De waarheid over de scheiding van Will Arnett en Amy Poehler

Inhoudsopgave:

De waarheid over de scheiding van Will Arnett en Amy Poehler
De waarheid over de scheiding van Will Arnett en Amy Poehler
Anonim

Onlangs opende BoJack Horseman-stemacteur Will Arnett zijn "ondraaglijke" scheiding van Parks and Recreation-ster Amy Poehler. Op een gegeven moment tijdens hun scheiding in 2012 stopte hij "aan de kant van de weg en huilde een uur lang". De tegenspelers van Arrested Development waren negen jaar samen. Tegenwoordig co-ouderen ze hun twee zonen Archie en Abel. Maar hoe was hun huwelijk echt?

Will Arnett & Amy Poehler's relatie tijdlijn

Arnett was sinds 1996 verliefd op Poehler. Hij zag haar voor het eerst bij een improvisatie-optreden met Upright Citizens Brigade. "Ik ging met mijn toenmalige vriendin en ze zei: 'Je bent verliefd op dat meisje!'", herinnert de acteur zich."Amy viel wel op. Ze was fantastisch en natuurlijk heel schattig." Vier jaar later begon hij te daten met de Moxie-ster en regisseur. Poehler bekende later dat Arnett 'haar een heel veilig gevoel geeft'. Ze trouwden uiteindelijk in 2003. Het paar werkte ook samen aan meerdere projecten tijdens hun huwelijk.

Ze speelden in Blades of Glory uit 2007 als incestueuze kunstschaatsers en speelden elkaars liefdesbelangen in Arrested Development en Parks and Rec. In 2012 maakten de twee bekend te gaan scheiden. Ze hielden de reden destijds privé. Volgens bronnen begonnen ze zich "meer als beste vrienden" te voelen en dat de romantiek "uit de lucht was gevallen" uit hun huwelijk. "De twee houden nog steeds heel veel van elkaar - en alles is volledig in der minne - maar de romance stierf en geen van beiden was gelukkig, dus er moest iets gebeuren", onthulde de insider.

Waarom zullen Arnett en Amy Poehler gescheiden zijn

Arnett en Poehler's scheiding werd in 2016 afgerond. Door de jaren heen hebben ze nooit de reden achter hun breuk gedeeld. Op de vraag waarom ze het uit de media hielden, zei Poehler dat echtscheiding "te triest en te persoonlijk" is om over te praten. "Ik hou niet van mensen die mijn s--t kennen", zei de Mean Girls-ster. Op een gegeven moment zei ze dat "scheiden echt klote is" - de enige gedetailleerde verklaring die ze gaf over de breuk. "Stel je voor dat je alles waar je om geeft op een deken spreidt en dan het hele ding in de lucht gooit", schreef ze in haar memoires uit 2014.

"Het proces van echtscheiding gaat over het opladen van die deken, hem opgooien, kijken hoe het allemaal draait en je zorgen maken wat er kapot gaat als het landt," vervolgde ze. Arnett had ook een hekel aan de berichtgeving in de pers over hun scheiding. Hij ergerde zich vooral aan een verslaggever die op dat moment beweerde "Team Amy" te zijn. "Ik wilde reageren en zeggen: 'We zijn mensen in een relatie en onze relatie viel uit elkaar. Het is hartverscheurend. We hebben twee kinderen, en dit is niet zomaar een spelletje'", zei de acteur in Dax Shepard's podcast Armchair Expert.

Onlangs herinnerde Arnett zich ook dat hij zo emotioneel was geworden tijdens de scheiding. In 2013, op weg om seizoen 4 van Netflix's Arrested Development op te nemen, stopte hij "aan de kant van de weg en huilde een uur lang." Hij voegde eraan toe dat de scheiding "bijna ondraaglijk was… Gewoon brutaal, brutaal, brutaal."

Hoe is de relatie tussen Will Arnett en Amy Poehler nu?

De twee zijn goede vrienden gebleven na hun scheiding. In april 2020 werden ze samen in zelfisolatie gezien tijdens een virtueel evenement genaamd 'Strong Together, Tous Ensemble'. Het was echter allemaal voor co-ouderschap. Een maand na het evenement verwelkomde Arnett zijn eerste zoon met zijn vriendin Alessandra Brawn. Het is niet bekend wanneer de twee begonnen te daten, maar ze maakten hun relatie in 2019 openbaar. "Het is gek voor mij hoeveel mijn hele leven in vijf jaar op zo'n dramatische manier is veranderd. Is dat niet wild, "vertelde Arnett aan E! News over zijn huidige leven.

Hij voegde eraan toe dat hij dankbaar is dat hij Poehler als moeder van zijn oudere zonen heeft. "Het is bijna 10 jaar geleden en mijn kinderen hebben zoveel geluk dat Amy hun moeder is", zei hij. "En ik heb zoveel geluk dat we zo'n groot deel van elkaars leven uitmaken, zelfs meer dan vijf jaar geleden." Ondertussen blijft Poehler een vrijgezelle meid (althans dat vertelt ze de media). Na haar scheiding van Arnett, ging ze meer dan twee jaar door met komiek Nick Kroll.

Ze "blies" ook een date met Full House-ster John Stamos. "Ik had zoiets van, 'Oh, misschien is dit een date!'", vertelde ze Howard Stern in 2014. "Maar ik heb het verpest … ik herinner me dat ik dacht, 'Oh, s--t, als dit echt een date is… ' Ik denk dat ik een Leslie Knope-shirt droeg - ik denk een shirt van [de set van Parks and Recreation]. Ik was niet foxy." Stamos zei later "het was een date in mijn ogen" en dat hij tegenwoordig "echt goede vrienden" is met Poehler.

Aanbevolen: