Pete Davidson's Girlfriends: welke is het populairst op Instagram?

Inhoudsopgave:

Pete Davidson's Girlfriends: welke is het populairst op Instagram?
Pete Davidson's Girlfriends: welke is het populairst op Instagram?
Anonim

Comedian Pete Davidson werd beroemd nadat hij zich in 2014 bij Saturday Night Live aansloot en sindsdien is hij er zeker in geslaagd een van de bekendste gezichten te worden van de late night sketchshow. De afgelopen jaren heeft Davidson ook veel in de schijnwerpers gestaan dankzij zijn connecties met tal van beroemde vrouwen, maar het lijkt erop dat de meeste van zijn relaties niet te lang duren.

Vandaag bekijken we welke van de beroemde dames waarmee Pete Davidson te maken heeft gehad het meest populair is op Instagram door hun aantal volgers te vergelijken. Van muzikant Ariana Grande tot reality-tv-ster Kim Kardashian - blijf scrollen om te zien welke vrouw op plek nummer één staat!

6 Margaret Qualley had een date met Davidson in 2019 en ze heeft meer dan 1,4 miljoen volgers op Instagram

De lijst wordt afgetrapt door actrice Margaret Qualley die aanvankelijk bekend werd als de dochter van Andie MacDowell, maar sindsdien heeft bewezen als ongelooflijk getalenteerd te zijn door te werken aan projecten als Fosse/Verdon, Maid en Once Upon a Time in Hollywood. Margaret Qualley en Pete Davidson waren van augustus tot oktober 2019 aan elkaar gelinkt, maar het lijkt erop dat hun relatie nooit tot een serieus stadium is gekomen. Momenteel heeft Margaret Qualley meer dan 1,4 miljoen volgers op Instagram, waar ze een glimp van haar dagelijks leven deelt.

5 Phoebe Dynevor dateerde met Davidson in 2021 en ze heeft meer dan 2,6 miljoen volgers op Instagram

De volgende op de lijst is actrice Phoebe Dynevor die beroemd werd door te schitteren in projecten als Prisoners' Wives, Younger, Snatch en Bridgerton. Dynevor en Davidson dateerden van februari tot augustus 2021 toen ze besloten uit elkaar te gaan vanwege de lange afstand.

Momenteel heeft Phoebe Dynevor meer dan 2,6 miljoen volgers op Instagram, maar het lijdt geen twijfel dat dit aantal zal groeien zodra het nieuwe seizoen van Bridgerton uitkomt.

4 Kate Beckinsale had een date met Davidson in 2019 en ze heeft meer dan 5,1 miljoen volgers op Instagram

Laten we verder gaan met actrice Kate Beckinsale, die van januari tot april 2019 een relatie had met Pete Davidson. Hoewel het onduidelijk is waarom de twee uit elkaar gingen, speculeren fans dat het 20-jarige leeftijdsverschil van het paar een probleem kan zijn geweest. Kate Beckinsale werd begin jaren 2000 beroemd en speelde sindsdien in tal van beroemde projecten zoals Pearl Harbor, The Aviator, de Underworld-franchise en Total Recall. Op dit moment heeft Kate Beckinsale meer dan 5,1 miljoen volgers op Instagram, waar ze regelmatig deelt wat ze van plan is.

3 Kaia Gerber had een date met Davidson in 2019 en ze heeft meer dan 7,3 miljoen volgers op Instagram

De top drie op de lijst van vandaag wordt geopend door model Kaia Gerber, die beroemd werd als dochter van het legendarische supermodel Cindy Crawford uit de jaren 90. Tegenwoordig staat Kaia Gerber echter bekend als een getalenteerd model dat erin slaagde naam te maken.

Tot nu toe heeft ze gewerkt met tal van beroemde modemerken zoals Versace, Calvin Klein, Saint Laurent en nog veel meer. Gerber en Davidson waren in oktober 2019 kort aan elkaar gelinkt en hoewel ze destijds veel samen werden gespot, duurde hun relatie niet lang. Kaia Gerber deelt een glimp van haar leuke modelleven op Instagram, waar ze momenteel 7,3 miljoen volgers heeft.

2 Kim Kardashian is momenteel gelinkt aan Davidson en ze heeft meer dan 270 miljoen volgers op Instagram

De nummer twee op de lijst van vandaag is Pete Davidson's geruchten huidige vlam - reality-tv-ster Kim Kardashian. Hoewel sommigen lijken te denken dat hun relatie een PR-stunt is, zijn de twee sterren sinds augustus 2021 aan elkaar gelinkt. Hopelijk zal de tijd fans wat meer duidelijkheid geven of deze twee sterren daadwerkelijk aan het daten zijn. Kim Kardashian werd in de jaren 2000 beroemd en sindsdien is ze een van de bekendste sterren van de reality-tv-industrie. Momenteel heeft Kim K meer dan 270 miljoen volgers op Instagram - een indrukwekkend aantal dat dagelijks blijft groeien.

1 Ariana Grande was in 2018 verloofd met Davidson en ze heeft meer dan 282 miljoen volgers op Instagram

En tot slot, de lijst die op nummer één staat, is muzikant Ariana Grande, die momenteel meer dan 282 miljoen volgers heeft op het populaire platform voor het delen van foto's. Ariana Grande werd in 2010 beroemd als actrice op Nickelodeon, maar heeft sindsdien de overstap naar muziek gemaakt. Tot nu toe heeft Grande zes succesvolle studioalbums uitgebracht - Yours Truly in 2013, My Everything in 2014, Dangerous Woman in 2016, Sweetener in 2018, Thank U Next in 2019 en Positions in 2020. Ariana Grande en Pete Davidson begonnen in mei te daten. 2018 en in juni van hetzelfde jaar verloofde het paar zich. Helaas ging het niet goed tussen de twee sterren en in oktober 2018 verbraken ze officieel hun verloving.

Aanbevolen: