RuPaul's Drag Race kondigt eerste internationale All Stars 'UK Versus The World' aan

Inhoudsopgave:

RuPaul's Drag Race kondigt eerste internationale All Stars 'UK Versus The World' aan
RuPaul's Drag Race kondigt eerste internationale All Stars 'UK Versus The World' aan
Anonim

Na maanden van geruchten hebben de BBC en World of Wonder bevestigd dat Drag Race internationaal gaat met het VK als gastland. Beschreven als het wereldkampioenschap drag, zal de spin-off-show RuPaul en oude vriend Michelle Visage naast comedians Graham Norton en Alan Carr zien die koninginnen van over de hele wereld beoordelen.

Titled Drag Race: UK Versus the World, de competitie schittert met negen koninginnen uit Britse, Amerikaanse en internationale edities van de franchise die zullen strijden om de kroon van de ultieme Drag Race Superstar. Er zijn geen gastjuryleden aangekondigd die zich bij de Britse jury zullen voegen, maar verwacht in het nieuwe jaar een trailer en aankondigingen te zien.

International Drag Competition met ster uit Canadese, Nederlandse en Spaanse versies

De internationale all-star-versie van de succesvolle reality-tv-ster bevat koninginnen uit veel van hun verschillende, internationale franchises.

Hoewel er geen deelnemers zijn aangekondigd, kun je je favorieten verwachten van de originele American Drag Race, RuPaul's Drag Race UK, Canada's Drag Race, Drag Race Holland, Drag Race Thailand, Drag Race Italy en Spanish Drag Race. Fans van de Drag Race subreddit hebben jarenlang getheoretiseerd wie ze denken dat zal verschijnen op basis van de inactiviteit van bepaalde artiesten eerder dit jaar.

De deelnemer zal een paradepaardje zijn voor de herlancering van BBC Three in februari. De BBC-zender gericht op een jonger publiek was de afgelopen jaren alleen digitaal geweest. WOW Presents Plus zal Drag Race: UK Versus the World buiten het VK uitzenden, waarbij Entertainment Weekly meldt dat het "in de nabije toekomst" in première zal gaan.

Veel nieuwe seizoenen van Drag Race om enthousiast over te zijn

2021 was een fantastisch jaar voor Drag Race-fans met twee seizoenen van Drag Race UK, het 13e seizoen van Drag Race US, plus een populaire serie All Stars, de minder populaire eerste Drag Race Down Under, Canada's Drag Race's tweede seizoen, Drag Race Holland, Drag Race España en Drag Race Italia.

Dit jaar werd een derde seizoen van Drag Race Thailand aangekondigd, evenals de eerste Franse en een Filippijnse versie. Als februari klinkt als lang wachten, wordt het 14e seizoen van Drag Race USA uitgezonden op Wow Presents op 7 januari. Gastjuryleden zijn onder meer Jennifer Lopez,Lizzo en Taraji P. Henson.

Aanbevolen: