Dit is wat Jordan Fisher heeft gedaan sinds 'To All The Boys: P.S. Ik hou nog steeds van jou

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jordan Fisher heeft gedaan sinds 'To All The Boys: P.S. Ik hou nog steeds van jou
Dit is wat Jordan Fisher heeft gedaan sinds 'To All The Boys: P.S. Ik hou nog steeds van jou
Anonim

Jordan Fisher werd voor het eerst beroemd na het spelen van Doody in Fox's Grease Live! in 2016. Sindsdien is de acteur bezig met rollen in verschillende shows (hij speelde in verschillende Disney-projecten) en films.

Na verloop van tijd vond Fisher ook zijn weg naar streaming en nam hij de rol op zich van liefdesbelang John Ambrose in de populaire Netflix-film To All the Boys: P. S. Ik hou nog steeds van je.

Zijn personage is uiteindelijk misschien niet bij Lara Jean (Lana Condor) terechtgekomen, maar de acteur liet niettemin een behoorlijke indruk achter (Condor zei zelfs dat hij een geweldige kusser was).

Fisher heeft misschien een prominente rol gespeeld in de film van 2020 (hoewel hij waarschijnlijk niet zoveel verdiende als hoofdrolspeler Lana), maar het personage werd niet teruggebracht voor het laatste hoofdstuk van de To All the Boys films.

Desalniettemin heeft de acteur het behoorlijk druk gehad en nam hij voor het grootste deel verschillende tv-projecten op zich. Tegelijkertijd is het ook vermeldenswaard dat Fisher zich heeft aangesloten bij twee grote franchises na zijn periode in de To All the Boys-films.

Jordan Fisher speelde kort daarna in een andere Netflix-film

Kort na de hoofdrol in To All the Boys: P. S. I Still Love You, Fisher speelde ook een rol in de Netflix-dansfilm Work It. In de film speelt Fisher Jake, een voormalig danskampioen die ermee instemt een middelbare scholier (Sabrina Carpenter) te helpen haar droomschool te bereiken door een danswedstrijd te winnen.

Omdat Fisher ook een professionele danser is, was het voor hem een no-brainer om Jake te spelen. En hoewel hij en het personage niet precies op dezelfde manier dansen, ontdekte de acteur dat ze ook enkele overeenkomsten delen.

"Hoewel Jake absoluut gespecialiseerd is in hiphop en acrobatiek en luchttrucs en dat soort dingen, is er een echt soort zachtaardig, zwevend karakter in zijn beweging die ik persoonlijk graag gebruik", vertelde Fisher aan Entertainment Weekly.

“Jake is vooral iemand die heel comfortabel is in zijn lichaam en als iemand die heel comfortabel is in dans in het algemeen en meerdere stijlen, dus het vinden van een gewichtloosheid voor hem en het vinden van een soort naadloze aard, een stijl en manier van beweging die leek alsof het gewoon gemakkelijk was voor Jake, dat was iets waar ik persoonlijk heel hard aan heb gewerkt om voor mezelf op te bouwen en te ontwikkelen, en ik wilde dat aan hem uitlenen."

Jordan Fisher deed ook mee aan deze langlopende DC-serie

Nadat hij aan een andere Netflix-film had gewerkt, richtte Fisher zijn aandacht weer op tv-programma's. Deze keer stemde hij ermee in om de rol van Bart Allen, ook bekend als Impulse, te spelen in de op DC Comics gebaseerde show The Flash.

Het bleek dat showrunner Eric Wallace alleen Fisher in gedachten had voor de rol. Wallace had altijd geweten dat hij perfect zou zijn voor het personage sinds hij Fisher voor het eerst ontmoette op de set van Teen Wolf (hij verscheen in een paar afleveringen).

“Ik herinner me dat ik op de set was en dat we de hele nacht aan het filmen waren en ik kijk naar dit joch, dit joch van Jordan Fisher, op de set. En ik denk bij mezelf: 'Wauw, deze man heeft echt charisma…',' zei Wallace terwijl hij met Insider sprak.

“Ik weet dat dit gek klinkt, maar er is maar één persoon die ik in deze rol wil. En daarvoor schrijf ik het. En zijn naam is Jordan Fisher. Er is niemand anders voor mij.”

En hoewel het schema van Fisher tegenwoordig misschien krap is, vond de acteur nog steeds de tijd om aan een paar afleveringen te werken. Hij hield er ook van hoe hij zijn eigen kijk op het personage mocht geven.

"Ik heb veel vrijheid gekregen om te doen wat ik wil doen en om Bart te maken tot wie ik [hem als] zie en hoe ik wil dat hij wordt geportretteerd", vertelde Fisher aan Shadow en Act.

“En ik ben erg dankbaar dat ik dat soort vrijheid heb gekregen. En het is een luxe om hem met deze cast te kunnen spelen… het is gewoon geweldig.”

Jordan Fisher ook herenigd met Disney op een paar projecten

Fisher heeft misschien veel aan de hand, maar de acteur maakte nog steeds tijd om weer kort met Disney samen te werken. Zoals fans misschien weten, begon hij in wezen met kleine rollen in Disney-shows zoals Disney XD's Skyrunners Testimonials en Liv en Maddie.

Fisher speelde ook in Disney's 2013-film Teen Beach Movie. "Mijn relatie met Disney gaat heel lang terug", merkte de acteur op tijdens een interview met Forbes.

Dat gezegd hebbende, dacht Fisher er niet echt aan om lid te worden van High School Musical: The Musical: The Series toen de show voor het eerst uitkwam. Een uitwisseling op Twitter met showrunner Tim Federle bracht daar echter verandering in. “Ik keek Tim op en ik dacht: ‘Oh mijn god. Ik ken het werk van deze man' , vertelde Fisher aan ET.

“Ik heb hem getweet dat ik een grote fan was en ik denk dat hij op mij reageerde. Ik volgde hem en toen stuurde hij me een DM. Hij zei: 'Ik duik in je DM's.' Het was een lief moment. ' Tegelijkertijd diende Fisher ons ook als stemacteur voor de animatieserie Star Wars: Visions op Disney+.

Ondertussen zullen fans blij zijn te horen dat Fisher betrokken is bij verschillende aankomende filmprojecten. Onder hen is de romantische film Field Notes on Love, waarin de acteur zich zal herenigen met mede-ex-Disney-ster Dove Cameron.

Gilmore Girls’ Lauren Graham past het scenario van de film aan van een roman met dezelfde naam door Jennifer E. Smith.

Aanbevolen: