Drake's Girlfriends: welke is het populairst op Instagram?

Inhoudsopgave:

Drake's Girlfriends: welke is het populairst op Instagram?
Drake's Girlfriends: welke is het populairst op Instagram?
Anonim

De Canadese rapper Drake is al tien jaar succesvol in de entertainmentindustrie en tegenwoordig heeft de ster meer dan 101 miljoen volgers op Instagram, waar hij de naam 'champagnepapi' draagt. In de schijnwerpers staan betekent natuurlijk ook dat het liefdesleven van de ster zelden een geheim is.

Vandaag bekijken we enkele van de beroemdste dames waarmee Drake in de loop der jaren is gelinkt, en we rangschikken ze op basis van hun huidige Instagram-aanhang. Van modellen als Hailey Bieber en Bella Hadid tot muzieklegendes als Jennifer Lopez en Rihanna - blijf scrollen om te zien welke dame uiteindelijk de plek innam van Drake's meest gevolgde ex op Instagram!

10 Tyra Banks heeft 6,9 miljoen volgers op Instagram

We trappen de lijst af met supermodel Tyra Banks. Tyra en Drake waren van mei tot juli 2012 aan elkaar gelinkt en het lijkt er zeker op dat hun relatie nooit serieus is geworden. Momenteel heeft de maker van America's Next Top Model meer dan 6,9 miljoen volgers op Instagram, waar ze behoorlijk actief is.

9 SZA heeft 11,4 miljoen volgers op Instagram

Volgende op de lijst is muzikant SZA. De Canadese rapper en SZA waren drie maanden aan elkaar gekoppeld - tussen september en december 2008. Op dit moment heeft SZA meer dan 11,4 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

8 Serena Williams heeft 14,1 miljoen volgers op Instagram

Laten we verder gaan met tennisser Serena Williams. De Canadese rapper en de atleet hadden een relatie tussen september 2010 en oktober 2015, maar meestal hielden ze hun relatie onder de radar.

Momenteel heeft Serena Williams meer dan 14,1 miljoen volgers op Instagram, waar fans een kijkje kunnen nemen in haar actieve levensstijl

7 Rita Ora heeft 16,1 miljoen volgers op Instagram

Britse muzikant Rita Ora is de volgende op de lijst. De twee muzikanten waren in maart 2012 aan elkaar gelinkt, maar geen van beiden heeft ooit een relatie bevestigd. Op dit moment heeft Rita Ora meer dan 16,1 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

6 Taraji P. Henson heeft 18,7 miljoen volgers op Instagram

De eerste actrice die de lijst van vandaag heeft gehaald, is Taraji P. Henson. Taraji en Drake waren tussen juni en september 2010 aan elkaar gelinkt, maar net als de meeste vermeldingen op onze lijst - leek ook deze relatie niet al te serieus te worden. Momenteel heeft Taraji P. Henson meer dan 18,7 miljoen volgers op Instagram, waar ze haar fans regelmatig op de hoogte houdt van haar leven.

5 Hailey Bieber heeft 40,6 miljoen volgers op Instagram

Het openen van de top vijf op de lijst van vandaag is niemand minder dan Hailey Bieber - destijds bekend als Hailey Baldwin. Zoals fans weten, is Justin Bieber niet de enige Canadees bij wie het model betrokken is geweest. Hailey en Drake werden tussen mei en augustus 2016 aan elkaar gekoppeld. Momenteel heeft het beroemde model meer dan 40,6 miljoen volgers op Instagram, waar ze regelmatig berichten plaatst.

4 Bella Hadid heeft 48,6 miljoen volgers op Instagram

Volgende op de lijst is nog een ander model - deze keer hebben we het over Bella Hadid. Bella - die ook bekend staat om het daten van een Canadees, namelijk The Weeknd - werd tussen maart en november 2017 gelinkt aan Drake.

Vanaf nu heeft Bella Hadid meer dan 48,6 miljoen volgers op het populaire social media-platform voor het delen van foto's.

3 Rihanna heeft 117 miljoen volgers op Instagram

Het openen van de top drie op de lijst van vandaag is Rihanna. De Barbadiaanse zangeres en de Canadese rapper hadden tussen mei 2010 en september 2016 een knipperlichtrelatie en werkten in die periode zelfs meerdere keren samen. Het lijkt er echter op dat de zaken voorgoed voorbij zijn en RiRi heeft zelfs de bijpassende haaientattoo die ze met Drake kreeg verdoezeld. Momenteel heeft Rihanna - ook wel 'badgalriri' genoemd - meer dan 117 miljoen volgers op Instagram. Soms was het zelfs bekend dat de twee op Instagram flirtten zodat al hun miljoenen volgers het konden zien.

2 Jennifer Lopez heeft 192 miljoen volgers op Instagram

De nummer twee op de lijst van vandaag is muzikant en actrice Jennifer Lopez. J-Lo en Drake dateerden tussen november 2016 en januari 2017 en hoewel we een Instagram-foto van hen samen kregen, leek het niet te lukken. Sommigen geloven zelfs dat hun relatie slechts een publiciteitsstunt was. Op dit moment heeft Jennifer Lopez meer dan 192 miljoen volgers op het populaire sociale mediaplatform.

1 Kylie Jenner heeft 304 miljoen volgers op Instagram

En tot slot, het inpakken van de lijst op plek nummer één is niemand minder dan reality-tv-ster en make-upmagnaat Kylie Jenner, die Drake zelfs zijn "zijstuk" noemde in een Instagram-bericht. De twee sterren waren tussen oktober 2019 en maart 2020 aan elkaar gekoppeld. Op dit moment heeft Kylie Jenner meer dan 304 miljoen volgers op Instagram, waar ze zeker als een grote invloed wordt beschouwd.

Aanbevolen: