Woont een van de Potomac-huisvrouwen echt in Potomac?

Inhoudsopgave:

Woont een van de Potomac-huisvrouwen echt in Potomac?
Woont een van de Potomac-huisvrouwen echt in Potomac?
Anonim

De reality-tv-show The Real Housewives of Potomac ging in première in 2016 en richt zich op het privé- en professionele leven van rijke vrouwen die in Potomac, Maryland wonen. Kijkers over de hele wereld kunnen geen genoeg krijgen van Gizelle, Karen en de rest van de dames - en momenteel wordt het zevende seizoen van de show gefilmd.

Vandaag bekijken we waar de dames precies wonen. Wonen de huisvrouwen van Potomac eigenlijk in Potomac? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Gizelle Bryant woont in Bethesda, Maryland

De aftrap is Gizelle Bryant, die sinds de première regelmatig in de show te zien is. Momenteel woont de reality-tv-ster in een prachtig huis in Bethesda, Maryland - wat betekent dat ze niet in Potomac woont. Voor Bravo pronkte de reality-tv-ster met haar nieuwe huis, en op ware Gizelle-manier eindigde ze de tour door te zeggen: "Ik hoop dat je het leuk vindt en het maakt me niet echt uit of je dat doet, omdat ik dat doe. Ik hou van het."

7 Ashley Darby woont in D. C

De volgende is Ashley Darby, nog een andere dame die al sinds het begin in de show is. Iedereen die The Real Housewives of Beverly Hills heeft gezien, weet al dat Ashley Darby en haar echtgenoot, de Australische vastgoedmiljonair Michael Darby, in een prachtig penthouse in D. C. wonen. Dit is wat Ashley zei over haar huis: "Veruit het beste deel van het leven in een penthouse heeft een dakterras. We hebben het Lincoln Memorial, het Washington Monument en het Capitol Building allemaal binnen één zichtlijn."

6 Robyn Dixon verhuisd naar een nieuw huis

Laten we verder gaan met een andere dame die daar is sinds de première van The Real Housewives of Potomac - Robyn Dixon. Vorig jaar verhuisde Robyn eindelijk samen met haar familie naar haar nieuwe huis, en terwijl kijkers van de show te zien kregen hoe de reality-tv-ster haar droomhuis van de grond af aan bouwde, is het onduidelijk waar Robyns nieuwe familiehuis precies is. In seizoen zes van de show zagen fans Robyn en haar partner Juan enthousiast worden over de verhuizing, en hopelijk krijgen we het komende seizoen meer van hun huis te zien.

5 Karen Huger woont in Potomac

Iedereen die The Real Housewives of Potomac heeft gezien, herinnert zich zeker dat Karen Huger op een gegeven moment naar Great Falls is verhuisd. In 2020 verhuisde Karen echter terug naar Potomac en verklaarde dat "de grande dame is teruggekeerd om haar territorium op te eisen."

Op de vraag waar ze het liefst woont, antwoordde Karen: "Het zijn allebei kleine juwelen. Ik hou van Great Falls. Ik hou ook van Potomac, maar twee verschillende werelden, twee verschillende ervaringen." Net als de drie eerder genoemde dames is ook Karen Huger vanaf het begin te zien in de reality-tv-show.

4 Candiace Dillard Bassett woont in het Upper Marlboro-gebied van Maryland

De volgende is Candiace Dillard die uiteindelijk samen met haar man, Chris Bassett, een huis heeft gekocht. Zoals fans zich herinneren, werd Candiace constant overschaduwd door haar mede-sterren omdat de hypotheek op haar oude huis werd betaald door haar moeder Dorothy. Candiace Dillard Bassett is een vast castlid sinds seizoen drie van de show, en nu bevindt ze zich in het Upper Marlboro-gebied van Maryland.

3 Wendy Osefo woont in Finksburg, Maryland

Een ander castlid dat niet in Potomac woont, is Wendy Osefo die zich in seizoen vijf bij de cast van The Real Housewives of Potomac voegde.

Sinds 2011 woont de reality-tv-ster in Finksburg, Maryland met haar man en hun drie kinderen.

2 Mia Thornton verhuisde uit haar B altimore Penthouse

Mia Thornton voegde zich bij de cast van The Real Housewives of Potomac als vaste klant voor seizoen zes, dat vorig jaar werd uitgezonden. In het seizoen kregen kijkers te zien dat de ster in een prachtig penthouse in B altimore woonde. In een interview met Andy Cohen in december vorig jaar, onthulde Mia dat ze sindsdien is verhuisd en dat de ster en haar familie nu in een huis in B altimore wonen.

1 Monique Samuels woont in Potomac

Ten slotte sluiten we de lijst af met Monique Samuels, die van seizoen twee tot het einde van seizoen vijf een vast castlid is geweest in de show. In 2017 verhuisden de ster en haar familie naar een huis van bijna 12.000 vierkante meter. Destijds was Monique ongelooflijk opgewonden om eindelijk ergens neer te strijken: "Oh, het zal gewoon fijn zijn om wat rust te hebben. Chris [Samuels] en ik, sinds we verloofd waren, waren we letterlijk één huis aan het inpakken en verhuisden naar Alabama, dat huis uitpakken en dan aan het einde van het voetbalseizoen dat huis inpakken en terug verhuizen naar ons huis in Wenen. En dat hebben we vier jaar lang elk jaar gedaan. Niet meer in- en uitpakken. Dit is het."

Aanbevolen: