RuPaul's Drag Race UK versus the World Cast onthuld

Inhoudsopgave:

RuPaul's Drag Race UK versus the World Cast onthuld
RuPaul's Drag Race UK versus the World Cast onthuld
Anonim

World of Wonder heeft negen koninginnen uit de RuPaul's Drag Race-franchise aangekondigd die zullen strijden in het eerste seizoen van RuPaul's Drag Race UK Versus the World. De aankondiging van de cast kwam samen met een glamoureuze fotoshoot waarbij de koningin een gladiator-geïnspireerd kostuum droeg.

RuPaul's Drag Race UK vs The World zal de eerste show zijn die wordt uitgezonden op BBC Three wanneer deze op 1 februari 2022 terugkeert naar terrestrische tv.

Koninginnen van over de hele wereld strijden in nieuwe dragshow

De line-up omvat twee koninginnen van de American Drag Race: drievoudig Drag Race-mededinger en Queen of the Universe-deelnemer Jujubee, en All Stars 4-aluin Monique Heart (die nu bekend staat als Mo Heart).

Heart sprak haar twee verschijningen op de show aan: Als RuPaul je een kans geeft, schat, kun je maar beter tot het uiterste gaan. Uit het diepst van mijn hart wist ik dat ik het graag zou kunnen doen dit nog een keer. En toen kreeg ik een telefoontje! Ik heb dat telefoontje aangenomen! En dus kwam ik! Dit is het grootste podium ter wereld.”

twitter.com/dragraceukbbc/status/1483070221132906504

RuPaul's Drag Race UK-deelnemers Cheryl Hole, Blu Hydrangea en Baga Chipz doen mee aan de wedstrijd, samen met de Nederlandse koningin Janey Jacké. Drag Race Thailand-jurylid Pangina Heals doet ook voor het eerst mee aan de drag-competitie als deelnemer, met de Canadese Drag Race-fanfavorieten Jimbo en Lemon die de groep completeren.

“Ik was de beroofde koningin van Canada's Drag Race seizoen één. Maar ik ben verder gegaan… en ik ben hier om nu iemand anders te beroven, 'zei Jimbo. "Laten we dit doen!"

De show, die werd gefilmd in het VK, bevat de juryleden van Drag Race UK - RuPaul, Michelle Visage, Alan Carr en Graham Norton, met hulp van gastjuryleden Melanie C, Jade Thirlwall, Clara Amfo, Daisy May Cooper, Jonathan Bailey en Michelle Keegan. Johannes Radebe van Strictly Come Dancing zal aanwezig zijn voor een choreografie-uitdaging en Katie Price zal een speciale verschijning maken voor Snatch Game.

Drag Competition Show populair over de hele wereld

Het is geen verrassing dat er nu een internationale versie van de populaire realityshow is. Sinds het begin is de Drag Race uitgegroeid tot een eigen versie in Canada, Spanje, Nederland, Italië en Thailand.

Pangina zei over het feit dat ze nooit heeft laten zien wat ze kan als deelnemer: Ik kan zingen, ik kan dansen, ik kan acteren! Ik ben een Aziatische kameleon. Ik vind het heerlijk om je een ander soort drag te serveren Ik ben opgewonden om te strijden met alle koninginnen van de wereld - maar ze weten niet wie ik ben. Ik word het donkere paard van deze competitie! Ik weet wat ze kunnen, maar ze weten het niet wat ik kan doen.”

Het 14e seizoen van de hitshow wordt momenteel uitgezonden, met de eerste hetero cisgender mannelijke deelnemer in de geschiedenis van de franchise.

Aanbevolen: