Wat is er met Kaci en Evan gebeurd na 'Temptation Island'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Kaci en Evan gebeurd na 'Temptation Island'?
Wat is er met Kaci en Evan gebeurd na 'Temptation Island'?
Anonim

In tegenstelling tot de meeste andere realityshows zoals Love Island, die uitdrukkelijk gebaseerd zijn op het vinden van liefde door de deelnemers, is Temptation Island meer gericht op het testen van de grenzen van stellen die in de show komen. Ook al is er aan het eind een prijs, de deelnemers worden af en toe meegesleept door de verleidingen.

Voor Kaci Campbell en Evan Smith betekende Temptation Island een belangrijk keerpunt in hun relatie. Net als alle andere koppels die op de show zijn geweest, werd het paar tot het uiterste getest en helaas ging het niet zoals verwacht. Ze verloren niet alleen op de show, maar ze verloren ook elkaar. Hier is het verhaal van Kaci en Evan.

7 Het ging niet helemaal goed met Kaci Campbell en Evan Smith voor de show

Lang voordat ze zich bij andere realitysterren op de grote schermen voegden, waren Kaci en Evan samen geweest. Om specifieker te zijn, hun relatie begon toen ze nog op de middelbare school zaten als een affaire en duurde tot ze allebei naar de universiteit gingen. Terwijl ze op school zaten, tot het einde, ging het paar meer dan vijf jaar met elkaar uit voordat ze eindelijk besloten om de zaken serieus te nemen. Om te bewijzen hoe serieus ze het uiteindelijk namen, verhuisden ze samen naar een appartement in LA.

6 'Temptation Island' kwam en dingen veranderden

Nadat Kaci Campbell en Evan Smith samen waren gaan samenwonen, hadden ze vijf jaar een relatie en in 2018 besloten de tortelduifjes een nieuw pad te verkennen door naar Temptation Island te gaan. Volgens het paar was hun belangrijkste reden om te gaan dat Kaci wilde dat haar vriend zich volledig zou binden, en Evan, die een verliefde vriend was, wilde zich ook bewijzen tegenover zijn vrouw. Toen ze op het eiland aankwamen, bleken ze het perfecte stel te zijn. De dingen veranderden echter snel toen Evan halsoverkop verliefd werd op een van de mensen in de show genaamd Morgan Lolar, een makelaar in Arlington.

Volgens Evan maakte zijn connectie met Morgan het bijna zeker dat hij het uit zou maken met Kaci. In zijn woorden. "Het leek alsof ik een beetje in de war was, maar ik wist toen en toen ik deze gevoelens voor Morgan begon te krijgen, dat ik nooit ergens anders heen zou kunnen gaan," zei hij. “Ik weet al heel lang dat Morgan mijn wederhelft en mijn soulmate is. Ik wou dat jullie de gesprekken en de connectie konden zien die Morgan en ik maakten.”

Over zijn relatie met Kaci zei hij: "Ik had het meisje pas negen jaar voor het filmen ontmoet. Toen had ik relaties met andere vrouwen tijdens, 'legde Evan uit. “Op de universiteit had ik een vriendin voor twee jaar, een vriendin voor een jaar, [een ander voor] zes maanden. Toen begonnen zij en ik onze relatie samen, ik denk dat het ongeveer zes of acht maanden was nadat mijn vader vermist werd (in 2012)…. Ik haat het dat we als zodanig zijn geschilderd als een perfect stel dat hier bijna op ingaat. We hadden zoveel gebreken.”

5 Evan Smith dacht dat hij 'The One' vond in Morgan Lolar'

Voordat Temptation Island eindigde, was Evan al helemaal verliefd op Morgan. Tegen het einde van de maand had hij het zelfs al opgezegd met Kaci Campbell om al zijn tijd en energie op Morgan te richten. De zaken verliepen soepel voor het paar, tot het punt dat ze onmiddellijk na de show gingen samenwonen. Zes maanden later stelde Evan de grote vraag en Morgan zei ja.

4 Toen werd de relatie tussen Evan Smith en Morgan Lolar rommelig

Bijna een jaar na hun officiële verloving liep de relatie van Evan en Morgan stuk. Het nieuws leek Morgan te verwoesten, maar na een tijdje stond ze weer op. Ze pakte niet alleen zichzelf weer op, ze gaf ook details over waarom de relatie niet werkte. Ongeveer zes maanden na het uiteenvallen ging Morgan naar YouTube om een video te plaatsen waarin stond dat haar ex een oplichter, narcist en manipulator was.

Volgens de makelaar loog Evan tegen haar over zijn financiën, waarbij hij beweerde een multimiljonair te zijn geweest met verschillende zakelijke banden. Terwijl hun relatie gaande was, moest ze echter alles betalen omdat Evan beweerde dat hij zijn familie al zijn geld moest geven, maar een jaar later in 2020 toegang zou krijgen tot het vertrouwen van zijn vader. Dit ging een tijdje door totdat ze vond de waarheid vijf maanden na hun verloving. Ze drong er toen op aan dat hij een baan zou krijgen en haar alle onkosten zou terugbetalen en ook professionele hulp zou krijgen voor zijn leugenachtige problemen. Evan koos er echter voor om de zaak met haar te beëindigen.

3 Het lijkt erop dat Evan de gewoonte had om die truc uit te halen

Na de onthulling van Morgan Lolar verklaarde Kaci Campbell dat ze een soortgelijke ervaring had met Evan. Nadat het paar uit elkaar ging, probeerde Kaci haar kant van het verhaal te vertellen, maar ze werd meestal gemeden door fans die dachten dat ze gewoon bitter was. Later kondigde Kaci aan dat zij en Morgan video's zouden maken over hun gerelateerde beproeving.

Ze zei: "Ik heb hier lang en hard over nagedacht … … en @morganlolar en ik zullen samen een video opnemen. Ik vind het belangrijk dat we onze verhalen delen voor mannen en vrouwen die soortgelijke situaties doormaken. Want je enige optie is jezelf redden & GTFO "Ze voegde er verder aan toe dat ze contact gingen opnemen met andere vrouwen die mogelijk soortgelijke ervaringen met Evan hadden om ook hun verhaal te vertellen.

2 Evan had zijn eigen plannen

Nadat alle beschuldigingen aan het licht kwamen over Evan Smith en zijn schijnbaar pathologische leugens, verwijderde hij zijn Twitter-account. Bovendien ging de ex-basketbalspeler ook naar een live-sessie op Instagram om aan te kondigen dat hij het Amerikaanse netwerk zou aanklagen, evenals de showrunner van het eerste seizoen, Scott Jeffress. Sinds de aankondiging is er echter geen officiële verklaring van hem over het onderwerp geweest.

1 Kaci Campbell vandaag

Sinds ze zo'n verwoestende breuk voor de hele wereld op Temptation Island doormaakte, nam Kaci Campbell de broodnodige tijd en herpakte ze zichzelf. Nu is de 32-jarige sterker dan ooit en inspireert ze consequent vele andere jonge vrouwen met haar verhaal. Haar grote volgers op Instagram komen massaal naar haar datingleven en schoonheidstips, evenals haar geweldige boeksuggesties. Hoewel haar breuk met Evan Smith in het begin erg moeilijk was, kwam Kaci als beste uit de bus.

Aanbevolen: