17 Dingen die we net hebben geleerd over Jennifer Aniston's tijd op vrienden

Inhoudsopgave:

17 Dingen die we net hebben geleerd over Jennifer Aniston's tijd op vrienden
17 Dingen die we net hebben geleerd over Jennifer Aniston's tijd op vrienden
Anonim

Jennifer Aniston staat bovenaan de Hollywood-voedselketen als een van de best betaalde actrices aller tijden. Ze schreef geschiedenis in het Guinness Book Of World Records als de best betaalde televisieactrice toen ze de mijlpaal van $ 1 miljoen per aflevering haalde voor haar rol als Rachel in Friends.

Deze iconische rol zal nooit door iemand worden geëvenaard. Zelfs een volledige 16 jaar nadat de laatste aflevering werd uitgezonden, kijken we naar Jennifer Aniston en we kunnen het niet helpen, maar zien Rachel. De wereld kan geen genoeg krijgen van haar, of iets dat ook maar enigszins met de show te maken heeft. Laten we eens kijken naar 17 dingen die we net hebben geleerd over Jennifer Aniston's tijd op vrienden.

17 Ze blijft bevriend met alle vrienden

De show kan niet levensechter klinken als het gaat om de hechte band die deze vrienden delen. De cast blijft dicht bij elkaar ondanks het feit dat ze niet allemaal dicht bij elkaar wonen. Jennifer Aniston is in het echte leven beste vrienden met Courteney Cox en ze delen regelmatig tijd met Lisa Kudrow.

16 Ze wilde auditie doen voor Monica

Het is echt moeilijk om Jennifer Aniston voor te stellen die een andere rol speelt dan Rachel in deze show, maar geloof het of niet, ze was eigenlijk niet geïnteresseerd in deze rol. Ze kwam binnen om auditie te doen voor de rol van Monica Geller omdat ze een sterker personage wilde uitbeelden.

15 Ze wees een rol af als aanbevolen speler op SNL For Friends

Rond dezelfde tijd dat Aniston haar iconische rol in Friends kreeg aangeboden, kreeg ze ook een terugkerende rol aangeboden als hoofdrolspeler in Saturday Night Live. Sindsdien is ze een paar keer in de show verschenen, maar we denken zeker dat ze de juiste beslissing heeft genomen!

14 Ze beschouwt vrienden als "een zegen en een vloek"

In een interview met Grazia Daily vertelt Jennifer over de diepgewortelde connectie die fans hebben met Friends. Ze beschreef haar ervaring in de show als "een zegen en een vloek", verwijzend naar het feit dat iedereen haar voor altijd herkent als Rachel Green, dus het is moeilijker om succesvol in een andere rol te acteren en het geloofwaardig te maken voor fans.

13 Ze verdiende een miljoen dollar per aflevering

Ja, maar liefst een miljoen dollar is wat Jennifer Aniston voor elke aflevering kreeg! Tegen de tijd dat de show zijn 9e seizoen bereikte, kreeg elk lid van de cast een cool miljoen betaald voor het opnemen van elke aflevering, dus genoten ze twee volle jaren van dit salaris vóór de seriefinale.

12 Ze vond het geruststellend dat de andere castleden iets met haar strijd konden doen

Er zijn veel isolerende aspecten aan roem en elk van de castleden van Friends ging op een andere manier om met het roemspel. Jennifer Aniston putte troost uit het feit dat haar castmates bekend waren met haar worstelingen, de eindeloze paparazzi, het totale gebrek aan privacy en de duivenholing van rollen. Ze wendde zich tot hen voor steun en doet dat nog steeds.

11 Ze vervolgde haar rol bij vrienden tegen het advies van haar familie in

Jennifer Aniston heeft een gespannen relatie met haar moeder, waar ze tijdens haar carrière veel over heeft gezegd. Ironisch genoeg was het haar eigen moeder die haar ervan probeerde te weerhouden haar acteercarrière na te streven. In een interview met CNBC onthulde ze dat ze ooit te horen had gekregen dat ze "nooit een cent zou verdienen als actrice". Het lijkt erop dat haar vasthoudendheid zijn vruchten afwierp!

10 Vrienden was de beste tijd van haar leven

Het is niet vaak dat we mensen horen zeggen dat ze van hun werk houden, maar Jennifer Aniston deed dat zeker. Tegenwoordig voelt ze nostalgisch over haar tijd op Friends en over de show in het algemeen. In een interview met EOnline beschrijft ze de show als de leukste tijd van haar leven, omdat ze kon gaan werken en tijd kon doorbrengen met mensen van wie ze hield.

9 Ze was om 10 uur aan het werk en vertrok om 17.00 uur

Als we horen over haar salaris van een miljoen dollar per aflevering, stellen de meesten van ons zich een slopend opnameschema voor, maar dat is helemaal niet het geval. Jennifer Aniston was meestal om 10.00 uur op de set en was om 17.00 uur ingepakt en de deur uit. Dat is een behoorlijk loon gezien de tijd die je op de set doorbrengt!

8 The Friends Girls zijn haar echte besties

Ja, we hebben het gehad over het feit dat de Vrienden vrienden zijn, maar er is zoveel meer dan dat. De dames van deze show hebben diepgewortelde tradities gevormd en zijn gewoonlijk samen elke kans die ze krijgen. Jennifer Aniston is zelfs de meter van de dochter van Courteney Cox, Coco.

7 Ze maakte altijd Cobb-salade voor de cast en het werd traditie

Sommige van de tradities die ze delen, begonnen op de set van de show, en de cobb-salades van Jennifer Aniston staan bovenaan de lijst! Us Magazine meldt dat Jennifer Aniston elke dag gewapend met haar zelfgemaakte cobb-salade naar de set kwam! Haar traditionele cobb-salade was een traditie van 10 jaar. Courteney Cox beschrijft het als "Maar het was niet echt een Cobb-salade. Het was een Cobb-salade die Jennifer heeft bewerkt met kalkoenbacon en kekerbonen en ik weet niet wat."

6 Ze ontlokte een hechte vriendschap met Paul Rudd aan en uit set

Jennifer Aniston en Paul Rudd hebben elkaar niet ontmoet op de set van Friends. Cheatsheet meldt dat de twee in 1998 romantisch met elkaar verbonden waren en het was ruim na die tijd dat Rudd in de show verscheen. De twee blijven zeer goede vrienden, zowel op als buiten het scherm en hebben zelfs tegenover elkaar gespeeld op het grote scherm.

5 Toen ze werd gecast, zeiden de producenten haar dat ze 30 pond moest afvallen

Het is niet allemaal glitter en glamour op de set van Friends! Om de rol van Rachel te krijgen, eisten de producenten dat Aniston maar liefst 30 pond zou verliezen! Ze moet ofwel het gewicht hebben verloren of een andere manier hebben gevonden om hen te sussen, want dit leek duidelijk allemaal goed te komen.

4 Haar beruchte "Rachel-kapsel" was het werk van een kapper onder invloed

Jennifer Aniston en Chris McMillan zijn in het echte leven echt goede vrienden, ondanks het feit dat Chris, die al heel lang haar haarstylist is, haar haar echt verknald heeft. Hij was verantwoordelijk voor al haar "looks" tijdens haar tijd in de show, en hij geeft toe dat de beruchte "Rachel Haircut" het eindresultaat was van zijn onder invloed. Aniston haatte de snit… toch blijven talloze vrouwen om deze look vragen in salons over de hele wereld.

3 Ze had last van dyslexie tijdens het filmen van de show

Jennifer Aniston werd gediagnosticeerd met dyslexie toen ze begin twintig was, maar onthulde het pas in 2015 aan het publiek. Ze vertelt de Insider dat ze haar jeugd doorbracht met het idee dat ze niet erg slim was. Ze zegt; "Ik kon gewoon niets onthouden. Nu had ik deze geweldige ontdekking. Ik had het gevoel dat al mijn jeugdtrauma's, tragedies, drama's werden uitgelegd."

2 Ze zocht therapie om problemen aan te pakken die met roem begonnen

Jennifer is een grote fan van therapie en gaat al enkele jaren naar een therapeut. In een interview met ENews onthult ze dat ze zou willen dat ze haar jongere zelf had kunnen vertellen om eerder in therapie te gaan! Ze heeft het gevoel dat ze relatief goed met roem omging, maar op een gegeven moment begon ze haar woede op te kroppen en de dingen niet volledig aan te pakken. Ze leunt op haar therapeut voor problemen rond roem, familie en persoonlijke relaties.

1 Ze kreeg de hoofdrol in een andere show… en stemde er alleen mee in om vrienden te maken omdat de andere show werd geannuleerd

Jennifer Aniston speelde een hoofdrol in een show genaamd Muddling Through op hetzelfde moment dat ze werd gecast om te schitteren in Friends Like U s, wat aanvankelijk de naam Friends was. Door een perfecte speling van het lot ging Muddling Through niet van de grond, dus ze was vrij om haar energie in Friends te steken … en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis!

Aanbevolen: