Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 1 Review: 'No Pleasure Island

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 1 Review: 'No Pleasure Island
Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 1 Review: 'No Pleasure Island
Anonim

Lana is terug en ze is beter dan ooit. Gehuld in een sprankelende, met vuurwerk geteisterde ingang, is deze ondeugende kleine robot al begonnen de pot te roeren voor de nieuwste sexy singles op Netflix's derde seizoen van Too Hot to Handle. De race is begonnen om te zien of deze vraatzuchtige jongens en meiden het in hun broek kunnen houden om kans te maken op $ 200.000.

Met bloemen en complimenten die al worden uitgedeeld aan deze gelukkige dames, wordt een van deze koppels de volgende Harry en Francesca?

De cast van seizoen 3 arriveert in Turks- en Caicoseilanden

Op zoek naar geluk in Turks- en Caicoseilanden, kwam de cast van seizoen 3 van THTH uit de poorten met laaiende geweren. Anticiperend op een avontuur vol intimiteit op Pleasure Island, liet elke aankomst hun waakzaamheid zakken en morste een grote hoeveelheid thee over hun bedoelingen, elk zo vrijblijvend en sappig als de vorige. Behalve die van Patrick. De inwoner van Hawaï genoot van het feit dat hij op zoek is naar een vrouw met wie hij 'een moment van stilte kan delen'. Namasté, Pat!

Tropische drankjes in de hand, de nieuwkomers worden welkom geheten op Pleasure Island door gastheer Dariany Santana. Ze bereidt ze voor op de komende weken, inclusief de introductie van enkele pittige verrassingen die ze graag noemt, wachtrij nep-sirenegeluiden "booty drops!" Ten slotte bereidt ze hen voor op een besloten, 'roekeloze Piratenpartij'. Begin het seizoen met een schattenjacht - misschien gaan sommige van deze nieuwe singles op weg naar roem en fortuin, net als sommige van hun voorgangers.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 1: 'No Pleasure Island'

Dan is het op weg naar de maar al te bekende villa om bedden te claimen. Maar maak je geen zorgen - zoals verteller Desiree Burch ons verzekert, zijn de lakens sinds vorig seizoen verschoond. In een onverwachte wending van de gebeurtenissen belanden Nathan en Truth en Jaz en Izzy in bedden van hetzelfde geslacht. Maar gezien de wederzijdse interesse van Izzy en Truth, lijkt het niet waarschijnlijk dat deze slaaparrangementen permanent zijn.

Truth doet zijn best Izzy

Over Izzy en Truth gesproken, het paar pakte de diem en stal de eerste - en misschien wel laatste - kus van de show. In een hangmat in het blauw van de Atlantische Oceaan keek Truth Izzy in de ogen en zei wat elk meisje wil horen: "Je hebt sexy lippen. Mag ik zien?" Om de waarheid te zeggen (geen woordspeling bedoeld), is dat misschien wel een van de betere ophaallijnen van het jaar.

Weten dat Jaz ook haar ogen op de waarheid heeft gericht, zei Izzy tijdens een privé biecht tegen de camera's: "Jaz is een lief meisje, maar ik ben beter." Het lijkt erop dat er wat concurrentie in de lucht is voor deze liefdesdriehoek.

De singles claimen hun territorium op een glamoureus piratenfeestje

Allemaal opgedoken en klaar om over de plank te lopen, begonnen onze hemdjes aan hun avontuur op jacht naar schatten. X markeert de plek! Err, of likt de plek. De singles plaatsten rode X's op hun meest waardevolle schatten en verleidden hun favoriete eye-candy om de bodypaint met hun tong te verwijderen.

Tot Jaz' ongenoegen was ze niet de enige wiens borst Waarheid opgroef. Holly testte het water met Nathan en bekeek zijn buikspieren… en zijn tong van dichterbij. Maar het had geluk dat Aussie, Georgia, wiens juwelen het meest gewild waren, met Patrick, Stev en Harry die op zoek waren naar goud. Volgens Georgia had 'dakloze chic' Stevan de beste lipactie van de drie. Maar met zijn stoutmoedige houding is het onduidelijk of deze kikker in haar prins zal veranderen.

Beaux en Holly reageren op Lana te heet om te hanteren
Beaux en Holly reageren op Lana te heet om te hanteren

Dariany stort de festiviteiten in om de groep te waarschuwen dat een van hun "reguliere leveringen van vracht" eindelijk is aangekomen. Nadat ze na een fantastische lichtshow en vuurwerk werden gevraagd om een houten kist op te halen, spannen de jongens zich in en brengen de meisjes de eerste buit van de groep terug. Wat kan het zijn? Champagne? Lingerie? Een robot genaamd Lana die de castleden kennis laat maken met 'Too Hot to Handle', een show over onthouding?

Nadat Lana het nieuws heeft verteld, komt er een einde aan

De bende blijft ontmoedigd achter en kan nergens hun seksuele frustraties kwijt nadat Lana het nieuws verkondigde. Pleasure Island is zojuist plezierloos geworden. Dus, net als meisjes, deelden Georgia en Izzy een brutale kus ondanks hun ongeluk. Dat zijn tot nu toe twee knuffels voor Izzy - zijn er nog meer in petto? Als de nacht ten einde loopt, gaan de singles naar bed. Maar wees gewaarschuwd - Lana kijkt altijd.

Met seks officieel van tafel, wie weet wat onze 10 nieuwe singles in petto hebben. Geen tijd is meer proberen dan een tijd besteden aan goed zijn en afstand houden op een eiland vol kleine bikini's en diepe v's. Zullen ze zich aan Lana's regels houden en zich onthouden van seksueel contact? Of zullen de vlammen die ze al hebben aangestoken groter worden? Ontdek dit seizoen op Too Hot to Handle. Alle drie de seizoenen zijn momenteel beschikbaar om te streamen op Netflix.

Aanbevolen: