Elk gerucht tot nu toe over de echte huisvrouwen van S alt Lake City

Inhoudsopgave:

Elk gerucht tot nu toe over de echte huisvrouwen van S alt Lake City
Elk gerucht tot nu toe over de echte huisvrouwen van S alt Lake City
Anonim

Als het gaat om een kattig, door drama gevoed reality-tv-programma; De Real Housewives-franchise is het neusje van de zalm. Of de dames nu uit New York, Orange County of Atlanta komen, kijkers kunnen er zeker van zijn dat ze allemaal één ding gemeen hebben: ze zullen het entertainment brengen en ze zullen alle thee morsen.

Voor fans van deze beroemde Bravo-televisieshow is een nieuw seizoen in de maak, ongelooflijk opwindend nieuws. Het gerucht gaat dat de nieuwste leden van het Housewives-team uit de prachtige bergstad S alt Lake komen. Aangezien S alt Lake een unieke ruimte in de provincie is, is het misschien wel de meest interessante bestemming voor een show als The Real Housewives. Fragmenten van het volgende seizoen worden uitgerold, en hier is alles wat we tot nu toe denken te weten.

10 Lisa Barlow heeft een atypische carrière voor haar religie

Lisa Barlow en haar man John
Lisa Barlow en haar man John

Hoewel de absolute lijst van nieuwe huisvrouwen nog niet is bevestigd, hebben sommige vrouwen melding gemaakt van de show en hun toekomstige deelname. Lisa Barlow is een van die vrouwen waarvan we denken dat we ze in de nabije toekomst op onze televisieschermen zullen zien. Barlow is getrouwd met John Barlow en samen creëerde en lanceerde het Mormoonse stel een boutique tequila distilleerderij, Vida Tequila. Ze zijn trots op wat ze doen voor de kost en delen hun carrière graag met hun zonen.

9 De nieuwe editie van de franchise is met gemengde kritieken ontvangen

Women of Bravo's The Real Housewives of S alt Lake City
Women of Bravo's The Real Housewives of S alt Lake City

De vrouwen van S alt Lake City hebben serieuze stiletto's te vullen. Ze komen in een franchise die reality-supersterren zoals fab en fit Teresa Giudice, Instagram-perfecte Melissa Gorga en gemene meid Tamra Judge heeft gelanceerd. Terwijl veel Bravo-fans kwijlen bij de gedachte aan een hele nieuwe bende vrouwen om naar te kijken, zijn velen niet zo zeker over de locatie en het uitgangspunt van de nieuwe aflevering.

Aan de hinniken zei de maker van de show, Andy Cohen, dat iedereen geschokt zal zijn over hoe intrigerend deze specifieke groep vrouwen is. Hij zei verder dat het nieuwe seizoen vol wendingen en verrassingen zal zijn die zelfs de grootste huisvrouw-superfan niet zal zien aankomen.

8 Mormonen worden getoond

Cast lid van The Real Housewives of S alt Lake City en Mormoonse kerk
Cast lid van The Real Housewives of S alt Lake City en Mormoonse kerk

Utah zit vol met mensen van het Mormoonse geloof, en sommige van de geruchten dat vrouwen vrome aanhangers van het mormonisme zijn. Mormonen hebben de neiging om hun leven anders te leven dan reguliere christenen en mensen van andere religies, dus activiteiten of het ontbreken daarvan kunnen enigszins verschillen met deze nieuwe lichting huisvrouwen.

Hoe ziet een seizoen van The Real Housewives eruit zonder te vloeken, te zuipen of koffie te drinken? We hebben geen idee, maar we komen er zeker snel genoeg achter!

7 De show zou in 2020 in première moeten gaan

Bravo-presentator Andy Cohen
Bravo-presentator Andy Cohen

Nou, er komt tenminste één goed ding uit dit bizarre en ongekende jaar! De nieuwe aflevering van The Real Housewives zou ergens in de vroege herfst uitkomen. Deze serie is, net als zoveel andere, uiteindelijk uitgesteld vanwege de recente pandemie.

Terwijl fans van de franchise langer zullen moeten wachten om de nieuwe huisvrouwen te ontmoeten, hoeven ze niet te lang te wachten. Verwacht dat de nieuwe show voor het einde van 2020 in première gaat; we zijn op weg naar de grote datum is 11 november. Dus nog maar een paar maanden voordat we onze eerste blik krijgen.

6 Sommige nieuwe vrouwen kennen doorgewinterde vrouwen

de vrouwen van bravos echte huisvrouwen
de vrouwen van bravos echte huisvrouwen

De cast van The Real Housewives of S alt Lake City zal nieuw voor ons zijn, maar ze zullen niet per se nieuw zijn voor vrouwen uit meer gevestigde seizoenen. Het concept dat vrouwen met elkaar verbonden zijn op manieren die niet samen filmen, is niets nieuws. Jerseymeisje Melissa Gorga is al heel lang bevriend met de New Yorkse huisvrouw Ramona Singer. RHONY's Bethenny Frankel heeft al sinds hun kindertijd een hechte band met huisvrouw Kyle Richards uit Beverly Hills.

Een nieuw castlid, Jen Shah, zal een nieuw gezicht voor ons zijn, maar niet voor de huisvrouw Brandi Redmond uit Dallas. De twee hebben onlangs op sociale media heen en weer gepraat over problemen met het bezit van een huis.

5 De show is nog niet eens uit, en er is al een typisch huisvrouwendrama

Cast leden van Bravo's The Real Housewives of S alt Lake City
Cast leden van Bravo's The Real Housewives of S alt Lake City

Het zou geen seizoen van The Real Housewives zijn zonder een hoop drama, dus dit nieuwste deel zou niet anders moeten zijn. Er is al gemompel over allianties, loyaliteiten en vijanden. Net als voorgaande seizoenen lijken de vrouwen elkaar leuk te vinden, maar we verwachten dat echte gevoelens naar boven komen zodra het seizoen begint te rollen.

We hebben al gehoord dat sommige vrouwen al zijn beschuldigd van dingen waarvan ze denken dat ze niet waar zijn. De ene huisvrouw wordt zogenaamd een huisvrouw genoemd, terwijl het huwelijk van een andere huisvrouw onder de loep wordt genomen wanneer haar wordt gevraagd of zij en haar man de voorkeur geven aan open regelingen!

4 De dames zijn rolmodellen?

Cast van The Real Housewives of S alt Lake City skiën
Cast van The Real Housewives of S alt Lake City skiën

Nu zeggen we niet dat de vrouwen van andere Huisvrouw-afleveringen geen rolmodellen zijn, maar we zeggen dat ze niet allemaal degenen zijn waar jongere generaties binnenkort naar zullen opkijken. Het gerucht gaat dat de cast van S alt Lake City zal verschillen van andere seizoenen omdat ze verschijnen als krachtige dames die een ambitieus leven leiden.

Bravo, de grote pruik- en showmaker, Andy Cohen, heeft gezegd dat de nieuwste huisvrouwen rolmodellen zijn voor iedereen en serieus grote dingen doen. We vragen ons af of er tussen de seizoenen enige jaloezie zal zijn tussen voormalige nieuwkomers en deze nieuwe, volleerde groep westerse dames.

3 Meest diverse cast ooit

Vrouwen op The Real Housewives of S alt Lake City
Vrouwen op The Real Housewives of S alt Lake City

Door de jaren heen heeft Bravo ons talloze seizoenen van The Real Housewives gebracht, en dit nieuwste seizoen is om verschillende redenen speciaal en uniek. Een van die redenen is dat hun S alt Lake-aflevering misschien wel het meest diverse seizoen tot nu toe is! Lisa Barlow, Mary Cosby, Heather Gay, Meredith Marks, Whitney Rose en Jen Shah, de zes vrouwen die we verwachten te zien verschijnen in het nieuwste segment van de franchise, hebben allemaal in een bepaald opzicht verschillende achtergronden.

Cosby is Afro-Amerikaans, Shah is van Polynesische afkomst en Barlow is joods van afkomst en praktiseert het mormonisme. Rose en Shah praktiseerden mormonen, maar zijn nu losgekoppeld van de religie en Shah bekeert zich tot de islam.

2 Huisvrouw Mary Cosby heeft een onconventioneel huwelijk

Mary Crosby van The Real Housewives of S alt Lake City
Mary Crosby van The Real Housewives of S alt Lake City

Mary Cosby is een van de vrouwen die waarschijnlijk de hoofdrol zal spelen in The Real Housewives of S alt Lake City. We beginnen nu pas te leren over Cosby en de andere vrouwen, waar ze hun tijd aan besteden, wie ze wel en niet leuk vinden, en wat er met hun huwelijk en gezin is. Cosby heeft een enigszins onconventionele verbintenis met haar man, of het begon in ieder geval onconventioneel.

Mary trouwde met de tweede echtgenoot van haar overleden grootmoeder, Robert Cosby Sr., zodat ze zijn rijk van kerken, restaurants en meer kon overnemen. Ze zijn nu ongeveer twintig jaar getrouwd en delen een tienerzoon.

1 Het huwelijk van Whitney Rose heeft wenkbrauwen doen fronsen

Whitney Rose van The Real Housewives of S alt Lake City
Whitney Rose van The Real Housewives of S alt Lake City

Mary Cosby is niet de enige toekomstige huisvrouw die een huwelijk had dat op een twijfelachtige manier begon. Jaren geleden begon ze een relatie met haar baas Justin. In die tijd waren zowel Whitney als Justin getrouwd met andere mensen. Ze verlieten elk hun partner en verlieten de Mormoonse kerk nadat Whitney ontdekte dat ze Justins baby verwachtte.

De twee hebben nu twee zonen samen en zijn al meer dan tien jaar bij elkaar. Hoewel er tien jaar zijn verstreken sinds hun schandalige verbintenis begon, zullen de geruchten met dit paar maar niet verslappen. Het nieuwe seizoen kan enkele nieuwe vragen bevatten over de relatie tussen Justin en Whitney.

Aanbevolen: