Hoe op aarde ging Pete Davidson bijna naar de ruimte?

Inhoudsopgave:

Hoe op aarde ging Pete Davidson bijna naar de ruimte?
Hoe op aarde ging Pete Davidson bijna naar de ruimte?
Anonim

In de jaren sinds Pete Davidson beroemd werd, heeft de komiek het altijd laten lijken alsof hij het overlijden van zijn vader toen hij een kind was niet serieus nam. Het moet echter voor iedereen duidelijk zijn dat Davidson in zijn leven een aantal ontberingen heeft doorgemaakt. Aan de andere kant heeft Davidson in de loop der jaren duidelijk ook veel dingen goed voor hem gehad. Davidson heeft bijvoorbeeld een aantal werkelijk ongelooflijke kansen gekregen.

Pete Davidson is vooral bekend vanwege zijn tijd met de hoofdrol in Saturday Night Live. Hij treedt al vele jaren op als cabaretier en heeft een succesvolle acteercarrière gelanceerd. Hoewel het ongelooflijk is om dat allemaal te bereiken, blijkt dat Davidson ook heel dicht bij het toevoegen van iets nog verbazingwekkenders aan zijn cv kwam toen hij bijna op een ruimtevlucht ging.

Waarom verschillende beroemdheden naar de ruimte zijn gegaan

Gedurende het grootste deel van de geschiedenis was het idee om de ruimte in te gaan slechts een fantasie. Vervolgens raakten verschillende landen betrokken bij wat de 'ruimtewedloop' werd genoemd. Nadat ruimtevluchten werkelijkheid werden, bleven ze tientallen jaren het domein van astronauten die door de machtigste landen ter wereld werden uitgekozen. In de afgelopen jaren is dat echter veranderd, aangezien een handvol megarijke mensen hun middelen hebben gebruikt om ruimtevluchten te betalen.

Dankzij hun immense rijkdom zijn Elon Musk, Jeff Bezos en Richard Branson er allemaal in geslaagd om shuttles uit de atmosfeer van de aarde te sturen. Als het op Musk aankomt, waren de inspanningen van zijn bedrijf op het gebied van ruimtevluchten grotendeels gericht op het bevorderen van de technologie van de wereld. Aan de andere kant hebben Branson en Bezos bewezen veel meer geïnteresseerd te zijn om zelf de atmosfeer van de wereld te verlaten en beroemdheden mee te nemen.

Tijdens de eerste ruimtevlucht van Richard Branson's Virgin Galatic, werd de miljardair-zakenman in een baan om de aarde begeleid door enkele van zijn meest opmerkelijke werknemers. In de toekomst heeft Branson echter tickets verkocht aan verschillende opmerkelijke sterren. Ashton Kutcher kocht bijvoorbeeld een kaartje voor een van Bransons toekomstige ruimtevluchten, maar zijn vrouw Mila Kunis overtuigde hem om het te verkopen.

Volgens een New York Daily News-rapport uit 2013 zijn er veel sterren uit de atmosfeer van de aarde gevlogen toen ze jaren geleden kaartjes kochten bij het bedrijf van Branson. Die lijst bevat onder meer Russell Brand, Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Katy Perry, Lance Bass en Angelina Jolie. Aangezien die sterren nu jaren geleden hun kaartjes kregen, hadden de dingen natuurlijk kunnen veranderen sinds dat rapport werd gepubliceerd.

Als het gaat om de ruimtevluchten die mogelijk zijn gemaakt door Jeff Bezos, is hij al uit de atmosfeer van de aarde vergezeld door een paar grote sterren. Zo ging voormalig voetballer, televisiepresentator en huidige journalist Michael Strahan eind 2021 naar de rand van de ruimte op een van Bezos’ Blue Origin-vluchten. Meer in het bijzonder werd de legendarische Star Trek-acteur William Shatner een beetje meer als zijn beroemdste personage toen hij ook deelnam aan een van Bezos' Blue Origin-vluchten.

Hoe Pete Davidson bijna de ruimte in ging en waarom hij dat niet is

Toen Jeff Bezos William Shatner de kans gaf om op een van zijn Blue Origin-vluchten te gaan, was dat volkomen logisch, aangezien de acteur beroemd is vanwege het spelen van James T. Kirk. Toen Michael Strahan dezelfde kans kreeg, was het verband niet zo duidelijk. Aangezien Strahan echter een journalist en voormalig atleet is, was hij duidelijk fit genoeg voor de vlucht en haalde hij duidelijk waarde uit de ervaring.

Toen vernomen werd dat Jeff Bezos Pete Davidson een plek aanbood op een van zijn Blue Origins-ruimtevluchten, was die beslissing een stuk verbijsterender. Het dichtst bij dat Davidson een connectie met de ruimte had, was tenslotte dat zijn Saturday Night Live-personage Chad in één schets naar Mars ging. Toch werd op een gegeven moment aangekondigd dat Davidson tijdens een van de vluchten van Blue Origin omhoog zou gaan.

Ondanks die aankondiging onthulde het officiële Twitter-account van Blue Origin dat Pete Davidson niet zou deelnemen aan zijn geplande vlucht in maart 2022. Blue Origin's 20e vlucht van New Shepard is verschoven naar dinsdag 29 maart. Pete Davidson is niet langer in staat om zich bij de NS-20-bemanning aan te sluiten op deze missie. Het zesde bemanningslid maken we de komende dagen bekend.” Hoewel die aankondiging geen enkel licht wierp op waarom Davidson uit de vluchtplannen werd verwijderd, is het ongelooflijk dat Pete om te beginnen zo dicht bij de ruimte kwam.

Een interessante kanttekening, een andere massieve ster onthulde dat ze de kans kregen om naar boven te gaan in een Blue Origins-vlucht, maar hij wees dat aanbod af. Zoals Tom Hanks onthulde tijdens een optreden op Jimmy Kimmel Live, werd hij benaderd om met een Blue Origins-vlucht naar boven te gaan, maar hij besloot dat het ticket te duur was. Gezien het feit dat Hanks speelde in Apollo 13 en de uitvoerende macht de miniserie From the Earth to the Moon produceerde, zou het echt cool zijn geweest als hij naar de ruimte zou gaan.

Aanbevolen: