De waarheid over de scheiding van Kelly Clarkson met Brandon Blackstock

Inhoudsopgave:

De waarheid over de scheiding van Kelly Clarkson met Brandon Blackstock
De waarheid over de scheiding van Kelly Clarkson met Brandon Blackstock
Anonim

Kelly Clarkson en Brandon Blackstock waren ooit gelukkig getrouwd en vermengden zijn kinderen uit een andere relatie perfect met de twee biologische kinderen die ze deelden. Het leven leek vredig, totdat het dat niet was. Het lijkt erop dat hun zevenjarige jeuk net een beetje vroeg kwam, aangezien de twee een scheiding aanvroegen net voor hun 7-jarig jubileum met elkaar.

Tot nu toe hadden ze geen van beiden volledig beseft welke impact deze scheiding zou hebben op hun leven en op het leven van hun kinderen. Het begon al snel erg bitter en ongelooflijk uitdagend te worden, en natuurlijk waren geld en voogdij hot topics waarmee de twee te maken kregen. Us Weekly rapporteerde over alle smerige details rond deze zeer rommelige, super spraakmakende echtscheidingsstrijd die zich momenteel in de publieke sfeer ontvouwt, en fans kijken toe terwijl het zich allemaal ontvouwt.

10 Onoverbrugbare verschillen worden bitter

Wat binnen de scheidingspapieren als "onoverbrugbare verschillen" moest worden beschouwd, is nu uitgegroeid tot een volledige vete tussen Kelly en Brandon. Ze maken ruzie over alles, van geld tot voogdij, woonarrangementen tot FaceTime-momenten met de kinderen en alles daartussenin. Na een paar maanden ongemakkelijk samengewoond te hebben in Montana, is Kelly Clarkson degene die de scheiding van Brandon heeft aangevraagd.

9 De pandemie versterkte hun gespannen huwelijk

Zoals voor veel stellen geldt, speelde de wereldwijde pandemie een rol in het rottende huwelijk van Kelly Clarkson en Brandon Blackstock. Ze werden gedwongen om meer tijd samen door te brengen en verbleven tijdens de lockdown in Montana. Hoe meer tijd ze samen doorbrachten, hoe meer ze zich realiseerden dat ze te verschillend van elkaar waren om verder te kunnen gaan. Brandon is erg relaxed, Kelly is extravert en niets leek te klikken tijdens hun gedwongen tijd samen.

8 Clarkson had er moeite mee dat haar scheiding zo openbaar was

Clarkson geeft toe dat ze nooit had gedacht dat een scheiding deel zou uitmaken van haar levensverhaal. Ze geeft toe dat ze dacht dat ze oud zou worden met Brandon en is verpletterd door het feit dat haar huwelijk zo verslechterd is. Ze geeft toe dat dit voor iedereen heel moeilijk is en heeft aangegeven dat het buitengewoon moeilijk is om het einde van haar huwelijk te verwerken in het bijzijn van al haar fans, op zo'n openbare manier.

7 Er staat veel geld op het spel

Geld lijkt de centrale focus te zijn van de meeste echtscheidingen, en deze is geen uitzondering. Kelly heeft de opdracht gekregen om behoorlijk forse sommen geld aan Brandon te betalen. Ondanks het feit dat er officieel geen overeenstemming is bereikt, hebben de rechtbanken besloten om Brandons verzoek om $ 436.000 per maand niet te honoreren. Clarkson is echter veroordeeld om hem een forfaitair bedrag van $ 2 miljoen te betalen om zijn juridische kosten te dekken, en $ 45. 601 per maand aan kinderbijslag, waardoor haar maandelijkse betalingen aan Blackstock elke maand maar liefst $ 195. 601 zijn.

6 Kelly en Brandon botsten voor een lange tijd

Ondanks het feit dat velen dachten dat dit huwelijk ijzersterk was, hadden Kelly en Brandon al een tijdje problemen. Rapporten geven aan dat ze vrij vaak ruzie hadden en op "vele niveaus" botsten. De twee hadden heel verschillende persoonlijkheden en in plaats van elkaar te complimenteren, hadden ze een punt bereikt waarop alles een strijd was.

5 De voogdijstrijd

Kelly Clarkson zal verantwoordelijk zijn voor het grootste deel van de stabiliteit en continuïteit van het normale leven voor haar kinderen. Ze zullen bij haar wonen, maar hun regeling wordt beschouwd als een overeenkomst die overeenkomt met een gezamenlijke voogdijovereenkomst. Brandon Blackstock zal in Montana gaan wonen, Clarkson zal met de kinderen in Californië blijven en hij heeft elke dag een FaceTime-chat met zijn kinderen, op een "onderling overeengekomen tijd"."

4 De feestdagen zijn al slordig

De inkt is nog niet eens opgedroogd op de juridische documenten, en nu al zijn de feestdagen slordig. Hun kinderen brengen naar verluidt Thanksgiving door met hun vader en zullen van 19 december tot 25 december om 14.00 uur bij hem zijn, waarna Kelly de voogdij over hen krijgt totdat ze het nieuwe jaar ingaan. De voorjaarsvakantie wordt opgesplitst en Kelly krijgt Paaszondag met haar baby's.

Het klinkt even georganiseerd als pijnlijk, voor alle betrokkenen.

3 Het huwelijkscontract wordt niet betwist, maar wordt ook niet afgedwongen

Natuurlijk zijn twee zwaargewichten zoals Kelly en Brandon hun huwelijk aangegaan met een huwelijkscontract. Helaas wordt het om de een of andere reden niet echt gehandhaafd, ondanks het feit dat het niet wordt betwist. De huwelijkse voorwaarden maken eigenlijk melding van het blokkeren van partneralimentatie, en er wordt gezegd dat deze papieren nog steeds worden besproken.

2 De bittere scheiding inspireert een nieuw album

Kelly grapte ooit dat de vroege dagen van huwelijksgeluk haar creatieve geest hebben gedood, omdat ze meestal met haar beste materiaal op de proppen komt als ze in haar persoonlijke leven met strijd wordt geconfronteerd. Daar lijkt nu geen gebrek aan te zijn, en dat heeft ze publiekelijk gezegd; Deze volgende plaat, dit zal waarschijnlijk de meest persoonlijke zijn die ik ooit heb uitgebracht. De hele plaat is eigenlijk elke emotie die je ervaart vanaf het begin van een relatie tot het einde van wat het nu is of waar het nu is. Het is geweest heel therapeutisch voor mij. Het is heel eerlijk.”

1 Kelly Clarkson maakt zich zorgen over haar kinderen

Kelly Clarkson heeft deze situatie beschreven als "vreselijk" en zegt dat het moeilijkste deel van haar scheiding eigenlijk is te weten dat het een moeilijke situatie is voor haar kinderen. Er verandert veel in hun kleine leven en ze maakt zich zorgen dat ze in het kruisvuur tussen haar en Brandon terechtkomen. Op haar talkshow onthulde ze; “Ik denk dat we als vrouwen zijn getraind … om het allemaal op zich te nemen en je kunt ermee omgaan en het gaat goed met je, maar het zijn je baby’s waar je je zorgen over maakt.”

Aanbevolen: