Pete Davidson borgtocht op vlucht naar de ruimte

Inhoudsopgave:

Pete Davidson borgtocht op vlucht naar de ruimte
Pete Davidson borgtocht op vlucht naar de ruimte
Anonim

De roem van Pete Davidson kan omhoogschieten, maar dat zal hij zeker niet zijn, althans niet op korte termijn. De Saturday Night Live-ster zou de ruimte in worden gelanceerd aan boord van een Blue Origin-raket, maar last-minute wijzigingen in de planning betekenden dat Pete slechts enkele dagen voor het opstijgen moest afzien van de hele zaak.

Pete Davidson zou de ruimte in schieten, maar het hele ding is enkele dagen voor de geplande lancering afgeblazen

Blue Origin kondigde eerder deze week aan dat de komiek de ruimte in zou gaan aan boord van hun raket, New Shepard 4, samen met vijf andere passagiers. Het bedrijf selecteerde Pete als een "eregast" en hij zou een gratis ritje aan boord van het ruimteschip krijgen, terwijl de andere passagiers diep in hun zakken moesten reiken om de prijs voor een ticket te dekken.

Het ruimtevaartbedrijf van Bezos heeft op Twitter aangekondigd dat de lanceringsdatum wordt verschoven van 23 maart naar 29 maart. Het is onduidelijk of Pete de nieuwe datum niet kon laten werken of dat Blue Origin de lancering moest uitstellen als gevolg van het feit dat hij op de reis afzag.

"Pete Davidson kan niet langer deel uitmaken van de NS-20-bemanning op deze missie. We zullen de komende dagen het zesde bemanningslid aankondigen", aldus het bedrijf.

Hoe dan ook, Blue Origin moet een nieuw bemanningslid vinden om plaats te nemen. Rapper DDG heeft aangekondigd dat hij de eerste rapper in de ruimte wil zijn, en de productiepartners van Tom Cruise bij Space Entertainment Enterprise zijn van plan binnenkort een filmstudio in de ruimte te bouwen. Er zijn dus een paar opties.

Pete is niet de eerste beroemdheid aan wie Jeff Bezos een Blue Origin-ticket heeft aangeboden

De komiek, die een fictieve versie van zichzelf gaat spelen in een nieuwe show, is niet de eerste beroemdheid die een kaartje kreeg voor de raket van de miljardair. Vorig jaar had het bedrijf William Shatner van Star Trek op de passagierslijst en hij noemde de ervaring 'buitengewoon'.

Pete is misschien niet aan de ruimte gebonden, maar hij staat nog steeds aan de top van de wereld. De komiek bevindt zich in het epicentrum van de popcultuur nadat hij begon te daten met een van 's werelds grootste beroemdheden, Kim Kardashian,en ruzie kreeg met haar ex-man Kanye West.

Voor wat het waard is, de komiek zal niet kunnen opscheppen over het feit dat hij in de ruimte is, maar hij schepte onlangs wel op dat hij in Kims bed lag.

Aanbevolen: