Zijn 'Too Hot To Handle' Cam en Emily nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn 'Too Hot To Handle' Cam en Emily nog steeds samen?
Zijn 'Too Hot To Handle' Cam en Emily nog steeds samen?
Anonim

Emily Miller en Cam Holmes waren een favoriet koppel bij Too Hot To Handle seizoen 2. Deze tortelduifjes begonnen vroeg in het seizoen met elkaar en bevestigden dat twee vreemden op het eerste gezicht liefde kunnen vinden (hoewel ze dat zeker hadden hun hobbels onderweg).

De meeste relaties in de show eindigen in break-ups, ondanks de grote hoofdprijzen en de steun van collega-castleden. Maar zelfs lang na de show zijn sommige deelnemers goede vrienden gebleven, zoals David Birtwistle en Sharron Townsend.

Seizoen 1-koppel Francesca Farago en Harry Jowsey bleven daten na de show, maar helaas gingen ze later uit elkaar omdat Harry's geestelijke gezondheid niet was waar hij wilde.

Als het echter om Cam en Emily gaat, is het paar nog steeds toegewijd aan elkaar en hecht ze aan elkaar.

8 Cam en Emily zijn gaan samenwonen

Deze keer had Lana geen ongelijk toen ze Cam en Emily samenbracht, wat bijna aan het begin van het seizoen gebeurde. Zoals nu duidelijk is, zijn de twee nog steeds verenigd en zelfs verhuisd om samen een nieuw leven te beginnen.

Het koppel onthulde aan Us magazine dat digitale communicatie niet werkte voor hen. Cam haatte vooral de manier waarop Emily sms'te, en om de communicatie te vergemakkelijken, moesten ze dicht bij elkaar gaan staan. We waren aan het sms'en en ik vond het niet leuk. Dus ik dacht: ik ga er gewoon intrekken', zei Cam.

7 Instagram-bericht toont Cam en Emily hand in hand

Hun fans waren vaak enthousiast over wat het paar op sociale mediaplatforms post. Op hun Instagram-pagina's heeft het duo foto's van hen verkleed gepost, wat bewijst dat de tortelduifjes het goed deden en langer dan velen hadden verwacht.

Op Cam's Instagram-pagina plaatste en ondertitelde hij een foto 'onvoorwaardelijk', met een hartemoji, om aan te tonen dat het paar hier is om te blijven. Emily gaf ook commentaar op de post en suggereerde dat de twee een trouwplan aan de gang hebben.

6 Tijdens de 'Too Hot to Handle'-reünie bevestigden ze dat ze nog steeds samen waren

In de reünie-aflevering gaf Cam openlijk toe dat hij en Emily een geweldige tijd hadden sinds ze de show hadden verlaten. Ondanks dat ze veel geld hebben verloren door regelovertreders te zijn, zijn Emily en Cam trots op de diepere connectie die ze tijdens de show hebben gekregen.

Toen Chloe hen vroeg naar hun toekomst, aarzelde Emily niet om erop te wijzen dat zij en Cam samenwoonden.

5 In een interview met BuzzFeed heeft de camera onthuld dat ze samen zijn

In een interview met BuzzFeed bevestigde het tweetal dat ze hard hebben gewerkt om vertrouwd te raken met elkaars families. In dit stadium van hun relatie gaat het goed tussen hen, zoals Cam bevestigde tijdens een Zoom-vergadering.

Volgens Cam zijn de twee nog steeds erg verliefd, vertelde hij aan BuzzFeed. Hij voegde eraan toe dat hij slechts een maand na de show bij Emily introk, en sindsdien hebben ze niet veel tijd van elkaar gescheiden.

4 Cam en Emily leven als een getrouwd stel

Na de show konden Emily en Cam een nog zinvollere connectie vinden. Cam beschreef het hele proces van het krijgen van een vriendin in een tv-serie als geluk.

Na verloop van tijd besloot het paar hun relatie naar een hoger niveau te tillen en elkaars families te leren kennen. Cam onthulde dat zijn familie van haar houdt. 'We zijn nu eigenlijk een klein getrouwd stel', zei Cam. Hij voegde er ook aan toe dat ze alles van elkaar weten.

3 Cam en Emily werken samen aan een merk

Afgezien van de hints op hun socialemediaplatform, is er meer bewijs dat deze tortelduifjes bereid zijn om hun leven op de rails te krijgen. Op Emily's Instagram-account plaatste ze een foto met een hoodie van Boohoo MAN. Later plaatste Cam ook een foto met een spijkerbroek van hetzelfde bedrijf.

Daarom lijkt het erop dat het paar samenwerkt om het nieuwe collectiemerk van Boohoo Man te promoten. Dat suggereert dat ze hebben samengewerkt en dat ze bereid zijn om als koppel samen te werken.

2 Cam en Emily runnen samen een YouTube-kanaal

Al meer dan zeven maanden informeert het stel hun fans over hun leven op hun YouTube-kanaal Cam & Emily. Met meer dan 148.000 abonnees geven Emily en Cam informatie over hun liefdesleven en wat ze hebben uitgespookt.

Hoewel er direct na de show geen informatie was over hun verblijfplaats, hebben de twee behoorlijk gedetailleerde informatie gegeven over wat er in hun leven gebeurde sinds ze de villa verlieten.

1 De eerste verjaardag van het stel

In januari 2022 vierden Cam en Emily hun eerste relatiejubileum. Ze vierden de dag door spelletjes te spelen, wilde dieren te bezoeken en de dag af te sluiten met een romantisch diner.

Ze namen de ervaringen op en deelden ze op hun kanaal zodat hun fans konden zien hoe hun liefde vorderde. Ze sloten de vlog af met een housetour, en veel van hun fans in het commentaargedeelte bedankten hen dat ze tot nu toe bij elkaar waren gebleven.

Aanbevolen: