedergeboren christen

Tijdens haar tijd op de show was Natalie Mejia een sterke concurrent, maar ze kreeg ook ruzie met sommige meisjes. Ze maakte Girlicious samen met Nichole Cordova, Chrystina Sayers en Tiffanie Anderson. Kort voor de release van het tweede en laatste album van de groep, Rebuilt, haalde ze de krantenkoppen toen ze in oktober 2010 werd gearresteerd voor cocaïnebezit. Ze verliet de groep in februari 2011 en zou later in de nieuwe line-up van de Pussycat Dolls komen hoewel later vertrokken vanwege haar zwangerschap. In 2014 richtte ze de Mejia Sisters op, een meidengroep met haar zussen Jazzy en Taylor, hoewel ze later uit elkaar gingen. In april 2020 werd ze een wedergeboren christen en wiste alle eerdere Instagram-berichten met betrekking tot haar zangcarrière weg. Ze trouwde in 2017 en is nu moeder van drie kinderen.

3 Chrystina Sayers wijdde haar leven aan het christendom

Naast Mejia vertrok Christina Sayers in 2011 ook uit de groep en zou ook in de nieuwe line-up van Pussycat Dolls worden opgenomen, hoewel ze in april 2012 stopte. Sayers probeerde een solocarrière en bracht een paar singles uit van 2012 tot 2018, hoewel ze een wedergeboren christen werd en haar leven aan God wijdde. Ze verwijderde al haar solonummers van streamingdiensten omdat de lyrische inhoud indruiste tegen haar religieuze waarden. In 2020 veroorzaakte ze controverse omdat ze homoseksualiteit zondig noemde, wat veel fans van Girlicious boos maakte, die een grote LGBTQ+-aanhang hadden. Voormalige Girlicious-leden Nichole Cordova en Tiffanie Anderson uitten hun onenigheid met de uitspraken van Sayers in de commentaren van een fanpost.

2 Nichole Cordova was de laatste die overeind stond

Na het vertrek van Mejia en Sayers bleef de in Houston geboren Nichole Cordova lid van Girlicious, met plannen om nieuwe leden te krijgen. In plaats daarvan sloot ze zich aan bij een nieuwe groep genaamd Girls United, die in 2013 werd uitgeschakeld in de knock-outrondes van het derde en laatste seizoen van de Amerikaanse editie van The X Factor. Volgens haar Instagram verloofde ze zich in oktober 2016 nadat haar vriend haar ten huwelijk had gevraagd. voor haar in Italië. Het is niet bekend of de twee nog steeds bij elkaar zijn, aangezien er sindsdien geen updates over hun relatie zijn geweest. Tegenwoordig woont ze in Los Angeles.

1 Tiffanie Anderson werd een schilder

Hoewel ze de groep bereikte, was Tiffanie Anderson het eerste lid dat Girlicious in juni 2009 verliet vanwege creatieve meningsverschillen met het imago van de groep en het aanstaande tweede album. Terwijl andere leden probeerden in de muziekbusiness te blijven na hun vertrek en de uiteindelijke breuk, koos Anderson een andere weg en werd schilder en beeldend kunstenaar. Haar werk heeft grote namen aangetrokken zoals Ray J, Wiz Khalifa en Floyd Mayweather, voor wie ze allemaal heeft geschilderd. Ze plaatst haar kunstwerken regelmatig op haar 100.000+ volgers op Instagram, met schilderijen van beroemde figuren als Kobe Bryant en Madonna.

Aanbevolen: