Waar hebben fans Alexa Demie nog buiten 'Euphoria' gezien?

Inhoudsopgave:

Waar hebben fans Alexa Demie nog buiten 'Euphoria' gezien?
Waar hebben fans Alexa Demie nog buiten 'Euphoria' gezien?
Anonim

Alexa Demie is vooral bekend van haar rol als Maddy Perez in de hitshow Euphoria van HBO, maar een van de vele feiten die fans niet weten over Demie, is dat ze een lucratieve carrière had voordat ze de rol van Maddy kreeg.

Net als haar personage in Euphoria, staat Alexa Demie bekend om haar iconische make-uplooks, maar ook om haar gevoel voor mode, zowel op als buiten het scherm, wat zeker een rol speelde in haar roem.

Mensen hebben misschien Demie's werk gezien voordat ze haar naam echt kenden sinds ze begon als modekunstenaar en toen haar weg naar het grote scherm vond.

Demie, die de aandacht van de media heeft getrokken omdat ze zogenaamd loog over haar leeftijd, heeft een verleden dat veel interessanter is om over te praten dan over welk jaar ze werd geboren.

Demie heeft oog voor mode

Alexa Demie voelde zich al op jonge leeftijd aangetrokken tot kunst, wat haar ertoe bracht haar eigen zonnebrillenlijn Mainframe te creëren toen ze net op de middelbare school zat.

Alexa Demie vertelde onlangs over haar ervaringen als modeontwerper in een aflevering van de podcast 'A24' met Nathan Fielder.

Dit was een naschools project als geen ander voor Demie, aangezien een winkel aan Melrose Avenue, waarmee haar vriendin was verbonden, haar ontwerpen begon te dragen en te verkopen.

Haar zonnebril ontplofte in Azië toen kunstenaar G-Dragon haar merk begon te dragen, en al snel reisde die populariteit naar de Verenigde Staten toen artiesten als Nicki Minaj en Jennifer Lopez erin begonnen uit te stappen.

Ze ontwierp zelfs een aangepast paar voor een van Nicki Minaj's eerste muziekvideo's, 'Massive Attack'.

Demie kreeg haar start in muziekvideo's

Alexa Demie ontwierp niet alleen een bril voor muziekvideo's, ze speelde er zelf ook in.

Demie kreeg een rol in de muziekvideo van Azalea Banks voor 'ATM Jam', met Pharrell Williams, waar ze op de muziek danste in kleding die Maddy Perez ongetwijfeld zou goedkeuren.

Vervolgens kreeg ze rollen in twee van JMSN's muziekvideo's.

Haar eerste samenwerking met JMSN was op de muziekvideo 'Slide', die meer dan zes minuten duurt en een bijna onherkenbare Demie in een korte blonde pruik laat zien terwijl ze met de zangeres in een auto rondrijdt.

Ze speelde opnieuw de muze van de zangeres in zijn video 'Angelica', waar de actrice haar danskunsten liet zien.

Alexa Demie's filmdebuut

Alexa Demie maakte haar speelfilmdebuut in het komediedrama Brigsby Bear, waarin de actrice het personage Merideth speelde.

Demie acteerde tegenover een sterrencast, waaronder Mark Hamill, Clarie Danes en Andy Samberg.

In de film wordt een man gered uit een ondergrondse bunker wanneer ontdekt wordt dat hij geobsedeerd is geraakt door een tekenfilmprogramma dat is gemaakt door de man die hem gevangen heeft genomen.

Met in de hoofdrol Jonah Hill's 'Mid 90s'

Jonah HIll's regiedebuut, Mid90s trok ieders aandacht, inclusief Demie's, toen ze meedeed aan de productie als het personage Estee.

De film gaat over tieners die opgroeien in Los Angeles, een verhaallijn die doet denken aan Demie's eigen jeugd toen de ster zelf in LA werd geboren en getogen.

Ze speelt een soort romantisch personage in de film, terwijl Estee kruipt over sommige skaters in het verhaal, en hoopt door anderen aanbeden te worden.

Een rol belanden in 'Waves'

Alexa Demie speelde in het drama Waves als Alexis, een personage dat zwanger wordt terwijl ze nog op de middelbare school zit en besluit die baby te houden zonder de steun van haar vriend.

De film onderzoekt doodslag, verwondingen die de carrière beëindigen en verslaving, die Demie waarschijnlijk hebben voorbereid op haar rol in Euphoria, een show die soortgelijke onderwerpen behandelt.

Lancering in 'Mainstream'

Demie kreeg weer een rol met een met sterren bezaaide cast in het comedy-drama Mainstream. De film bevat onder andere Andrew Garfield, Maya Hawke en Johnny Knoxville.

In de film heeft Demie scènes met Garfield zelf, terwijl ze het personage speelt van Isabelle, een jong meisje dat wordt geplaagd omdat ze haar moedervlek uit foto's heeft bewerkt. Een bijzonder aangrijpend deel van de film, omdat het uiteindelijk leidt tot meer conflict voor het personage van Garfield.

Alexa Demie speelde ook op het kleine scherm

Het komt misschien als een verrassing voor fans, maar Euphoria is niet de eerste keer dat Alexa Demie in een tv-show is.

Eigenlijk was haar eerste keer op het kleine scherm bij Ray Donovan, waar ze drie afleveringen kreeg, gevolgd door haar tijd in de show Love, waar ze nog twee tv-optredens behaalde.

Vlak voordat ze op HBO verscheen als Maddy Perez in Euphoria, speelde Alexa Demie ook in een aflevering van The OA, waar haar Euphoria-tegenspeler Zendaya ook in een aflevering belandde.

De twee deelden geen scènes samen, maar het feit dat Euphoria's Maddy en Rue in hetzelfde jaar in verschillende afleveringen van dezelfde show schitterden, is zeker een teken van het lot.

Aanbevolen: