LeBron James en Daisy Ridley gaan naar de ruimte

Inhoudsopgave:

LeBron James en Daisy Ridley gaan naar de ruimte
LeBron James en Daisy Ridley gaan naar de ruimte
Anonim

Omdat er in de nabije toekomst zoveel films uitkomen, wil iedereen weten wie de hoofdrollen vertolkt. Hollywood heeft tal van nieuwe, frisse gezichten om uit te kiezen, waaronder sterren als LeBron James en Daisy Ridley. Beide zijn relatief nieuw in de filmindustrie, maar hebben duidelijk geweldige acteerprestaties. De basketbalster van de Lakers, die acteur werd en de Star Wars-actrice, zal de hoofdrol spelen in films die zich in de ruimte afspelen!

GERELATEERD: 15 grappen voor volwassenen uit ruimtejam die we nooit hebben opgemerkt (tot nu toe)

LeBron James zal hoepels schieten met buitenaardse wezens

Er is geen grotere eer dan de schoenen van een van de beste basketballers ooit te vullen. Het was Michael Jordan die als zichzelf speelde in de klassieke sciencefictionfilm Space Jam uit 1996. Nu 25 jaar later neemt LeBron James de rol van zijn leven op zich in het vervolg op Space Jam 2021. De basketbalspeler van de Lakers weet wat het betekent om hard te spelen op het veld en nu moet hij zijn spel verbeteren als hij de Michael Jordan van deze generatie speelt.

Hoewel de release van de film duidelijk over een jaar is gepland, heeft James geen tijd verspild aan het werken aan de merchandise van de film. Het vervolg op Space Jam rolt alles uit, van bijpassende teamshirts tot Nike-kicks met een thema. Meest recentelijk droeg James de LeBron 17 Low Tune-sneakers tijdens een wedstrijd, en iedereen nam er nota van.

GERELATEERD: 20 foto's van Star Wars' Daisy Ridley waaruit blijkt dat ze de heetste gal in de melkweg is

Daisy Ridley neemt fans mee op reis door asteroïde stormen

Terwijl LeBron James hoepels in de ruimte zal schieten, meldt Bustle dat Daisy Ridley van plan is het publiek te informeren over asteroïden. Als iemand anders was gekozen om Ridley's Asteroid Hunters te vertellen, naast Morgan Freeman, zou het project gewoon niet hetzelfde zijn. Nu de documentaire in IMAX-theaters zal worden vertoond en verteld door een megaster, lijkt de film meer dan waarschijnlijk een hit te worden.

Asteroid Hunters zullen ons zeker een beter begrip geven van de ruimtemassa's. Het zal de oorsprong van asteroïden verklaren, evenals de geavanceerde technologie die wordt gebruikt om een inkomende massa te volgen, mocht deze ooit door de atmosfeer van de aarde breken. Gezien al het nieuws over klimaatverandering, is deze film misschien wel een van de belangrijkste films van 2020. Mensen moeten goed opletten… en genieten!

Aanbevolen: