Een kijkje in de vriendschap tussen Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston

Een kijkje in de vriendschap tussen Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston
Een kijkje in de vriendschap tussen Ellen DeGeneres en Jennifer Aniston
Anonim

Het duo Ellen en Aniston is een perfect voorbeeld van een ideale vriendschap in de entertainmentindustrie.

De twee zijn al meer dan de helft van Jens leeftijd vrienden en zelfs vandaag lijkt de vriendschap zo ongelooflijk sterk te zijn. Elke keer dat ze elkaar ontmoeten, zie je de opwinding van de eerste ontmoeting op hun gezichten. Het is duidelijk dat ze veel respect, liefde en zorg voor elkaar hebben.

Bijna elke keer dat ze samen zijn, worden hoogtepunten en nieuwe feiten uit hun respectievelijke carrières en ervaringen aan het licht gebracht. Ze waarderen elkaar op het moment van succes, maar aarzel niet om een been te trekken wanneer het tegenovergestelde gebeurt. In haar show feliciteert Ellen Jen met het feit dat ze de 'machtigste vrouw van Hollywood' is, en het volgende moment plaagt ze haar omdat ze haar niet 'beste vriendin' noemt.

DeGeneres en Jenifer waren voorbestemd om elkaar te ontmoeten

Zestien jaar geleden debuteerde "The Ellen DeGeneres Show" en Jennifer markeerde de mijlpaal voor Ellen's nieuwe start. Aniston was de eerste gast op de DeGeneres Show, kwam langs bij Justin Timberlake en heeft sindsdien meerdere keren opgetreden. Jen heeft zelfs de DeGeneres Show gehost in Ellen's afwezigheid.

Het lijkt erop dat hun regelmatige bijeenkomsten hen elkaars werk goed hebben geleerd!

De eerste keer dat ze elkaar ontmoetten was geen toeval.

In feite hadden ze allebei al plannen om elkaar te ontmoeten. Jennifer, een die-hard Ellen-fan, ontmoette Ellen op haar verjaardagsfeestje dat ze zich herinnert in de DeGeneres Show. Ze zegt dat ze een grote fan is van Ellens komedie en dat hun eerste interactie kort was, maar de sterke chemie was voelbaar.

Ze gaan ongetwijfeld ver terug als vrienden

Reese Witherspoon twijfelde ooit aan de vriendschap van Ellen en Jen door vol te houden dat ze in feite Jens beste vriendin was. Ellen belde onmiddellijk Jen en was gerustgesteld dat hun "vriendschap gebaseerd is op 30 jaar kennis van elkaar."

De DeGeneres-show bestaat al vrij lang. Ellen praat met beroemdheden en ze gaan terug. Maar de show wordt familie voor Ellen elke keer dat haar partner Jen meedoet. Dat verklaart ook waarom Jen een van de meest voorkomende beroemdheden in de show is.

Ze staan altijd voor elkaar klaar

Hun gesprekken zijn niet alleen beperkt tot de positieve kant, ze hebben ook op slechte dagen aangeraakt, zoals toen Aniston haar enge ervaring deelde van een noodvliegtuig dat op de show landde.

Ze vloog naar Mexico met een technisch defect vliegtuig dat moest landen met een ontbrekende band. Het was een van de engste momenten in haar leven, zoals Jennifer vertelt, maar haar vriendin stond haar bij. In deze panieksituatie was Ellen de eerste die Aniston een sms stuurde met de vraag of ze in orde was.

Ellen en Jennifer hebben samen een lange weg afgelegd en wat hun reis als maatjes speciaal maakt, is hun ongeëvenaarde chemie.

Aanbevolen: