De waarheid over de scheiding van Katy Perry en Russell Brand

Inhoudsopgave:

De waarheid over de scheiding van Katy Perry en Russell Brand
De waarheid over de scheiding van Katy Perry en Russell Brand
Anonim

Iedereen maakt fouten. Katy Perry weet dit; ze trouwde met Russell Brand.

Het huwelijk van de beroemde popster met de cabaretier was voorbij voordat het echt begon, en duurde slechts 14 maanden tussen 2010 en 2012. Het gebeurde allemaal zo snel dat we geneigd zijn te vergeten dat het zelfs is gebeurd.

Het enige dat we hun breuk nooit zullen kunnen vergeten, is het feit dat Brand hun huwelijk per sms heeft beëindigd, als iets uit een van Perry's liedjes. Maar gelukkig voor Perry besloot Brand haar niet te beroven van alles wat ze waard was, en nam ze niets mee van hun echtscheidingsconvenant. Hij liet haar net een gescheiden vrouw met een gebroken hart achter toen ze 28 was.

Nu is het paar met succes verder gegaan met hun huwelijksfout. Brand is getrouwd en heeft kinderen en Perry heeft net een baby gekregen met Orlando Bloom. Maar waar staan ze vandaag?

Hun Whirlwind Romance

Het was liefde op het eerste gezicht voor Perry en Brand toen ze elkaar ontmoetten op de VMA's van 2008. De vonken vlogen duidelijk over nadat ze gezoend hadden tijdens Perry's cameo in Get Him to the Greek. Ze flirtten op VMA's van 2009 nadat Perry een waterfles naar hem had gegooid om zijn aandacht te trekken tijdens repetities. Brand vertelde Jay Leno dat het "alsof je werd geslagen door Cupido, maar dan een soort van rel."

Vier maanden later verloofden ze zich op oudejaarsavond in India en kregen bijpassende tatoeages van de Sanskirt-uitdrukking "Anuugacchati Pravaha", wat zoveel betekent als meegaan met de stroom.

Er waren misschien problemen in het paradijs voordat ze in het huwelijksbootje stapten. David Baddiel, een goede vriend van Brand en een bruiloftsgast, zei dat Russell hem had verteld dat hij en Perry de avond voordat ze gingen trouwen een enorme ruzie hadden. "Toen hij dat zei, dacht ik wel aan de vraag: 'Weet je het zeker?' maar dat zei ik niet. Misschien had ik dat moeten doen," zei Baddiel. Ze gingen door met het huwelijk, met een extravagante hindoeïstische ceremonie.

Brand vertelde Ellen Degeneres: "Ja. Ik ben echt gelukkig getrouwd. Ik ben getrouwd met Katy. Voor altijd tot de dood ons scheidde was de belofte", terwijl Perry tegen DeGeneres zei: "Ik zou dolgraag kinderen willen hebben. Ik denk dat dat een van de redenen is waarom je gaat trouwen, en vooral met de persoon met wie je trouwt." Het hebben van kinderen bleek echter een van de mogelijke oorzaken van hun breuk te zijn.

Uiterlijk op 30 december heeft Brand de scheiding aangevraagd, daarbij verwijzend naar "onoverbrugbare verschillen".

Ze hebben nooit onthuld waardoor ze uit elkaar gingen… Soort van

Na een sms van Brand die haar liet weten dat ze gingen scheiden, was Perry radeloos. In 2012 had ze nog steeds niets van hem gehoord sinds die laatste explosieve sms. Ondertussen zei Brand in een verklaring: "Helaas beëindigen Katy en ik ons huwelijk. Ik zal altijd van haar blijven houden en ik weet dat we vrienden zullen blijven."

Perry was niet blij met de roddels rond de scheiding. Ze twitterde: "Ik ben zo dankbaar voor alle liefde en steun die ik heb gehad van mensen over de hele wereld. Jullie hebben mijn hart weer blij gemaakt. Wat betreft de roddels, ik wil duidelijk zijn dat NIEMAND namens mij spreekt. een blog, tijdschrift, 'nabije bronnen' of mijn familie." Perry's evangelische pastor-ouders noemden haar scheiding "een geschenk van God" tijdens een dienst.

Perry beweerde dat "niemand weet wat er echt is gebeurd, behalve de twee mensen die erin zitten", maar ze heeft enkele theorieën over de breuk onthuld.

Perry documenteerde de nasleep van de scheiding in haar documentaire, Katy Perry: Part of Me. Uiteindelijk moest ze zichzelf wijsmaken dat het niet haar schuld was.

"Ik moet mijn eigen verantwoordelijkheid nemen in dingen. Ik geef toe dat ik veel onderweg was. Hoewel ik hem keer op keer uitnodigde, en ik probeerde zoveel mogelijk naar huis te komen. Je zag dat in de film, "vertelde ze aan Vogue.

Zowel Perry als Brand hebben geconcludeerd dat ze niet werkten vanwege hun verschillende levensstijlen, hoewel Perry denkt dat Brand de baas wilde zijn, vooral als het ging om het krijgen van kinderen.

"In het begin, toen ik hem ontmoette, wilde hij een gelijke, en ik denk dat sterke mannen vaak een gelijke willen, maar dan krijgen ze die gelijke, en ze zeggen: ik kan het niet aan de gelijkheid", zei ze. "Hij hield niet van de sfeer waarin ik de baas was op tournee. Dus dat was echt kwetsend, en het was erg controlerend, wat verontrustend was. Ik voelde veel verantwoordelijkheid voor het einde, maar toen ontdekte ik de echte waarheid, wat ik niet per se kan onthullen omdat ik het op een regenachtige dag in mijn kluis bewaar. Ik liet het los en ik dacht: dit ligt niet aan mij; dit gaat mij te boven. Dus daar ben ik vanaf gegaan."

Brand vertelde Howard Stern dat ze het wel probeerden uit te werken omdat ze verliefd waren "maar het was moeilijk om elkaar te zien; het lukte meestal niet om praktische redenen." De media-aandacht hielp ook niet.

In zijn documentaire, Brand: A Second Coming, zei hij: "Ik leef dit leven van precies datgene waar ik een hekel aan heb. Vapid, lege beroemdheid. Roem en macht is b."

In 2017 zei hij: "Katy was duidelijk erg, erg druk en druk. Ik was druk en druk, maar niet in dezelfde mate. Het huwelijk duurde niet lang, en ik denk dat is te wijten aan het golvende karakter van roem, leven in die omstandigheden. Ik ben weggekomen van die ervaring en ik voel me nog steeds erg warm voor haar."

Heeft het merk zich ooit verontschuldigd?

Na een paar jaar was het stof tussen hen neergedaald. Een bron vertelde The Sun dat Russell zijn excuses wilde aanbieden aan Perry "voor zijn humeur en jaloezie" en "voor de manier waarop het eindigde, wat grotendeels zijn schuld was."

Tijdens een live Q&A met fans op TikTok zei Brand: "Ik heb het echt geprobeerd in die relatie. Ik heb alleen maar positieve gevoelens voor haar."

We weten niet of hij zich daadwerkelijk heeft verontschuldigd voor wat er tussen hen is gebeurd, of in ieder geval voor de manier waarop hij de zaken heeft beëindigd, maar ze zijn allebei verder gegaan. We weten ook niet of ze ooit vrienden zijn geworden. Brand verwijderde zijn tatoeage en Perry uit zijn leven in 2012.

Aanbevolen: