Wat is er gebeurd met de 'Love On The Spectrum U.S.' Cast na de show?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de 'Love On The Spectrum U.S.' Cast na de show?
Wat is er gebeurd met de 'Love On The Spectrum U.S.' Cast na de show?
Anonim

Netflix's Love On The Spectrum ging in première in 2019. De Australische realityserie was in niets zoals iemand ooit had gezien, en het maakte snel de top tien van het land kort na de release. In de loop der jaren zijn er vreemde reality-datingshows geweest, maar het concept hiervan is uniek. De belangrijkste show bevatte een cast van negen volwassenen op het autismespectrum terwijl ze door de wereld van dating navigeren op zoek naar een romantische partner. Het succes van de Australische show leidde tot de lancering van de Amerikaanse versie, Love on the Spectrum U. S.

Als een van de nieuwe datingshows van Netflix, bevat de Amerikaanse versie een cast van zes volwassenen op het spectrum in hun zoektocht naar liefde. Liefde vinden tijdens een datingshow is lastig en als je op het spectrum zit, wordt het een grotere uitdaging. Gelukkig voor de castleden hoefden ze het pad niet alleen te bewandelen, aangezien autisme-expert Jennifer Cook hun handen erdoorheen hield. Sinds de première heeft de show online veel buzz verzameld, waardoor kijkers zich afvragen wat er na de show is gebeurd met de cast van Love on the Spectrum US.

8 James heeft het zoeken naar liefde nog niet opgegeven

James verscheen in het eerste seizoen van de Netflix dating-documentaireserie, in de hoop een echte levenspartner te vinden. De 34-jarige Renaissance Faire-enthousiasteling kwam dicht bij het vervullen van deze behoefte met co-ster Emma. De twee hadden schijnbaar geweldige dates, maar de hoop om romantische partners te worden werd afgebroken toen Emma in plaats daarvan voor vriendschap koos.

Momenteel woont hij bij zijn ouders en gaat hij met vrienden om als hij niet aan het werk is. James is nog steeds op zoek naar liefde en heeft hiervoor zowel online als persoonlijke middelen ingezet, omdat het vinden van liefde belangrijk voor hem is.

7 Abbey is 24 en verliefd

De eigenaar van Madeby Abbey vierde weken geleden haar 24e verjaardag. Abbey was een van de weinige gelukkigen die liefde vond op de Love On The Spectrum U. S. De hoedenmaker geniet van een bloeiende relatie met haar vriend, David, met wie ze een relatie begon in de show. Abbey lijkt de tijd van haar leven te hebben, maakt video's en deelt foto's op TikTok en Instagram, waar ze vooral actief is.

6 Kaelynn's DM's worden overspoeld

Kaelynn en castlid Peter waren een van de favoriete paren van de show. Fans van de datingshow hadden hoge verwachtingen tijdens de speeddatingsessie van het paar, maar dat liep allemaal vast toen Peter een tweede ontmoeting afzegde. Sinds het filmen spreekt Kaelynn op haar Instagram-pagina en deelt ze verhalen over haar interesses. Hoewel ze geen partner in de show kon vinden, heeft de autisme-advocaat talloze voorstellen gekregen van mensen die haar partner willen zijn.

5 Dani is nog steeds op jacht naar liefde

Dani en castlid Solomon gaven kijkers de meest papperige date-momenten van de show. De ontluikende romance kwam amper twee maanden na het filmen tot een einde. Hoewel het niet ging zoals Dani voor ogen had, leerde ze vanaf het begin hoe belangrijk het is om grenzen te stellen. Tegenwoordig is de oprichter van Danimation een bezige bij; ze runt een belangrijk bedrijf terwijl ze actief een Ph. D. Dani's zoektocht naar liefde was inspannend, maar ze is optimistisch dat het snel zal gebeuren.

4 Steve is nog steeds op zoek naar een 'Lovely Lady'

Steve deed mee aan de show op zoek naar een 'lieve dame'. Hoewel hij dat niet begreep, maakte zijn kalme karakter wel een blijvende indruk op de kijkers. In een interview met Netflix onthulde de 63-jarige dat hij bezig was met meer spiritueel lonende activiteiten in de synagoge. De zestigjarige is nog steeds op zoek naar een partner en deze keer onderzoekt hij de mogelijkheid om nieuwe mensen online te ontmoeten.

3 Subodh Garg is verliefd

Niet iedereen heeft het geluk om liefde te vinden in een datingshow, maar Subdoh slaagde erin om ondanks alle kansen de liefde van zijn leven in de show te verslaan. De 33-jarige opende onlangs een Instagram-account om beter te kunnen communiceren met zijn krioelende fans. Van zijn uiterlijk is Subodh tot over zijn oren verliefd op Racheal, en zijn nieuwste Instagram-post is daar het bewijs van. Hij schreef: "Ik heb altijd al een jurk voor mijn vriendin willen kopen op Valentijnsdag, dus ik heb deze jurk voor Rachel gekocht. Ze vond hem leuk!"

2 David verkent TikTok

David is een paar dagen geleden lid geworden van het platform voor het delen van video's en hij is goed bezig met het maken van inhoud. David en zijn abdij vormden een sterke band die tijdens de show van vriendschap naar relatie ging. De band tussen het paar lijkt solide, aangezien David de TikTok-bug heeft opgevangen van zijn vriendin, Abbey, waarvan bekend is dat ze actief is op het platform. David zal nuggets delen over het zijn van een geweldig vriendje, recepten en lifestyle-video's volgens zijn geposte inhoud.

1 Rachel houdt een laag profiel

Rachel Osterbach is geen onbekende in reality-tv; ze was een castlid van A&E's docuserie Born This Way. Na drie dates te hebben gehad, stemde de motiverende spreker ermee in om Subodh's vriendin te zijn, en de tortelduifjes schoppen hun relatie naar een hoger niveau. Hoewel Rachel aanwezig is op Twitter en Instagram, werkt de reality-tv-ster haar sociale-mediapagina's zelden bij. Fragmenten van de autisme-advocaat die het naar hun zin heeft, worden echter regelmatig gezien op de Instagram-verhalen van haar vriend.

Aanbevolen: