Euphoria'-ster Alexa Demie zweert bij deze eenvoudige schoonheidstrucs

Inhoudsopgave:

Euphoria'-ster Alexa Demie zweert bij deze eenvoudige schoonheidstrucs
Euphoria'-ster Alexa Demie zweert bij deze eenvoudige schoonheidstrucs
Anonim

De wereld van mode en schoonheid gaat vaak hand in hand met roem en sterrendom, met veel beroemdheden die fervente schoonheids- en make-upliefhebbers zijn, en sommigen staren zelfs naar hun eigen schoonheidslijnen. Een celeb in het bijzonder die bekend staat om haar glamoureuze uiterlijk en indrukwekkende make-upvaardigheden is Euphoria-ster Alexa Demie.

Demie's karakter van Maddy Perez gaf fans echt een voorproefje van Demie's talenten, zowel in acteren als in schoonheid, omdat ze veel van haar eigen looks voor de show beïnvloedde. Haar iconische looks gingen viraal na de release van het eerste seizoen en stuwen Demie en haar schoonheidsvaardigheden naar veel grotere hoogten dan ooit tevoren. Nu het tweede seizoen van het tienerdrama in januari 2022 is teruggekeerd, ligt de focus opnieuw op Demie en de blitse, modieuze looks die ze dit seizoen zou dragen. Dus terwijl de afleveringen blijven worden uitgezonden en het publiek blijft neuzen over het uiterlijk van Maddy Perez, laten we eens kijken naar wat volgens Demie de beste schoonheidstips en -trucs zijn.

7 Alexa Demie is geobsedeerd door deze huidverzorgingsstap

Vóór alle glam-schaduwen en volle lip-looks, is Demie een groot voorstander van het cruciale belang van huidverzorging. Tijdens de iconische Vogue Beauty Secrets-video van de actrice in juli 2019, leidde Demie de kijkers door een stapsgewijze tutorial over hoe je een klassieke glam-look uit de jaren 90 kunt bereiken. Voordat Demie echter een vorm van make-up begon toe te passen, liet ze de kijkers haar pre-make-uproutine zien en benadrukte ze hoe belangrijk deze stap voor haar was. Terwijl ze dit deed, onthulde ze aan kijkers welk huidverzorgingsproduct ze zwoer.

Demie zei: Ik gebruik graag een beetje hydraterende mist. Ik ben geobsedeerd door Eminence, het is allemaal biologisch en het is gemaakt van groenten en bloemen en plantaardige ingrediënten. Het is gewoon heel natuurlijk.”

6 Alexa Demie is om deze reden groot in bakken onder de ogen

Na het aanbrengen van haar basis naarmate de video vorderde, benadrukte Demie een andere belangrijke stap die ze gewoonlijk neemt. De actrice vertelde hoe groot ze was in bakken en dat ze het meestal alleen onder haar ogen deed. De timing was echter het belangrijkste, aangezien Demie de kijkers adviseerde om het bakpoeder aan te brengen net voordat ze hun oogschaduw aanbrachten. Ze zei hoe nuttig dit was, want als er overtollige oogschaduw op de onderste ogen en de bovenste wangen v alt, kan het gemakkelijk samen met het bakpoeder worden weggeveegd.

5 Alexa Demie's wenkbrauwmantra is "up and out"

Tegen het einde van de video heeft Demie een bijna complete, glamoureuze en professionele make-uplook. Terwijl ze zich realiseert wat ze heeft gemist, maakt ze echter van de gelegenheid gebruik om fans haar favoriete wenkbrauwlook te laten zien. Vlak voordat ze het product op haar wenkbrauwen gaat aanbrengen, vertelt ze de kijkers hoe ze het niet leuk vindt om haar wenkbrauwen in te vullen, maar ervoor kiest om heldere gel te gebruiken. Ze begint dan de gel op haar wenkbrauwen aan te brengen en laat fans haar vertrouwde techniek van 'op en neer' zien.”

4 Dit is Alexa Demie's grootste advies voor beginners

Zoals ze in het verleden vaak heeft onthuld, groeide Demie op met een visagiste-moeder en begon ze dus al op zeer jonge leeftijd aan haar schoonheidsreis. Hierdoor kon ze haar technieken door de jaren heen ontwikkelen en het niveau van professionaliteit bereiken dat ze momenteel bezit. Demie begrijpt echter dat niet iedereen dezelfde vaardigheden heeft en velen beginnen hun make-upreis in verschillende fasen van hun leven. Tijdens een interview met YSBnow deelde de in LA geboren actrice een aantal belangrijke adviezen voor beginners die net aan hun schoonheidsreis beginnen.

Ze zei: Ik zou gewoon zeggen: veel plezier. Er zijn geen regels, kopieer niet precies wat je online ziet, doe dat gewoon zelf.”

3 Dit was Alexa Demie's favoriete huidverzorging quarantaineaankoop

Net zoals veel mensen deden tijdens de COVID-19-lockdown, onthulde Demie dat ze een paar brutale quarantaine-aankopen had gekocht. Tijdens een exclusief interview met Vogue benadrukte de glamourster hoe haar favoriete aankoop een stomer voor haar huid was geweest, voordat ze er later aan toevoegde dat ze tijdens de lockdown echt in haar huidverzorging was geraakt.

Ze verklaarde: "Ik ben tijdens quarantaine geobsedeerd geweest door huidverzorging. Ik heb een stomer voor thuis gekocht en ik heb volledige gezichtsbehandelingen gedaan waarbij ik mijn huid stoom.' Demie voegde toe: "Ik gebruik gezichtsrollers, stimulators en bubbelkleimaskers. Ik heb hier eigenlijk een spa.”

2 Volgens Alexa Demie is dit het beste wat je kunt doen om je beter te voelen over je uiterlijk

Later in het interview raakte de actrice iets zwaardere onderwerpen aan rond zelfvertrouwen en hoe je momenten van onzekerheid over je uiterlijk kunt overwinnen. De actrice gaf dit cruciale advies om met die momenten van fysieke twijfel om te gaan.

Ze verklaarde: Stop met in de spiegel kijken. Stop met focussen op je uiterlijk en focus je op iets anders. Als je lang genoeg in de spiegel staart, zul je ontdekken dat er iets mis is met jezelf.'

1 Alexa Demie gelooft niet in deze schoonheidsregel

Omdat de wereld van make-up en schoonheid zo'n enorme en enorme industrie is, is het geen verrassing dat er veel rages in zitten. Tijdens een exclusief interview met Glamour werd Demie gevraagd naar haar mening over beauty-rages en welke beautyregel volgens haar niet de moeite waard was om te volgen. De actrice reageerde door te benadrukken hoe zij vond dat huidverzorgingsroutines eenvoudig en gemakkelijk moesten worden gehouden.

Ze zei: Ik denk dat je geen arm en been hoeft uit te geven voor een goed serum in je huidverzorgingsroutine. Ik denk ook dat het het beste is voor je huid om je huidverzorgingsroutine eenvoudig te houden. Het hebben van te veel stappen kan in feite het tegenovergestelde resultaat hebben.”

Aanbevolen: