De waarheid over de scheiding van 'RHOC'-ster Noella Bergener

Inhoudsopgave:

De waarheid over de scheiding van 'RHOC'-ster Noella Bergener
De waarheid over de scheiding van 'RHOC'-ster Noella Bergener
Anonim

In de eerste aflevering van seizoen 16 van Bravo's The Real Housewives van Orange County besprak nieuw castlid Noella Bergener haar huwelijk met James en hoeveel ze van hem hield. Hoewel er nog maar een paar afleveringen van de realityshow zijn uitgezonden, weten fans nu dat Noella en James uit elkaar gaan. Us Weekly meldde dat het stel in juni 2020 in het huwelijksbootje stapte en dat James degene is die de scheiding aanvroeg. De terugkeer van Heather Dubrow naar RHOC was heel belangrijk voor fans, en nu er zoveel gaande is in het huwelijk van Noella, willen kijkers blijven kijken om te zien wat er gebeurt.

Fans willen meer weten over wat er aan de hand is terwijl Noella deze moeilijke tijd doorkomt. Noella heeft zichzelf als zo'n sterk persoon gepresenteerd en het klinkt als een zeer trieste situatie. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over de scheiding van Noella Bergener.

Wat is er aan de hand met de scheiding van Noella Bergener?

Camera's volgden nogal wat de scheiding van RHOC-ster Shannon Beador, terwijl Shannon over het proces sprak, en Noella Bergener vertelt ook hoe moeilijk haar situatie is. Noella is een moeder van twee kinderen: haar zoon James Jr en haar dochter Coco, die ze deelt met een ex.

Noella Bergener deelde mee dat haar scheiding langzaam gaat en volgens People zei Noella: "pak dit ding af."

Noella zei ook dat haar ex James zegt dat ze hem geen tijd met hun kind toestaat en dat is helemaal niet waar. Noella legde uit: "Dat kan allemaal worden weerlegd omdat hij degene is die zich heeft aangemeld voor deze show, die voor deze show heeft gefilmd, die de releases voor de show heeft getekend, dus dat is allemaal zo jongen, tot ziens. Maar dat hij zegt dat ik heb vastgehouden hem van het zien van zijn zoon voor, we gaan nu maand zes, dat is gewoon absoluut absurd en dat is je weet, zie je kind!"

Het lijkt erop dat de dingen tussen Noella en James behoorlijk gespannen zijn geworden omdat hij haar heeft toegestaan "één enkele creditcard" te gebruiken, zoals Noella uitlegde. Volgens Page Six zei Noella dat James in staat zou zijn om al haar geld af te snijden en dat zou moeilijk zijn. Noella zei: "Hij heeft geen huur betaald" en "We zijn momenteel aan het hurken in ons 10.000 vierkante meter grote herenhuis, wat erg griezelig is."

Ongeveer een week geleden deelde Noella een Instagram-bericht dat heel serieus was en meer over de situatie deelde, waarin ze duidelijk maakte dat zij en James het niet meer met elkaar kunnen vinden en dat ze zich grote zorgen maakt over geld. Het klinkt alsof het al een aantal maanden moeilijk is.

Noella begon met te schrijven: "We zijn het hier tenminste over eens. James en ik kwamen in september via bemiddeling tot een overeenkomst. Wat zijn advocaat niet heeft opgelost, is dat het 30 december is en hij nog steeds niet ondertekend."

Noella zei dat hij geen toegang heeft tot PayPal en Venmo en dat James blijft zeggen dat hij haar gaat aanklagen. Noella zei ook dat terwijl ze blijft proberen James video's en foto's van hun kind te laten zien, James hem niet heeft bezocht. Noella zei dat ze wilde dat James de meditatieovereenkomst zou ondertekenen zodat ze verder kon gaan en zei: "Laat me gaan. Stop met het controleren van me met geld."

James heeft het ook over de scheiding op zijn Instagram-account. Hij plaatste verschillende video's en zegt dat hij zijn verhaal wilde delen. Volgens James stond Noella helemaal in het teken van de hoofdrol op RHOC en ze 'veranderde'. Noella heeft gezegd dat James in de show wilde zijn en dat het zijn keuze was.

Noella Bergener is weer aan het daten

Noella Bergener gaf een podcast-interview en vertelde over haar datingleven.

Fans moeten weten dat Noella met iemand aan het daten is. Toen Noella werd geïnterviewd door de podcast "Getting Real with the Housewives" van Us Weekly, zei hij: "Het is gewoon traag. Het is heel, heel vers. Dus wie weet. Aan het eind van de dag heb ik een geweldige vriend, maar op dit moment zijn we vrienden die zoenen.”

Noella legde ook uit over haar nieuwe partner: "Er is iemand die ik al jaren ken. Hij wist dat ik getrouwd was en kende mijn man. Dat is helemaal niet raar, maar we hebben gewoon veel liefde en respect voor elkaar andere. Hij was een van degenen die me constant incheckte. Zoals, het moment dat James vertrok, net als: 'Hoe gaat het? Had je iets nodig? Hebben de kinderen iets nodig?' Zoals, een van die."

Fans van RHOC steunen Noella absoluut en hopen dat ze haar scheiding snel kan afronden.

Aanbevolen: