Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 4 Review: 'Eat My Shorts

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 4 Review: 'Eat My Shorts
Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 4 Review: 'Eat My Shorts
Anonim

De nieuwste aflevering van Too Hot to Handle begint de ochtend nadat nieuwkomers Obi en Olga de villa zijn binnengekomen. En wat is een betere manier om wakker te worden dan een deuntje van Lana die een krachtige boodschap deelde: "als het op seks aankomt, zeg dan gewoon nee"? Tot nu toe hebben onze singles in totaal $45.000 verloren aan overheersing en verleiding.

Bezorgd dat er nog eens $6.000 verloren zou kunnen gaan, onthult Patrick aan de groep dat hij midden in de nacht wat geschuifel en gekreun hoorde. Had Pat een lucide droom of lopen onze singles het risico op nog een boete?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 4: 'Eat My Shorts'

Harry vertelt over zijn gevoelens voor Beaux

Het blijkt dat Pat niet de seksuele lucht heeft gedroomd die 's nachts circuleert. Verrassing, verrassing, het waren Holly en Nathan die het bed schommelden. Nou, niet helemaal. Het paar klopte zichzelf op de schouder omdat ze een maas in de regels van Lana hadden gevonden - door Holly's korte broek over hun mond te houden, wordt het kussen teniet gedaan, toch?

Stev, Harry en Pat gaan naar de slaapkamer om hun bedoelingen te bespreken - misschien een goed idee om nog een liefdesplein te vermijden. Terwijl Pat Olga een beetje van zijn ex-vriendin vindt, heeft Stev zijn zinnen gezet op de blonde bom. Afgaande op haar gesprek met Obi, lijkt het erop dat Stevans lust wederzijds is.

Wat Harry betreft, hij is er vast van overtuigd dat hij zich niet aangetrokken voelt tot Beaux, behalve haar persoonlijkheid. Maar naarmate de dagen vorderen, lijkt het alsof hij verliefd is geworden. Zou het kunnen? De pijl van Cupido's Beaux?

Alexandra Roxo geeft de singles een les over lichamelijkheid

Het is duidelijk dat onze 12 singles zich meer moeten concentreren op de mentale en emotionele kant van relaties dan op de fysieke. Relatie-expert, Alexandra Roxo, ging de villa binnen in de hoop hen te helpen hun focus op het fysieke los te laten. Alexandra begon haar workshop en vroeg de groep welke eigenschappen hun perfecte partner zou kunnen hebben. Gevoel voor humor, gedrevenheid, intellectuele interesses, familiewaarden… Grapje. Toen we met die vraag werden geconfronteerd, pingelde het antwoord tussen lichaam en kont, en kont en lichaam.

Alexandra gaf de bende opdracht om rommelig te worden en te beginnen met vingerverven op hun doeken - elkaar! Na een niet-opgewonden start begint de villa vies te worden en rood en blauw en groen te mengen met hun partners. Terwijl de workshop afloopt, zien de meeste deelnemers eruit als schilderijen van Jackson Pollock. Jaz weigert om rommelig te worden en sleept haar partner, Obi, naar de no-funzone, waardoor hij hun connectie in twijfel trekt.

Bij The Birds Of Paradise Bash is een andere regel gebroken

Om Obi en Olga officieel te verwelkomen in de villa, vierden de singles in kleurrijke veren feest tijdens een Birds of Paradise Bash. Terwijl de rest van de groep zich vermengt, gaan Stev en Olga zitten voor een praatje. Oh, en Harry ook, hoewel Stev hem uiteindelijk wegstuurde voor een drankje. Het is duidelijk dat de fysieke chemie bestaat tussen Stev en Olga, maar voor de zekerheid trekt hij haar naar binnen voor een kus.

Obi trekt Jaz apart om haar bedoelingen te bespreken. Anticiperend op een positief resultaat, werd Obi teleurgesteld toen Jaz hem vertelde dat "het meer een vriendschapsding met ons is". Maar geen zorgen, Jaz merkte op dat Obi het nieuws zo goed mogelijk opnam, zonder enige schijn van onhandigheid. Maar aan de blik op Obi's gezicht te zien, heeft Jaz misschien een workshop in het lezen van uitdrukkingen nodig.

Holly en Nathan worden geconfronteerd met hun grootste verleiding tot nu toe

Lana verstoort de Birds of Paradise Bash op klassieke wijze en roept de villa naar de cabana waar ze onthult dat er weer een overtreding van de regels is geweest. Omdat ze hun glimlach niet kunnen bedwingen, zijn het Olga en Stev die op de stoel worden gezet.

Nathan en Holly halen opgelucht adem en bevestigen hun vertrouwen in de maas in de wet die ze hebben ontdekt. Nou, totdat Lana nog een aankondiging doet waarin ze bevestigt dat hun maas in de wet nog steeds een overtreding van de regels was. Lana brengt de totale geldprijs op $ 143.000 en stelt Holly en Nathan's relatie tot de ultieme test: kuis blijven in de privésuite. Het paar wordt vervolgens naar de suite gestuurd waar ze zijn gemaakt met handboeien, rozenblaadjes, champagne en een bad geschikt voor 2.

Te heet om Holly en Nathan van seizoen 3 aan te kunnen in de Cabana
Te heet om Holly en Nathan van seizoen 3 aan te kunnen in de Cabana

Terug in de villa vraagt Lana de groep om te peilen hoeveel ze Nathan en Holly vertrouwen. De beslissing is eenvoudig: als de groep ervoor kiest om het duo te vertrouwen, wordt de $ 57.000 die ze verloren hebben weer in de pot gestort. Als ze er echter voor kiezen om ze niet te vertrouwen, en ze falen, zal de prijs nog eens $ 57.000 verliezen. Geconfronteerd met deze hachelijke beslissing, brachten de overige 10 singles het in stemming. Hoewel Harry en Jaz weigerden toe te geven, besloot de meerderheid van de groep hun vertrouwen - en hun geld - in de handen van Nathan en Holly te leggen. Zal H&N eindelijk leren de verleiding te weerstaan? Of zullen ze toegeven aan hun verlangens? Ontdek de volgende keer op 'Too Hot to Handle'.

Aanbevolen: