De cast van 'Spider-Man: No Way Home': wie is de rijkste?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Spider-Man: No Way Home': wie is de rijkste?
De cast van 'Spider-Man: No Way Home': wie is de rijkste?
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat fans over de hele wereld erg enthousiast waren om de nieuwste Marvel Cinematic Universe-film - Spider-Man: No Way Home - aan het einde van 2021 te zien. En hoewel er vooraf enkele spoilers zijn geweest, het lijkt zeker alsof het publiek de film heel goed heeft ontvangen, en momenteel heeft het een 8,8-beoordeling op IMDb.

Vandaag bekijken we hoe rijk de cast van de film momenteel is. Terwijl Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch en co. zijn allemaal super beroemde sterren, ze verdienen niet allemaal hetzelfde. Als je je afvraagt wie op dit moment 150 miljoen dollar waard is, blijf dan scrollen om erachter te komen!

10 Jacob Batalon heeft een nettowaarde van $4 miljoen

De aftrap is Jacob Batalon die Ned Leeds speelt in Spider-Man: No Way Home. Naast deze rol staat de acteur bekend om zijn optreden in projecten als Let It Snow, The True Don Quixote en Banana Split. Momenteel wordt de acteur geschat op $ 3 miljoen.

9 Alfred Molina heeft een nettowaarde van $8 miljoen

Alfred Molina speelt de rol van Doctor Octopus in de film Spider-Man 2 uit 2004
Alfred Molina speelt de rol van Doctor Octopus in de film Spider-Man 2 uit 2004

Alfred Molina die Otto Octavius / Doctor Octopus speelt in Spider-Man: No Way Home is de volgende. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als Feud, The Da Vinci Code en An Education. Momenteel heeft Alfred Molina naar schatting een nettowaarde van $ 8 miljoen.

8 Andrew Garfield heeft een nettowaarde van $13 miljoen

Andrew Garfield als Spider-Man in 'The Amazing Spider-Man', 2012
Andrew Garfield als Spider-Man in 'The Amazing Spider-Man', 2012

De volgende op de lijst is Andrew Garfield die Peter Parker / Spider-Man speelde in 2012 en 2014 en het personage hernam in Spider-Man: No Way Home.

Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn rol in projecten als Tick, Tick… Boom!, stilte en het sociale netwerk. Volgens Celebrity Net Worth wordt Andrew Garfield momenteel geschat op een nettowaarde van $ 13 miljoen.

7 Zendaya heeft een nettowaarde van $15 miljoen

Laten we verder gaan met de voormalige Disney Channel-ster Zendaya. De actrice speelt Michelle "MJ" Jones-Watson in de nieuwste superheldenfilm en naast deze rol staat ze ook bekend om haar hoofdrol in projecten als Euphoria, Dune en The Greatest Showman. Momenteel wordt geschat dat de beroemde actrice - die een relatie heeft met haar Spider-Man co-ster Tom Holland - een nettowaarde van $ 15 miljoen heeft.

6 Tom Holland heeft een nettowaarde van $18 miljoen

Over Tom Holland gesproken - hij is de volgende op de lijst. Momenteel wordt de acteur geschat op $ 18 miljoen. Holland, die Peter Parker / Spider-Man speelt, is tot nu toe in zes MCU-films verschenen - Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home, en Spider-Man: No Way Home.

5 Willem Dafoe heeft een nettowaarde van $40 miljoen

Willem Dafoe
Willem Dafoe

De top vijf op de lijst van vandaag wordt geopend door Willem Dafoe die Norman Osborn / Green Goblin speelt in Spider-Man: No Way Home. Naast deze rol staat de acteur ook bekend om zijn hoofdrol in films als The Last Temptation of Christ, The Florida Project, The Grand Budapest Hotel en nog veel meer. Momenteel wordt Willem Dafoe geschat op $40 miljoen.

4 Benedict Cumberbatch heeft een nettowaarde van $40 miljoen

Benedict Cumberbatch
Benedict Cumberbatch

Laten we verder gaan met Benedict Cumberbatch die Dr. Stephen Strange speelt in Spider-Man: No Way Home. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 40 miljoen - wat betekent dat hij zijn plek deelt met Willem Dafoe.

Andere projecten waar Benedict Cumberbatch bekend om staat zijn onder meer Sherlock, The Imitation Game en Star Trek Into Darkness.

3 Tobey Maguire heeft een nettowaarde van $75 miljoen

Tobey Maguire Spider-Man
Tobey Maguire Spider-Man

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door Tobey Maguire die Peter Parker / Spider-Man speelde in Sam Raimi's Spider-Man-trilogie en het personage hernam in Spider-Man: No Way Home. Momenteel wordt de acteur geschat op $ 75 miljoen. Andere projecten waar Tobey Maguire bekend om staat zijn The Cider House Rules, The Good German en The Great Gatsby.

2 Jon Favreau heeft een nettowaarde van $100 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is Jon Favreau die Harold "Happy" Hogan speelt in de superheldenfilm. Naast deze rol staat de acteur bekend om zijn optreden in projecten als The Wolf of Wall Street, The Replacements en Very Bad Things. Volgens Celebrity Net Worth wordt de acteur momenteel geschat op een vermogen van $ 100 miljoen.

1 Jamie Foxx heeft een nettowaarde van $150 miljoen

En tot slot, de lijst op plek nummer één is Jamie Foxx die Max Dillon / Electro speelt in de superheldenfilm. Afgezien van deze rol staat de acteur bekend om zijn hoofdrol in films als Ray, Django Unchained en Baby Driver. Momenteel wordt de acteur - die ook een succesvolle carrière in de muziek heeft met vijf uitgebrachte studioalbums - geschat op een nettowaarde van $ 150 miljoen, wat hem absoluut de rijkste ster in de film maakt.

Aanbevolen: