Maakt Flo Rida nog steeds muziek? Hier is alles wat hij heeft gedaan sinds zijn laatste album

Inhoudsopgave:

Maakt Flo Rida nog steeds muziek? Hier is alles wat hij heeft gedaan sinds zijn laatste album
Maakt Flo Rida nog steeds muziek? Hier is alles wat hij heeft gedaan sinds zijn laatste album
Anonim

Er was eens, Flo Rida, een van de meest winstgevende hiphopsterren die er zijn, dankzij zijn iconische clubbonzende deuntjes te midden van de hiphop- en dance-popgenres van die tijd. Van de jaren 2000 tot 2010 was er geen feest zonder muziek van Flo Rida. Kort na het uitbrengen van zijn debuutalbum Mail on Sunday in 2008 werd de Carol City-rapper een van de best verkopende rappers aller tijden.

Dat gezegd hebbende, het is een tijdje geleden sinds de laatste keer dat we van Flo Rida hoorden, tenminste als het gaat om het uitbrengen van een album. Zijn laatste plaat, Wild Ones, kwam uit in 2012 en het is nu bijna tien jaar geleden. Dus, wat heeft hij nu gedaan? Komt het vijfde album er aan? Hoe kwam zijn Eurovisie-optreden tot stand?

8 Flo Rida verscheen op WWE's Wrestlemania XXVIII

In hetzelfde jaar van Wild Ones maakte Flo Rida zijn WWE-debuut op het podium van WrestleMania XXVIII om het record verder te promoten. Hij had een behoorlijk vervelende vete tegen Curt Hawkins, en Tyler Reks en Heath Slater tijdens een segment voordat hij de laatste tegen een muur duwde. Voor de wedstrijd van The Rock tegen John Cena speelde de rapper "Wild Ones" en daarna "Good Feeling" later op de avond.

7 heeft een exclusieve EP 'Good Feeling' uitgebracht

Later bracht de rapster een EP uit met de titel Good Feeling, exclusief voor fans in Australië. De EP werd uitgebracht ter herdenking van zijn aanstaande tournee, met enkele van zijn grootste hits plus verschillende remixes van onder meer Carl Tricks en Jaywalker. Het piekte op nummer 12 op de Australische kaart en de vijfde op de Nieuw-Zeelandse kaart.

6 rekruteerde Sage The Gemini voor zijn EP 'My House' uit 2015

Het uitblijven van een nieuw album betekent echter niet dat Flo Rida helemaal is gestopt met muziek maken. Na te zijn verschenen in een reeks muzikale samenwerkingen, rekruteerde Flo Rida Sage the Gemini voor zijn EP My House uit 2015. Het was een enorm succes en de titel van het nummer werd de tiende top 10-hit van de rapper in de VS. Tot dit schrijven is de muziekvideo 'My House' meer dan 300 miljoen keer bekeken op YouTube.

5 Flo Rida hield van Pitbull & LunchMoney Lewis voor 'Greenlight'

Een van de meest opvallende samenwerkingen die Flo Rida ooit in deze periode heeft gedaan, is zijn samenwerking met collega-rappers Pitbull en LunchMoney Lewis uit Miami in 'Greenlight'. Het nummer, uitgebracht op de tiende LP Climate Change van Mr. 305, kreeg ondanks een klein commercieel succes positieve recensies.

"Opgroeien in Miami, het hebben van deze verschillende culturen en het feit dat ik op zoveel manieren muzikaal geïnspireerd ben, heeft me een zeer lange carrière opgeleverd", zei de rapper in een interview over het bewijzen van het ongelijk van critici gedurende zijn hele carrière. "Ik denk dat het komt door het feit dat ik meer een kameleon ben die zijn mannetje staat."

4 Mede-oprichter van een startend bedrijf

Veel beroemdheden zijn in de nieuwste NFT-hype gesprongen, waaronder Flo Rida. In augustus van dit jaar was hij mede-oprichter van een startend bedrijf dat zich richt op muziekstreaming en NFT-handel. Flo, wiens echte naam Tramar Dillard is, lanceerde Emmersive Entertainment, een dochteronderneming van Vinco Ventures Inc, samen met David J. Kovacs en Erik Hicks.

"Ik zou niet enthousiaster kunnen zijn over ons E-NFT-platform, want als artiest en ondernemer is dit een droom die uitkomt", zei de rapper zoals gerapporteerd door Forbes, enthousiast over wat het bedrijf opslaat in de toekomst. "Dit is zonder twijfel de volgende iteratie van technologie en creativiteit, en ik ben verheugd aan te kondigen dat Emmersive de grenzen van muziek en verder verlegt naar nooit eerder vertoonde hoogten."

3 Flo Rida deed mee aan het Eurovisie Songfestival 2021

Dit jaar stond Flo Rida samen met de Italiaanse zangeres Senhit op het podium van het Eurovisie Songfestival, als vertegenwoordiger van haar thuisland San Marino. Slechts twee dagen voordat de tweede halve finale plaatsvond, onthulde de rapster dat hij haar zou vergezellen op het podium om de samenwerking van het duo 'Adrenalina' uit te voeren. Ze leverden een oogverblindende prestatie, met een geweldige chemie op het podium die de concurrentie ooit heeft gezien.

"Senhit's mensen staken hun hand uit naar mijn mensen. Het nummer is energiek, waar ik van hou", vertelde hij aan Radio 1 Newsbeat, vol lof over de zelfverklaarde Freaky Queen.

2 Flo Rida zou een relatie hebben met zanger Ashanti

Over zijn persoonlijke leven gesproken, de rapper heeft altijd geprobeerd het op de DL te houden. Dit jaar zag paps hem echter een gezellige tijd hebben met zanger Ashanti in Cancun, wat leidde tot een datinggerucht tussen de twee.

De zanger zei echter snel de plaat recht en sloot alle deuren voor mogelijke geruchten. Ze onthulde dat de vakantie was ter gelegenheid van de verjaardag van haar kleine zusje en schreef op Instagram: "Flo is mijn broer! We zijn familie! Ik vier mijn zus @liltuneshi verjaardag!!! Gelukkige verjaardag Bink!"

1 Hij maakt zich op voor zijn aanstaande vijfde album

Dus, wat biedt Flo Rida muzikaal de toekomst? De rapster zinspeelt sinds 2017 op zijn aankomende vijfde album en plaatst vaak updates over de voortgang van de aanstaande plaat. De laatste update is dat het album vorig jaar april "88% klaar" was, en we moeten nog zien wat de "Low"-rapper in petto heeft.

Aanbevolen: