De waarheid over de vriendschap van Kyle Richards en Lisa Rinna

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vriendschap van Kyle Richards en Lisa Rinna
De waarheid over de vriendschap van Kyle Richards en Lisa Rinna
Anonim

Lisa Rinna en Kyle Richards zijn twee van de meest populaire sterren van The Real Housewives of Beverly Hills.

De twee diva's kenden elkaar lang voor hun Bravo-dagen, en beide dames staan meestal in het middelpunt van het drama in de show. Beroemd om hun dramatische modestijlen en scherpe opmerkingen, zou de huisvrouwenfranchise van Beverly Hills niets zijn zonder hen. Hier is de waarheid over de vriendschap van Lisa Rinna en Kyle Richards.

6 Toen Lisa Rinna en Kyle Richards vrienden werden

Lisa Rinna en Kyle Richards kenden elkaar lang voordat ze hoogte- en dieptepunten op reality-tv begonnen te delen. Volgens Bravo hebben de twee actrices veel van dezelfde levensmijlpalen gedeeld, van "het zien opgroeien van hun dochters tot het lanceren van nieuwe bedrijven."

Vorig jaar plaatste Kyle een eerbetoon aan haar lange vriendschap met Lisa door een video te plaatsen van het paar samen met wederzijdse vrienden en hun partners. "Vegas 17 jaar geleden! Ver voor RHOBH", schreef Richards er bij. Lisa reageerde op de Instagram-post: "[Oh my god] ik zit nu met Jana en Robin!" verwijzend naar de andere vrienden op de foto.

5 Kyle Richards verdedigt Lisa Rinna's steun aan Erika Jayne

In een aflevering van Watch What Happens Live sprak Andy de kritiek uit dat Lisa Rinna hypocriet was omdat ze Erika Jayne de ruimte gaf toen ze maar al te graag kruistochten leidde tegen andere huisvrouwen.

Kyle Richards verdedigde haar en gaf toe dat de beelden veel eerder waren gefilmd, "dus we kregen alleen maar informatie terwijl het zich allemaal aan het ontvouwen was." Ze gaf ook toe dat Rinna veel hechter was met Jayne dan met Denise Richards toen ze haar aanviel vanwege haar vermeende affaire met Brandi Glanville. Rinna is een van de weinige vrouwen met wie Erika nog steeds bevriend is terwijl ze meerdere juridische gevechten voert.

Lisa was JAREN lang beste vrienden met Denise. Ze ontmoette Erika alleen van de show, en ze leken zelfs nooit bijzonder close. Iemand schreef op Twitter, duidelijk niet onder de indruk van Richards excuus voor Rinna's gedrag.

4 Toen Lisa Rinna Kyle Richards aan het huilen maakte

Hun relatie is niet altijd van een leien dakje gegaan. Nog maar een paar jaar geleden vloekte Kyle Richards tegen Lisa Rinna nadat ze haar verontruste zus, Kim Richards, had grootgebracht.

De huisvrouwen waren aan het dineren in het huis van Denise Richard tijdens een aflevering die in 2020 werd uitgezonden. In de bijeenkomst is ook te zien hoe Dorit Kemsley Kyle beschuldigt van nooit een vrouw te hebben verdedigd op dezelfde manier als ze Teddi Mellencamp verdedigde.

“Ik zou al mijn vriendinnen verdedigen omdat ik geen vrienden ben metgaten. Ik zou Rinna verdedigen,' schreeuwde Kyle terug. Rinna was hier niet zo zeker van toen ze zich het incident in Amsterdam herinnerde waar Kyle ervoor koos haar zus te verdedigen in plaats van Lisa toe te geven dat Kim misschien een probleem heeft.'Echt waar, Rina? Ga je zo diep? Ik zie nu wat je aan het doen bent,' riep Kyle. “Het kostte me een relatie met mijn zus, dus fk you! Dus rot op, vervolgde ze.

Dit is niet de eerste keer dat hun relatie worstelde om Kim. In 2015 kreeg het paar ruzie nadat Lisa haar bezorgdheid over Kim had geuit aan Eden Sassoon. "Kyle is haar enabler. Ik zal zeggen dat… Een enabler is iemand die een verslaafde blijft steunen door middel van liefde of financieel," beschreef Lisa haar vriendin schokkend.

3 Kyle Richards en Lisa Rinna kleden zich zelfs hetzelfde

Het lijkt erop dat door zoveel tijd samen door te brengen, hun modesmaak op elkaar is overgewaaid. De sterren van de Real Housewives of Beverly Hill droegen dezelfde Rotate Birger Christensen zwart-witte polka dot-jurk in een aflevering tijdens seizoen 11 van de show.

Ze kwamen allebei naar het huis van Sutton Stracke voor een 'Paris Party' in dezelfde monochrome jurk met gezwollen mouwen. Rinna plaatste twee Instagram-afbeeldingen van de bijpassende looks en verduidelijkte: "Nee, we hebben het niet gepland."

2 Hoe Kyle Richards reageerde op de dochter van Lisa Rinna die met Scott Disick aan het daten was

Kyle Richards heeft nooit haar mening gegeven over Scott Disick, die in 2020 met Lisa's dochter Amelia Hamlin uitging voordat ze een jaar later uit elkaar ging. Het leeftijdsverschil van 18 jaar tussen het duo deed de wenkbrauwen fronsen bij zowel fans als huisvrouwen.

"Luister, ik ben een moeder van vier dochters, dus ik zou niet blij zijn met die situatie", onthulde Richards aan Entertainment Tonight. “Ik zou het gewoon niet doen, maar ik weet ook dat Rinna’s dochter volwassen is, en het is niet zo dat ze toch gaat luisteren naar wat Rinna zegt, maar dat weerhoudt me er niet van om mijn mening erover te uiten. Ik weet zeker dat zij en Scott het niet leuk vinden dat ik dat zei, maar zo voel ik me."

Het is ook een beetje grappig voor mij omdat ik Kourtney ken en ik ken Kourtney en Scott als samen, dus het is toch een beetje vreemd voor mij als ik dat zie.”

In de show vertelde Richards aan Rinna dat Disick te verdomd oud is. Je hoort te veel klachten van Rinna. Hoewel het geluk van haar dochter het allerbelangrijkste was, was het duidelijk op de Bravo-show dat ze niet zo onder de indruk was van de koppeling. Ze gaf toe dat ze liever had dat haar dochter uitging met iemand als Harry Styles.

1 Kyle Richards wenst dat Lisa Rinna op 'Real Housewives Ultimate Girls Trip' was

Een fan vroeg welke RHOBH-ster Kyle Richards wenste dat ze bij haar zou zijn geweest in de spin-off van Real Housewives Ultimate Girls Trip. "Ik zou [Lisa] Rinna zeggen omdat ze daar het langst bij me is geweest", gaf Kyle toe.

Richards was de enige vrouw uit haar franchise, wat betekent dat ze geen bondgenoot heeft in de spin-off die populaire huisvrouwen zag opsluiten in een mega-landhuis op vakantie met elkaar. We zouden het paar graag samen zien in toekomstige series van de realityshow.

Aanbevolen: