Meghan Markle schreef geschiedenis met haar Vogue-uitgave van september 2019

Inhoudsopgave:

Meghan Markle schreef geschiedenis met haar Vogue-uitgave van september 2019
Meghan Markle schreef geschiedenis met haar Vogue-uitgave van september 2019
Anonim

Voor het eerst kunnen fans de video achter de schermen zien van Meghan Markle met de hoofdredacteur van de Britse Vogue, Edward Enninful, terwijl ze het nummer van september 2019 bespreken.

Volgens Vogue brak dit nummer records en werd het snel het snelst verkopende nummer in de geschiedenis en het bestverkochte nummer van het afgelopen decennium.

ForcesForChange

Afgelopen zomer was Meghan Markle gastredacteur van het septembernummer van het tijdschrift, met als thema ForcesForChange.

Portretten van invloedrijke vrouwen zijn door het hele tijdschrift te zien, zoals onder andere Jane Fonda, Greta Thunberg en Laverne Cox.

People citeert Enninful als volgt; "TBT Ik ben verheugd te kunnen melden dat de kioskverkoop van @BritishVogue in de tweede helft van 2019 is gestegen, maar het echte hoogtepunt voor mij is de uitvoering van ons nummer van september 2019."

“ForcesForChange, als gast geredigeerd door The Duchess of Sussex @SussexRoyal, was ons snelst verkopende nummer in de geschiedenis van BritishVogue (uitverkocht in 10 dagen) en het bestverkochte nummer van het afgelopen decennium. Ik kan niet wachten om te zien wat 2020 in petto heeft…”

Nu voor de hoeden

Enninful en Meghan besloten de mijlpaal te vieren door een onzichtbare video achter de schermen te delen die in augustus werd opgenomen. Daarin bespreken het paar wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoetten in januari 2019. Het begon allemaal toen Enninful naar Kensington Palace ging om thee te drinken met de hertogin.

“Ik had zoiets van, ‘Leuk je te ontmoeten, Hertogin,'”, zei Enninful in de video. "Toen dacht je: 'Noem me Meghan!'" Waardoor ze allebei moesten lachen.

Ze gaan door met het belichten van vrouwen die de wereld veranderen - een belangrijk thema in het tijdschrift.

Markle verkondigt dat iedereen die het tijdschrift leest "zichzelf erin zou moeten kunnen zien".

"En dat is waar ik echt trots op ben dat we het hebben bereikt", vervolgt ze, voordat ze glinsterende hoge hoeden voor haar en Enninful oppakt om te dragen om hun succes te vieren.

Waarom stond ze niet op de cover?

"Vanaf het allereerste begin hebben we over de cover gepraat - of ze er nu wel of niet op zou staan", zei Enninful in een verklaring.

“Uiteindelijk had ze het gevoel dat het in zekere zin een ‘opschepperig’ ding zou zijn om te doen voor dit specifieke project. In plaats daarvan wilde ze zich concentreren op de vrouwen die ze bewondert.”

Aanbevolen: