The Real Housewives Of Potomac': welke dame is het populairst op Instagram?

Inhoudsopgave:

The Real Housewives Of Potomac': welke dame is het populairst op Instagram?
The Real Housewives Of Potomac': welke dame is het populairst op Instagram?
Anonim

De populaire Bravo reality-tv-show The Real Housewives of Potomac ging in 2016 in première en het werd al snel een van de meer populaire shows in de franchise - vooral dankzij enkele iconische afleveringen. Het is veilig om te zeggen dat kijkers over de hele wereld geen genoeg kunnen krijgen van Gizelle, Karen, Ashley en Co. en ze kijken reikhalzend uit naar een nieuw seizoen.

Vandaag bekijken we hoe populair de dames van The Real Housewives of Potomac zijn op Instagram. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat ze allemaal erg actief zijn op het sociale-mediaplatform, kan er maar één bovenaan onze lijst staan als de meest gevolgde. Blijf scrollen om erachter te komen welke dame het is!

10 Katie Rost heeft 56,9 duizend volgers op Instagram

De aftrap is Katie Rost, die momenteel meer dan 56,9 duizend volgers op Instagram heeft. Zoals fans weten, was Katie alleen een hoofdrolspeler in seizoen één van de Bravo reality-tv-show, waarna ze af en toe als gast/vriend verscheen.

9 Mia Thornton heeft 112 duizend volgers op Instagram

De volgende op de lijst is Mia Thornton die zich bij de cast van The Real Housewives of Potomac voegde voor het laatste, zesde seizoen. Momenteel wordt de reality-tv-ster gevolgd door meer dan 112 duizend accounts op het populaire social media-platform voor het delen van foto's. Op haar profiel geeft Mia haar volgers regelmatig een kijkje in haar luxueuze leven.

8 Charrisse Jackson Jordan heeft 146 duizend volgers op Instagram

Laten we verder gaan met Charrisse Jackson Jordan, die de eerste twee seizoenen van The Real Housewives of Potomac een hoofdrol speelde in de cast.

Daarna kregen fans Charrisse af en toe te zien in de show als gast/vriend. Momenteel heeft Charrisse Jackson Jordan meer dan 146.000 volgers op Instagram.

7 Candiace Dillard Bassett heeft 356 duizend volgers op Instagram

Candace Dillard die in seizoen drie de cast van The Real Housewives of Potomac vervoegde, is de volgende. Momenteel heeft de reality-tv-ster meer dan 356 duizend volgers op Instagram, waar ze graag deelt wat ze van plan is. Net als de rest van de cast is Candiace ook erg actief in de app.

6 Karen Huger heeft 477 duizend volgers op Instagram

De volgende op de lijst is Karen Huger, een van de dames die vanaf de dag dat deze in première ging in de Bravo reality-tv-show. Karen is misschien wel de rijkste van de huisvrouwen met een nettowaarde van $ 10 miljoen, maar ze is niet de meest gevolgde op Instagram. Momenteel heeft de reality-tv-ster meer dan 477 duizend volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

5 Wendy Osefo heeft 491 duizend volgers op Instagram

De top vijf van meest gevolgde dames van The Real Housewives of Potomac is Wendy Osefo. De reality-tv-ster voegde zich in seizoen vijf bij de cast van de show. Momenteel heeft Wendy 491 duizend volgers op Instagram, waar ze regelmatig foto's van haar leven plaatst.

4 Robyn Dixon heeft 540 duizend volgers op Instagram

Laten we verder gaan met Robyn Dixon, die ook een van de weinige originele castleden is van The Real Housewives of Potomac.

Net als de rest van de dames is Robyn ook erg actief op Instagram waar ze momenteel meer dan 540 duizend volgers heeft. Degenen die haar volgen, weten dat ze regelmatig foto's plaatst met haar medecastleden.

3 Ashley Darby heeft 564 duizend volgers op Instagram

De top drie van de meest gevolgde dames van The Real Housewives of Potomac wordt geopend door Ashley Darby. Net als Karen Huger en Robyn Dixon is Ashley ook een van de originele castleden van de show, wat er zeker toe heeft bijgedragen dat ze zo hoog op de lijst van vandaag staat. Momenteel heeft Ashley Darby meer dan 564 duizend op Instagram.

2 Monique Samuels heeft 638 duizend volgers op Instagram

De nummer twee op de lijst van vandaag is Monique Samuels met 638 duizend volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's. Monique voegde zich in seizoen twee bij de cast van The Real Housewives of Potomac, maar helaas verliet ze het na seizoen vijf. Hoewel ze niet in alle seizoenen van de reality-tv-show is geweest, is ze er toch in geslaagd om nogal wat andere dames te verslaan die dat wel hebben gedaan - tenminste als het gaat om hun Instagram-aanhang.

1 Gizelle Bryant heeft 657 duizend volgers op Instagram

En tot slot, de lijst op plek nummer één is Gizelle Bryant. Zoals fans weten, is Gizelle ook een van de vier dames die sinds de première op The Real Housewives of Potomac zijn geweest. Het is veilig om te zeggen dat zes seizoenen in de show de reality-tv-ster zeker heeft geholpen haar aanhang te laten groeien, en vandaag heeft Gizelle meer dan 657 duizend volgers op Instagram. Op het platform deelt de ster vaak een glimp van haar dagelijks leven, en ze laat ook vaak haar dochters zien.

Aanbevolen: