De waarheid over de scheiding van Scarlett Johansson en Ryan Reynolds

Inhoudsopgave:

De waarheid over de scheiding van Scarlett Johansson en Ryan Reynolds
De waarheid over de scheiding van Scarlett Johansson en Ryan Reynolds
Anonim

Je leest het goed - Ryan Reynolds was getrouwd met Scarlett Johansson. Sommige fans weten het niet eens, maar we kunnen het ze niet kwalijk nemen. Het is tenslotte moeilijk je Reynolds voor te stellen zonder zijn trol-huwelijk met Blake Lively. Ook heeft Saturday Night Live-ster Colin Jost Scarjo al een "baby-gevangen" gegeven.

Dat is echter niet de echte reden waarom fans de vroegere romantiek van de Marvel Cinematic Universe-sterren zijn vergeten. Het ex-koppel was gewoon super privé over hun relatie. Maar jaren na hun scheiding liet de Black Widow-ster doorschemeren wat een einde maakte aan haar huwelijk met de Deadpool-acteur. Nu snappen we waarom ze naar verluidt weigeren samen te werken…

Hoe Scarlett Johansson & Ryan Reynolds elkaar ontmoetten

Het paar begon in april 2007 in het openbaar te daten, twee maanden nadat Reynolds en de toenmalige verloofde Alanis Morissette ermee ophielden. Ze hadden toen bijna vijf jaar een relatie. Een jaar later vertelde een bron aan E! Nieuws dat hij en Johansson "voor een tijdje" verloofd waren, maar het geheim hielden omdat "ze dingen privé willen houden". In september 2008 stapten ze in het huwelijksbootje tijdens een intieme ceremonie op Vancouver Island.

"Ik had nooit gedacht dat ik mijn bruiloft ergens in een donker steegje zou plannen", vertelde Johansson aan David Letterman over hoe ze de bruiloft buiten de pers hielden. "Maar het bleek zo. Het was echt heel geheimzinnig en ik had het gevoel dat ik een drugsdeal aan het doen was zonder al het plezier… Ik ben getrouwd in een zeer afgelegen deel van Canada. Er waren beren en walvissen en adelaars."

Een jaar later tekenden de twee allebei in hun respectievelijke superheldenfilms. Johansson werd gecast in Iron Man 2 in maart 2009. Vier maanden later kreeg Reynolds de hoofdrol in DC's Green Lantern, waar hij Lively ontmoette. Op haar Glamour-cover van september 2009 vertelde Johansson over haar huwelijk met Reynolds. "Ik heb er nooit echt aan gedacht om te trouwen - het gebeurde gewoon", zei ze. "Je hoopt dat de relatie je beter maakt, dat je dingen over jezelf leert."

Inside Scarlett Johansson & Ryan Reynolds' Marriage

In december 2009 vertelde Johansson aan Time Out New York dat zij en Reynolds niet op date waren gegaan vanwege hun drukke schema's. "We hebben geen tijd voor dates. We werken en gaan dan naar huis en ik staar sowieso een paar uur naar de muur voordat ik ga slapen", vertelde ze. "Zoals in elk beroep is het moeilijk. Je wilt er zeker van zijn dat je tijd hebt om in je gezin te investeren. Het is een uitdaging, maar het is het waard."

Toen 2010 begon, woonden de twee gescheiden vanwege werk. De Lucy-ster had haar nachtelijke Broadway-optreden in A View From the Bridge terwijl de Free Guy-acteur Green Lantern aan het filmen was in New Orleans.

Geruchten over hun splitsing begonnen rond maart van dat jaar de ronde te doen. In een mei-interview met InStyle Magazine verzekerde Johansson fans dat zij en Reynolds nog steeds samen waren. 'Ik bedoel, je bent getrouwd en ineens heb je je eigen familie. Dat is een fijne troost,' zei ze. 'Dat deel van je leven is in zekere zin zeker. Je hebt je thuis in die andere persoon.' Kort na het interview zette het paar hun Hollywood-huis van $ 4,5 miljoen te koop, wat meer speculaties aanwakkerde. Maanden later kochten ze een huis van $ 2,8 miljoen in Los Angeles.

In oktober stopte Reynolds eindelijk de geruchten over het uiteenvallen. "Dingen veranderen in het algemeen als je gaat trouwen. Maar in termen van een stel dat zich in een openbare situatie bevindt en over speculeert en al die onzin, is het een beetje veranderd. Ik ben een beetje meer op mijn hoede, denk ik, "zei hij. "Ik ben gewoon een beetje meer op mijn hoede dat mijn relatie verandert in een soapserie. Ik heb het eenzijdig niet aangepakt. Dat was voor mij een soort fail-safe. Ik kies ervoor om zo privé mogelijk te blijven zonder geheimzinnig te zijn."

Waarom Scarlett Johansson en Ryan Reynolds gescheiden zijn

De twee kondigden uiteindelijk hun scheiding aan in december 2010. "Na lang en zorgvuldig overwegen van ons beiden hebben we besloten ons huwelijk te beëindigen", aldus de officiële verklaring van Reynolds. "We zijn onze relatie met liefde aangegaan en het is met liefde en vriendelijkheid dat we het verlaten. Hoewel privacy niet wordt verwacht, wordt het zeker gewaardeerd." Fans wisten nooit de reden achter de splitsing - in ieder geval niet tot 2016 toen Scarjo onthulde dat haar ex-man zich misschien bedreigd voelde door haar succes.

"Acteren is een heel vreemde wereld om in samen te leven", vertelde ze later aan Parade. "Het is erg vluchtig. Er zal altijd de meer succesvolle persoon zijn. Het heeft te maken met afwijzing. Omdat acteurs, als ze geen succes hebben, dit rechtstreeks in verband brengen met impopulariteit - met het feit dat niemand ze wil." Ze suggereerde ook dat die problemen haar huwelijk met Reynolds misschien hebben gespannen. "[Het huwelijk] kost veel werk", voegde ze eraan toe. "Er is een man voor nodig die niet alleen vertrouwen heeft in de liefde die jullie voor elkaar hebben, maar ook zelfverzekerd in wat hij doet in zijn eigen carrière. Hij moet in een veld zijn dat totaal anders is dan het jouwe."

Toen waren er geruchten dat Reynolds tijdens het huwelijk 'controlerend' zou zijn. "Hij kan een aanmatigende controlefreak zijn", vertelde een bron aan InTouch. "Toen hij haar daar wilde hebben, verwachtte hij dat ze alles zou laten vallen en naar hem toe zou komen. Ze werd de dubbele moraal beu." Veel fans geloven ook dat hij Johansson heeft bedrogen met Lively. Ze hebben zelfs een theorie dat toen Reynolds en Lively het tijdens een dubbele date met elkaar klikten, de laatste met haar toenmalige vriend Penn Badgley was, terwijl de eerste met Scarjo was - met wie hij nog steeds getrouwd was. Geen van hen heeft de specifieke details van die datum bekendgemaakt.

Aanbevolen: