Hoe hackers jarenlang hebben geknoeid met het privéleven van Dylan O'Brien en Britt Robertson

Inhoudsopgave:

Hoe hackers jarenlang hebben geknoeid met het privéleven van Dylan O'Brien en Britt Robertson
Hoe hackers jarenlang hebben geknoeid met het privéleven van Dylan O'Brien en Britt Robertson
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel tienerfilms over liefde en romantiek verschenen die als absolute klassiekers werden beschouwd. Hoewel het geweldig is dat zoveel mensen zich door die films hebben vermaakt, is het jammer dat veel jongeren daardoor een onrealistisch beeld hebben van tienerromantiek. Immers, net zoals de meeste tienerromances nooit te maken zullen krijgen met een terminale ziektediagnose, is het niet de bedoeling dat de meeste jonge stellen voor altijd bij elkaar blijven.

Natuurlijk zijn er veel redenen waarom de meeste tienerrelaties met beroemdheden niet voorbestemd zijn om lang mee te gaan, inclusief de onvolwassenheid van de betrokkenen. Bovendien, hoewel sommige beroemde koppels die vroeg in hun leven met elkaar zijn begonnen, aan elkaar zijn blijven plakken, is dat de uitzondering op de regel. Per slot van rekening zijn de kansen tegen alle sterren die beginnen met daten wanneer ze jong zijn, omdat ze obstakels moeten overwinnen die veel intenser zijn dan alles waar reguliere tienerparen mee te maken hebben. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar de relatie van Britt Robertson en Dylan O'Brien te bekijken, aangezien hackers er plezier in leken te hebben om met de twee jonge sterren te knoeien.

De tijd van het stel samen

Als twee sterren samenkomen als ze begin twintig zijn, is hun tijd als koppel meestal van extreem korte duur. Als het gaat om de relatie van Britt Robertson en Dylan O'Brien, bleef het paar echter vele jaren bij elkaar.

Na elkaar te hebben ontmoet terwijl ze samen aan de film The First Time werkten, groeiden Britt Robertson en Dylan O'Brien geleidelijk naar elkaar toe. Toen O'Brien en Robertson een scène filmden waarin hun personages kusten, was het zelfs zo ongemakkelijk dat de reeks de volgende dag opnieuw moest worden opgenomen. Ondanks die eerste misstap ontwikkelden de twee jonge acteurs snel een chemie die duidelijk is voor iedereen die naar The First Time kijkt. Met dat in gedachten is het niet verwonderlijk dat Robertson en O'Brien uiteindelijk verliefd werden, waarop Dylan reageerde in een tweet uit 2015 waarin hij beweerde verliefd te zijn op Britt.

Helaas werd gemeld dat Robertson en O'Brien in 2018 hun eigen weg waren gegaan. Het is niet verwonderlijk dat geruchten de ronde deden dat er andere mensen tussen O'Brien en Robertson waren gekomen, maar de geldigheid van die beweringen is niet bevestigd. Wat echter wel bekend is, is dat hackers invloed hebben gehad op het leven en de relatie van Robertson en O'Brien.

Dylan O'Brien's Photo Leak

Als iemand zijn account zou hacken en verschillende van zijn foto's online zou plaatsen, zouden ze gekrenkt en getraumatiseerd zijn, zelfs als de afbeeldingen volledig PG waren. Met dat in gedachten zou iedereen instinctief moeten weten hoe verkeerd het is wanneer een beroemdheid zijn ongeklede afbeeldingen online laat lekken. Desondanks hebben veel te veel sterren hun privéfoto's online laten lekken, waaronder Jennifer Lawrence en verschillende anderen.

Helaas zijn enkele intieme beelden van Dylan O'Brien online gelekt tijdens de laatste maanden van zijn relatie met Britt Robertson en opnieuw in november 2021 na de release van Taylor Swift's "All Too Well"-video. Om te zeggen dat dit walgelijk is, is op zijn zachtst gezegd een enorm understatement. Natuurlijk moet O'Brien zich in die situatie bijzonder geschonden hebben gevoeld, maar er moet ook worden opgemerkt dat Robertson ook extreem overstuur moet zijn geweest. Per slot van rekening zou iedereen moeten kunnen begrijpen hoe verontrustend het zou zijn als de privéfoto's van hun significante ander zouden worden gelekt zonder hun toestemming.

Britt Robertson's gehackte account en verlovingsaankondiging

In de afgelopen decennia is het steeds gebruikelijker geworden dat bekende beroemdheden op sociale media met hun fans communiceren. Aan de positieve kant is het geweldig dat sterren een relatie met hun fans kunnen opbouwen en toch een muur hoog kunnen houden die de twee groepen scheidt. Er is echter een duistere kant van sterren op sociale media, aangezien er enkele hackers zijn die zich duidelijk aangetrokken voelen tot het idee om in te breken in de accounts van de rijken en beroemdheden.

Helaas liet Britt Robertson in 2017 een van haar accounts hacken. In juni 2017 gingen de fans van Robertson op Instagram en zagen een afbeelding van Dylan O'Brien die vergezeld ging van een oogverblindend bijschrift. "Ja, we zijn officieel verloofd. Brylan is echt bevestigd door Chikri." Hoewel sommige fans van het paar de post onmiddellijk verdacht vonden, gezien de verwijzing naar een onbekende persoon die bekend staat als Chikri, namen veel waarnemers het voor de hand. Met dat in gedachten lijkt het heel goed mogelijk dat mensen die Robertson en O'Brien persoonlijk kenden, de valse verlovingsaankondiging kochten. Bovendien, zelfs als niemand met wie het paar een relatie had, door de post werd misleid, moeten O'Brien en Robertson het gevoel hebben gehad dat er met hen werd geknoeid.

Aanbevolen: