Fans reageren op 'Star Trek'-ster William Shatner die naar de ruimte gaat dankzij Jeff Bezos

Inhoudsopgave:

Fans reageren op 'Star Trek'-ster William Shatner die naar de ruimte gaat dankzij Jeff Bezos
Fans reageren op 'Star Trek'-ster William Shatner die naar de ruimte gaat dankzij Jeff Bezos
Anonim

William Shatner alias Captain Kirk van Star Trek gaat volgende week naar de ruimte met een beetje hulp van Jeff Bezos.

Bezos' ruimtereisbedrijf, Blue Origin, heeft vandaag (4 oktober) aangekondigd dat de 90-jarige Shatner op 12 oktober zal vertrekken vanuit West Texas, de eerste sci-fi-acteur en de oudste persoon die het ha alt naar de ruimte.

William Shatner alias Captain Kirk zal de ruimte bereiken

“Het is nooit te laat om nieuwe dingen te ervaren”, reageerde Shatner op Twitter.

Bezos, de oprichter van Amazon, is naar verluidt een fan van de sci-fi franchiseserie. De miljardair had zelfs een cameo als hooggeplaatste alien in de film Star Trek Beyond uit 2016. Zijn raketbedrijf nodigde Shatner uit om als gast te vliegen.

Hij voegt zich bij drie anderen - twee van hen betalende klanten - aan boord van een Blue Origin-capsule.

Shatner zou de eerste acteur in de ruimte zijn geweest als Rusland niet op 5 oktober een actrice en een filmregisseur naar het internationale ruimtestation had gestuurd voor filmdoeleinden, zoals gerapporteerd door The Associated Press.

'Star Trek'-fans hebben gemengde reacties op Shatner die naar de ruimte gaat als Bezos' gast

Fans van Shatner en Star Trek hadden gemengde reacties op het nieuws.

"Stel je voor dat je schittert in een show waarin de mensheid in perfecte harmonie is samengekomen en het concept van geld heeft afgeschaft, gewoon om naar de ruimte te worden gevlogen door dezelfde persoon die precies het tegenovergestelde symboliseert van waar 'Star Trek' over gaat … Prettige rit, denk ik?" een fan van Star Trek schreef.

"Iedereen die niet meteen glimlacht als ze Star Trek's Captain Kirk's William Shatner horen die stoutmoedig gaat waar maar weinigen zijn geweest, is duidelijk een vormverwisselaar", zei een andere fan.

"GAH! Dit irriteert me zo erg! WE MOETEN GEEN RAKETEN AFVuren! We moeten het onnodige reizen stoppen! WAAROM DOEN DE RIJK EN BEROEMDE NIETS Klimaat crisis?" was nog een opmerking.

"@WilliamShatner is geweldig. Levend moedig. Hij zwom net met haaien en nu gaat hij de ruimte in!!! Wat een inspiratie. Hij is echt geweldig", schreef een extatische fan.

"Het ruimtevaartuig zal uitsluitend worden aangedreven door de ego's van Shatner &Bezo", luidt een andere tweet over Shatner's onderneming.

Ten slotte zou een persoon graag zien dat Elon Musk op dit nieuws reageert door wat meer sci-fi filmiconen naar de ruimte te sturen.

"Mijn eerste gedachte was een brandend verlangen om @elonmusk Mark Hamill, Sigourney Weaver, Nathan Fillion en Katee Sackhoff te zien sturen. Als je beroemdheden in de ruimte wilt verzilveren, moet je meer dan één franchise nemen, "ze schreef.

Het is misschien een kwestie van tijd.

Aanbevolen: