Life For Paige Turley en Finn Tapp na het winnen van 'Love Island' 2020

Inhoudsopgave:

Life For Paige Turley en Finn Tapp na het winnen van 'Love Island' 2020
Life For Paige Turley en Finn Tapp na het winnen van 'Love Island' 2020
Anonim

Fanfavorieten Paige Turley en Finn Tapp waren de winnaars van Love Island 2020, de wintereditie. Aangezien de pandemie een romantische zomer voor 2020 heeft geannuleerd, is het een goede zaak dat de Love Island-franchise deze nieuwe programmering heeft gestart. Helaas werd het geïntroduceerd met de bedoeling een vaste waarde in het seizoensschema te worden, maar het keerde nooit meer terug. Met de groeiende dreiging van de coronaviruspandemie maakten internationale reisbeperkingen het te moeilijk om de serie bij te houden. De zomereditie is echter nog steeds actief en populair als altijd!

Dat gezegd hebbende, zullen Paige en Finley hoogstwaarschijnlijk de enige winnaars zijn van Winter Love Island! Paige en Finn ontmoetten elkaar tijdens de eerste week in de villa nadat Paige's partner Ollie Williams besloot te vertrekken na de eerste koppeling. Het nieuwe paar koppelde zich op dag 6 en slaagde erin om de hele show bij elkaar te blijven. Ze hebben het gehaald door talloze nieuwkomers en de legendarische Casa Amor. Hun loyaliteit wankelde nooit, en daarom zijn ze een van de besten die de franchise hebben gehaald. Hun wervelende relatie begon bijna twee jaar geleden, dus laten we eens kijken waar deze twee vandaag staan!

6 Wie is Paige Turley?

Paige Turley is een 24-jarige reality-tv-persoonlijkheid en zangeres uit Schotland. Haar geestige charme won het van de Engelse voormalig semi-profvoetballer Fin Tapp. Paige werd populair bij het publiek nadat ze op 14-jarige leeftijd op Britain's Got Talent speelde. De realityster gaf de wereld een voorproefje van haar zang na het zingen van een nummer tijdens de Love Island-talentenshow. Ze heeft de reality-zangwedstrijd misschien niet gewonnen, maar ze nam de hoofdprijs voor deze datingserie mee naar huis. Paige Turley heeft 1,7 miljoen volgers op Instagram verzameld en dat is nog niet het geval. Haar YouTube-kanaal heeft er 22.1K-abonnees en documenteert de achter-de-schermen over alles wat met Paige en Finn te maken heeft!

5 Paige Turley's YouTube-kanaal

Zoals Paige op haar YouTube-kanaal zegt: "Welkom terug op mijn officiële kanaal!! Ik neem je mee achter de schermen bij al mijn projecten, mijn muziekreis en alle dingen daartussenin [die beetje veel bloopers!] Bedankt voor de steun tot nu toe, wat een jaar was het voor ons allemaal! Op naar 2021 en ik kan niet WACHTEN tot jullie met me meegaan."

Volg het kanaal van Paige als je op de hoogte wilt blijven van haar muziekcarrière en haar relatie met Finn.

4 Wie is Finn Tapp?

Tapp is een 22-jarige uit Milton Keynes, Engeland, en heeft sinds januari 2020 een relatie met Paige. Hij en Turley wonnen seizoen zes van de Britse realityshow waarin ze besloten het prijzengeld te verdelen. Toen het VK op 24 maart werd afgesloten, verhuisde Finn naar het huis van Paige in West Lothian, Schotland. In juni 2020 verhuisde het paar naar hun eigen appartement in Manchester. Finn is een nieuw carrièrepad in het modellenwerk begonnen en is in de voetsporen van enkele van zijn mede-eilandbewoners getreden. Hij tekende bij Nev Models, hetzelfde bedrijf dat samenwerkt met Jack Fowler, Danny Williams en Eyal Booker.

3 Finn Tapp en Elizabeth Turley: één jaar samen

Toen deze twee tortelduifjes samen de grens van een jaar bereikten, hadden fans het gevoel dat ze er voor de lange termijn in zouden zitten. Meestal gaan koppels die het niet halen na de show uit elkaar binnen die periode van 6 maanden. Als ze het jaar overschrijden, gaat het vrijwel van een leien dakje en staan de bruiloftsklokken en baby's om de hoek!

Paige plaatste een oprechte Instagram waarin hij schreef: "Een heel jaar Polaroid-plezier met jou … ? Je verdient een medaille omdat je me in de beste tijden kunt verdragen … door een pandemie is echt iets anders !! Hier is op nog veel meer Polaroid-herinneringen met jou ??."

2 Paige Turley en Finn Tapp gaan op een dag trouwen

Na het verlaten van de Zuid-Afrikaanse villa zijn Paige en Finley op de heup vastgemaakt. Het is geen geheim dat fans wachten op de dag dat Finn de muzikant ten huwelijk vraagt. Toen hem werd gevraagd over het huwelijk, is dit wat het paar te zeggen had over een mogelijk voorstel.

Finn zei: "Ik twijfel er niet aan dat Paige op een dag mijn vrouw zal zijn." De realityster voegde eraan toe: "Ik ga een kilt dragen om mijn schoonouders te respecteren en de Schotse cultuur te verkennen." Paige woog in op de zware verklaring en zei: "Ik blijf tegen Finley zeggen dat als hij een kilt draagt, veel van mijn familie emotioneel zal zijn omdat hij een traditie omarmt. Het zal een emotionele dag worden zoals het is, maar ik denk dat dat zal echt een leuke touch zijn."

Paige's ouders zouden zo trots zijn en de fans kunnen niet wachten tot ze zich bij de lange lijst van Love Island-huwelijken voegen!

1 De toekomst voor Finn en Paige

Finn heeft Paige's naam op hem getatoeëerd die bovenop een vlinder in een wolk zit. Dit was zijn verjaardagscadeau voor haar en de nieuwe inkt bewijst nog meer hoe hun liefde eeuwig is. Het huwelijk is zeker iets waar ze aan denken, maar nadat ze zoveel van hun relatie in een lockdown hebben doorgebracht, hebben ze er gewoon van genoten om met elkaar te daten! 2022 kan het jaar zijn dat Finn er eindelijk een ring op zet … blijf op de hoogte.

Aanbevolen: