Welk castlid van 'Brooklyn Nine-Nine' is het populairst op Instagram?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Brooklyn Nine-Nine' is het populairst op Instagram?
Welk castlid van 'Brooklyn Nine-Nine' is het populairst op Instagram?
Anonim

De populaire comedyshow Brooklyn Nine-Nine is misschien voorbij, waardoor fans verlangen naar meer komische politie-actie vanaf het negenennegentigste district, maar dat betekent niet dat je je favoriete castleden niet kunt bijhouden via de magie van Instagram. De grote sterren van de show hebben allemaal even grote online volgers, waardoor hun fans niet alleen op de hoogte blijven van hun Brooklyn Nine Nine capriolen, maar ook van wat ze doen buiten het filmen, en aan welke nieuwe projecten ze werken in de nasleep van achtste en laatste seizoen van de show. Het is duidelijk dat elk van de sterren enorm genoten heeft van hun tijd om aan de show te werken; hun online berichten bevatten vaak crewselfies, inside jokes en throwback-foto's.

Elk van de castleden heeft een succesvolle publieke persoonlijkheid gesmeed en deelt vaak griezelige overeenkomsten met hun tegenhangers op het scherm. Het lijkt erop dat we gewoon geen genoeg kunnen krijgen van de cast! Maar welke Brooklyn-acteur heeft de grootste online aanhang? Laten we eens kijken wie de beste hond van de afdeling is als het gaat om het verzamelen van online volgers op Instagram.

9 Dirk Blocker

Michael Hitchcock-acteur Dirk Blocker is niet de grootste deelnemer aan de sociale media van de cast van de show, met 420.000 volgers op het moment van schrijven. Dirk is dol op het schrijven van schattige berichten, vaak als eerbetoon aan zijn vrouw, honden en collega-castleden. Heel gezond.

8 Joel McKinnon Miller

Norm Scully is een favoriet van veel fans van de populaire politieshow, en dit verta alt zich in de Instagram-aanhang van acteur Joel McKinnon Miller. De 61-jarige acteur heeft 617.000 volgers op het sociale-mediaplatform en vindt het leuk om met fans in contact te komen, teasershots te plaatsen voor het filmen in de show en iedereen op de hoogte te houden van wat hij buiten zijn drukke filmschema aan het doen is.

7 Andre Brauger

Andre Braugher, die Captain Raymond Holt speelde in de show, heeft een zeer gezonde online aanhang. Zijn Instagram-account heeft maar liefst 1,1 miljoen volgers. De negenenvijftigjarige acteur plaatst regelmatig berichten en houdt zijn fans op de hoogte van alles wat met Andre te maken heeft, inclusief zijn spannende aankomende film- en tv-projecten. Hij werkt momenteel aan de nieuwe film She Said, die ergens volgend jaar zal uitkomen.

6 Joe Lo Truglio

Charles Boyle-acteur Joe Lo Truglio, 50, heeft ongeveer 1,3 miljoen volgers op zijn Instagram-account. Hij gebruikt zijn platform vaak om vriendelijkheid en zelfacceptatie te prediken, vooral met betrekking tot zijn beroemde personage.

In één bericht schrijft hij: 'Charles Boyle leerde me dat ongebreidelde genegenheid geen zwakte is, het is een superkracht. Je kunt mopperen, domme dingen zeggen, een voorspelbare dwaas zijn en toch geliefd zijn. Intimiteit is je grootste bondgenoot. Wees niet bang om te vallen, je hebt vrienden die je zullen oppikken. Die man is een kampioen. Hij is lief maar weet wat er aan de hand is. Hij is slimmer dan hij leidt. Hij spuit toespelingen als een kapotte brandkraan, maar alleen zodat iedereen in de spray kan spelen. Ik wou dat ik zijn moxie had.'

5 Chelsea Peretti

Gina bezorgt afhaalma altijden bij haar collega
Gina bezorgt afhaalma altijden bij haar collega

Administrator en persoonlijke assistent van Captain Holt, Gina Linetti, wordt gespeeld door actrice Chelsea Peretti. Hoewel Peretti een zeer gezonde online volgers heeft, in totaal 1,9 miljoen volgers op Instagram, is ze niet zo geobsedeerd door sociale media als haar personage op het scherm. Je zult blij zijn te horen dat haar online content niet zo opschepperig is als die van Gina!

4 Andy Samberg

Andy is de grootste ster van de show, die sinds het begin de rol van Jake Per alta vertolkte, en zijn online aanhang komt overeen. Het is echter niet zo eenvoudig als het geven van een eenvoudig cijfer. Andy heeft twee Instagram-profielen - een met slechts 625.000 volgers en een enkele post die je doorverwijst naar de pagina van zijn comedygroep, The Lonely Island. De groep heeft drie leden; Samberg, Akiva Schaffer en Jorma Taccone. Het account van The Lonely Island heeft 2,6 miljoen volgers - wat we tellen als het totaal van Andy.

3 Stephanie Beatriz

Rosa Diaz-actrice, Stephanie Beatriz, heeft ook een enorme online aanhang, met 2,3 miljoen volgers op haar Instagram-pagina. Ze gebruikt haar platform zowel voor belangenbehartiging als om haar werk te promoten en haar persoonlijke leven te delen. De ster heeft onlangs foto's vrijgegeven van haar prachtige nieuwe babymeisje, Rosaline, die in augustus van dit jaar werd geboren.

2 Melissa Fumero

Melissa Fumero, die Amy Santiago speelt in de show, heeft ook legio online volgers. De negenendertigjarige plaatst graag schattige selfies met haar medecastleden, en ook met haar twee jonge kinderen. Melissa heeft 2,5 miljoen volgers verzameld op Instagram.

1 Terry Crews

Bovenaan de lijst van Brooklyn Nine-Nine crewleden staat niemand minder dan de legendarische acteur Terry Crews. Ja, de acteur van Captain Terry Jeffords heeft een verbazingwekkende 8,2 miljoen volgers, veel meer dan enig ander castlid uit de hitshow. Terry publiceert over alles, van zijn nieuwe acteeractiviteiten tot zijn tijd in de sportschool en het documenteren van zijn aanwezigheid bij grote blitse evenementen. Hij is de beste hond op zijn politieafdeling, en online!

Aanbevolen: