Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 3 Review: 'The Truth Hurts

Inhoudsopgave:

Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 3 Review: 'The Truth Hurts
Too Hot To Handle' Seizoen 3 Aflevering 3 Review: 'The Truth Hurts
Anonim

In de nieuwste aflevering van Netflix' Too Hot to Handle worden de schuldigen in de villa zenuwachtig wakker na een nacht met nauw contact waarin ze Lana's regels hebben overtreden. In de hoop dat hun vuile was niet wordt uitgezonden, blijven de roddels stil terwijl Lana Beaux, Holly en Izzy vraagt om de gasten in de gemeenschappelijke ruimte bijeen te roepen.

Terwijl sommige hoopvolle mensen zoals Beaux en Harry hun vingers kruisen voor een onaangeroerde geldprijs, proberen anderen hun schuldgevoel over wat de robot te zeggen heeft te verbergen. "Ik heb teleurstellend nieuws," begint Lana, "er was een overtreding van de regels."

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 3: 'The Truth Hurts'

Stevan is eigenaar van zijn kus met Georgia

De daders blijven stil totdat Stevan toegeeft dat hij Georgia heeft gekust, zijn hart op het spel heeft gezet en haar en het huis heeft laten weten waar zijn loyaliteit ligt. Natuurlijk geeft Georgia toe dat deze zachtere, loyale kant van Stev haar een bepaald gevoel heeft gegeven. vlinders? Niet helemaal - het is de ick.

De rest van de verantwoordelijke duo's houden hun adem in terwijl Lana nog eens zegt dat er een overtreding van de regels was. Deze keer zijn het Truth en Izzy wiens handen omhoog gaan, tot Jaz' verbazing. Ontsteld door het verlies, blijven de singles hoopvol dat dit de laatste kostbare doorbraak van de avond is. Tot Lana binnenv alt om een derde en laatste inbreuk te melden. Het was duidelijk uit de conclusie van aflevering 2 dat Nathan en Holly schuldig zijn, maar hoe schuldig? Volgens Lana kusten ze niet alleen twee keer, maar vijf verschillende keren.

Nathan en Truth lachend tijdens 'THTH' S3 meet and greets
Nathan en Truth lachend tijdens 'THTH' S3 meet and greets

Gefrustreerd door de massale overtredingen van regels na slechts 48 uur, besluit Lana haar strategie opnieuw te beoordelen en de boetes per overtreding te verdubbelen. Bij een totaal van 7 afzonderlijke kussen werd een boete van $ 42.000 opgelegd aan de groep, waardoor ze een potentiële geldprijs van slechts $ 155.000 hadden.

Meer onthullingen over Waarheid en Izzy

Nadat bekend was dat Truth en Izzy weer een intiem moment deelden, uitte Jaz haar irritatie. De dag ervoor had Truth Jaz verteld dat hij een connectie met haar voelt en dat zijn interesse in Izzy puur seksueel was. Izzy komt tussenbeide om een gesprek door te geven dat zij en Truth hadden voorafgaand aan hun kus, waarin Truth zei dat hij Jaz had verteld dat zijn interesse alleen bij Izzy ligt. Niet zo gemakkelijk te weerleggen als de camera's iets anders zeggen.

Gevangen in een web van leugens, besluiten Izzy en Jaz dat hun tijd om de Waarheid na te jagen ten einde is gekomen, hoewel de Waarheid zijn zinnen nog steeds op Jaz heeft gevestigd. "De waarheid bij naam, leugenaar van nature." Je zei het, Izzy.

Lana besluit twee nieuwkomers binnen te halen

Gezien het rebelse resultaat van de afgelopen twee nachten, besluit Lana dat het tijd is om twee nieuwkomers binnen te halen om de dynamiek van de villa op te schudden. Beneden op het strand arriveert een cruiserboot met een kostbare lading - Obi en Olga, die allebei denken dat ze Pleasure Island binnenvaren. De twee hebben de taak om een van de villaleden te selecteren voor een romantisch uitje.

Obi selecteert Jaz voor zijn een-op-een date en verlaat de waarheid zonder een metgezel om na te streven. Ondanks Holly's gevoelens dat Nathan haar trouw zal blijven, stemt hij ermee in om met Olga op date te gaan als hij wordt gekozen.

Date Night, Fright Night, als Holly in paniekmodus gaat

Na de komst van Obi en Olga gaat Holly's geest in paniek, hoewel de inwoner van Colorado volhoudt dat ze niet het jaloerse type is. Zal hun date goed verlopen? Zal Nathan voor Olga vallen? Zullen ze kussen? Over kussen gesproken, op hun date vraagt Nathan aan Olga of ze op de eerste date kust.'Meestal', zegt ze zonder aarzelen. Wenkbrauwen, wenkbrauwen. Jammer voor Olga, dit is 'Too Hot to Handle', niet Pleasure Island.

Wat Obi en Jaz betreft, hun date verliep vlekkeloos. Nou ja, totdat Jaz het nieuws over de show brak. Zodra Obi de naam "Lana" hoorde, gooide hij teleurgesteld zijn hoofd achterover. Tijd voor Obi en Olga om intieme connecties te maken zonder de intimiteit.

Terug in de villa

Terug in de villa stappen Georgia en Stev opzij voor een praatje waarin ze hem vertelt waar hij op heeft gewacht: dat ze ruimte nodig heeft. Het lijkt erop dat de ick sterk is met deze. Ze stelt hem gerust dat ze hem nog steeds wil leren kennen, maar ze wil de deur voor hen beiden open laten om andere mensen te leren kennen. Meisjescode vertaald? We zijn klaar.

Stevan in biechtstoel S3 'THTH&39
Stevan in biechtstoel S3 'THTH&39

Wat Holly betreft, ze wacht op een gesprek van hetzelfde kaliber met Nathan die net terug is van zijn afspraakje met Olga. Hoewel Holly en de kijkers misschien dachten dat er vonken oversprongen tussen Nathan en Olga, zegt hij bij zijn aankomst in de villa: "Door de date realiseerde ik me hoeveel ik van Holly hou." Was er maar een live publiek voor wat "awws."

Holly en Nathan lachen te heet om seizoen 3 aan te kunnen
Holly en Nathan lachen te heet om seizoen 3 aan te kunnen

Truth wordt teruggestuurd naar de tekentafel als hij Obi hoort toegeven dat er iets met Jaz is. Geen Izzy, geen Jaz, "No Jizzy for Truth." Na een hectische dag en nacht gaan we naar bed voor onze 10 singles en 2 nieuwkomers. Op basis van enkele pre-sluimer looks, lijkt het erop dat Stev een koers heeft uitgezet naar een nieuw doelwit: Olga. De avond eindigde in ieder geval met de verzekering dat er geen regels waren overtreden… wat zijn Nathan en Holly aan het doen? Heeft ze net haar korte broek uitgedaan? Stem af op Netflix om erachter te komen wat er gebeurt in aflevering 4.

Aanbevolen: