Heeft Pete Davidson besloten om naar de ruimte te gaan vanwege Kanye?

Inhoudsopgave:

Heeft Pete Davidson besloten om naar de ruimte te gaan vanwege Kanye?
Heeft Pete Davidson besloten om naar de ruimte te gaan vanwege Kanye?
Anonim

Pete Davidson heeft tot nu toe een zeer interessant jaar achter de rug. Het drama begon toen het nieuws over zijn relatie met Kim Kardashain openbaar werd en een internetstorm veroorzaakte. Een persoon die de relatie niet goed opvatte, was de ex-man van Kim Kardashian, Kanye West, die uit zijn irrationele gedrag heel duidelijk heeft gemaakt dat hij verre van de grootste fan van Davidson is.

Net zoals dingen niet interessanter konden worden voor de Saturday Night Live-ster, zou Pete Davidson een van de zes passagiers op de raket van Jeff Bezos zijn, en voordat hij op het laatste moment achteruitging, zou hij naar de ruimte gaan op 23 maart 2022.

Waarom ging Pete Davidson terug uit de ruimte?

Davidson zou op de vierde bemande vlucht zijn geweest op een herbruikbaar raketsysteem gebouwd door Jeff Bezos' commerciële ruimtetoerismebedrijf Blue Origin, dat 60 mijl omhoog zal worden gelanceerd voor een vlucht van 11 minuten, waar passagiers om gewichtloosheid te ervaren langs de Kármán-lijn, die door sommige experts als "de rand van de ruimte" wordt beschouwd, en de aarde te zien.

Met andere woorden, het is een once-in-a-lifetime kans, en Pete zou geen betalende passagier zijn, maar wordt beschouwd als een eervolle gast op de vlucht. Na de laatste paar maanden, die de SNL-komiek in de publieke belangstelling heeft gehad, lijkt het erop dat Pete deze extreme ontsnapping meer dan ooit nodig heeft - maar Pete Davidson trok zich vijf dagen voor vertrek terug uit de vlucht.

Niemand weet waarom Davidson van gedachten is veranderd, of dat het iets te maken heeft met wat er gaande is tussen hem en Kanye, maar bronnen melden dat Davidson zeker niet op de vlucht zal zijn en dat zijn vervanger binnenkort bekend worden gemaakt.

Hoe gaat Pete Davidson om met de Kanye-vete?

Davidson is onlangs afwezig geweest bij SNL en mede-ster Bowen Yang vertelde Entertainment Tonight dat "we [Davidson] ondersteunen door hem ruimte te geven. Ik denk dat hij het gewoon uitzoekt, omdat ik denk dat veel is buiten zijn controle, in termen van de reacties van mensen."

Het lijkt erop dat Davidson nog meer ruimte nodig heeft, en het is geen wonder dat hij van de planeet aarde af wil met alles wat hij heeft meegemaakt sinds hij met Kim Kardashian begon te daten. Kanye West heeft alles gedaan wat hij kon om het leven van Davidson moeilijk te maken, en negeerde Kim's smeekbeden om te stoppen omdat ze zich zorgen maakte over Pete's veiligheid, en was ook "absoluut verontwaardigd" door Kanye's video van het levend begraven van Pete Davidson.

Het leek erop dat dit ook de laatste druppel was voor Davidson, die maandenlang te maken heeft gehad met Kanye's beledigende gedrag, en zowel media-aandacht als publieke reactie, aangezien zijn vete met de rapper erg openbaar is geworden. Teksten tussen de twee mannen werden uitgelekt toen Pete zei: "Ik ben klaar met stil zijn" en uiteindelijk terugsloeg naar Kanye.

Davidson stuurde Kanye een selfie tijdens hun verhitte discussie over sms'jes, met het bijschrift "I'm in bed with your wife", waarvan sommige fans zeiden dat het ongepast was, maar de meeste mensen steunen wat Pete Davidson heeft gezegd naar Kanye. Ze zijn het ook eens met de komiek dat het gedrag van Kanye zowel uit de pas loopt als de erfenis van de rapper verpest, aangezien zijn "giftige" gedrag ook zijn resterende relaties dreigt te vernietigen.

De echte reden waarom Pete Davidson (was) naar de ruimte ging

Laten we eerlijk zijn, het is een goed idee - als je wordt gevraagd om gratis naar de ruimte te gaan, zal het antwoord zijn "ja - duh!" tot zo'n geweldige kans voor een ervaring als geen ander. Maar de timing kan als komisch worden beschouwd, aangezien de datum voor de Blue Origin-vlucht nadert, en er lijken geen tekenen te zijn dat de vete van Pete en Kanye binnenkort zal afnemen.

Kanye heeft weer een harde opgraving gedaan bij Pete Davidson en zei: "Ik ben echt bezorgd dat SKETE de moeder van mijn kinderen verslaafd zal maken aan drugs. Hij is elke 2 maanden in een afkickkliniek." Hij plaatste ook een foto van de tweet van iemand anders met het bijschrift.

Fans waren opgelucht toen ze zagen dat Pete Davidson opkwam voor zijn vriendin en tegen Kayne zei dat ze "de beste moeder is die ik ken" en dat "je geluk hebt dat zij de moeder van je kinderen is". Het was iets dat gezegd moest worden nadat Kanye onlangs weer een tirade plaatste over hoe zijn ex-vrouw hun oudste dochter, North, opvoedt, en zijn afkeuring uitdrukt over sommige beslissingen die Kim heeft genomen met betrekking tot hun dochter in een tirade op zijn Instagram.

Het is moeilijk voor te stellen hoe Pete zich nu moet voelen met het constante misbruik en de beschuldigingen van Kanye. Misschien heeft hij besloten om niet naar de ruimte te gaan omdat hij weet dat Kim hem nu nodig heeft, en deel uitmaken van de Blue Origin-vlucht is het tegenovergestelde van wat hij waarschijnlijk nu moet doen, namelijk 'laag liggen'."

En absoluut niemand zou verbaasd zijn geweest als Davidson naar de ruimte was gegaan en nooit meer naar de aarde wilde terugkeren.

Aanbevolen: