Het hart van Addison Timlin winnen was het 'gekste' wat Jeremy Allen White voor de liefde heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Het hart van Addison Timlin winnen was het 'gekste' wat Jeremy Allen White voor de liefde heeft gedaan
Het hart van Addison Timlin winnen was het 'gekste' wat Jeremy Allen White voor de liefde heeft gedaan
Anonim

Jeremy Allen White's leven vóór Shameless was enorm anders dan het nu is… met één opmerkelijke uitzondering.

Toen hij net 14 was, ontmoette Jeremy de liefde van zijn leven… Californication-ster Addison Timlin. Het gebeurde op een school voor podiumkunsten die ze allebei bezochten. En nu, begin dertig, hebben de buitengewoon aantrekkelijke en getalenteerde acteurs een liefdevolle, toegewijde relatie met twee kinderen.

Maar de relatie tussen Jeremy en Addison Timlin was verre van gemakkelijk. Jeremy heeft het bereiken van het punt waar ze nu zijn beschreven als "het gekste wat hij ooit voor de liefde heeft gedaan".

Wanneer ontmoetten Jeremy Allen White en Addison Timlin elkaar?

Jeremy en Addison waren pas 14 toen ze elkaar ontmoetten op een middelbare school voor podiumkunsten in New York City. Volgens Popsugar gingen de twee niet echt uit op de middelbare school. In plaats daarvan waren ze goede vrienden. Maar ze hadden een paar jaar ruzie met een minderjarige. Vooral omdat het leven ze in verschillende richtingen nam.

Toen, in 2008, werden ze allebei gecast in de indiefilm Afterschool. Het is niet bekend of ze in die tijd daadwerkelijk contact hebben gehad. Maar er wordt gesuggereerd dat ze dat wel deden.

Maar nogmaals, het leven nam hen in verschillende richtingen en ze begonnen andere mensen te zien.

Natuurlijk zijn de twee vandaag gelukkig getrouwd en hebben ze twee kinderen, Ezer en Dolores, en hebben ze zelfs bijpassende tatoeages.

Volgens Women's He alth Magazine zijn de twee erg verliefd. Niet alleen op basis van wat ze over elkaar hebben gezegd, maar ook vanwege hun lichaamstaal.

In elke foto en elke verschijning die ze samen maken, is het duidelijk dat Addison en Jeremy volkomen verliefd op elkaar zijn.

Ze hebben ook dik en dun doorgemaakt. Waaronder hun achtbaanrelatie, een privéfoto- en videohack en een aantal behoorlijk opmerkelijke carrièreverschuivingen. Maar het is het duidelijk waard geweest.

Jeremy Allen White's gecompliceerde relatie met zijn vrouw

Toen Instyle hem vroeg wat het gekste was dat hij ooit uit liefde had gedaan, vertelde Jeremy hoe hij zijn toekomstige babymama en -vrouw had ontmoet en hoe ingewikkeld de dingen waren.

"Ik ontmoette mijn vrouw, Addison, toen ik 14 was. En we zijn nu zes jaar samen. We zijn bijna drie jaar getrouwd", vertelde Jeremy in augustus 2022 aan InStyle.

"We hadden een paar valse starts tijdens onze, een beetje zoals, adolescentie en vroege jaren twintig. En we hadden allebei andere, soort, weet je, serieuze relaties in de tijd dat we niet samen waren. Maar ik denk, weet je, ik zat altijd echt achter Addison aan. En, eh, die lange wedstrijd was behoorlijk gek."

Een interview uit 2013 met Harper's Bazaar kan bewijzen dat Addison hetzelfde voelde als Jeremy. Ondanks dat ze andere opmerkelijke relaties had, leek ze te weten dat de Shameless-ster de man was met wie ze zou eindigen.

Hoewel Addison destijds Jeremy's naam niet bekendmaakte, was ze wel poëtisch over iemand die veel op hem lijkt.

"Ik heb een lieverd die ik niet zal onthullen, maar ja, hij zou de man zijn. We hebben een goede basis door lange tijd vrienden te zijn geweest, en toen duurde het even rechts veranderen in romantiek, "zei Addison tegen Harper's Bazaar terwijl ze haar film met Al Pacino, Stand Up Guys, promootte.

Was Jeremy Allen White tegelijkertijd met Emma Greenwell en Addison Timlin?

Het is duidelijk dat een deel van wat de weg naar hun huidige gelukkige leven zo uitdagend maakte, hun betrokkenheid bij andere relaties was.

Ondanks dat Jeremy Allen White dorst heeft van zijn fans, had ten minste één van zijn co-sterren iets belangrijks voor hem. Dat zou Emma Greenwell zijn, die een aantal seizoenen Jeremy's vriendin Mandy speelde in Shameless.

Hoewel Emma en Jeremy hun relatie (min of meer) buiten de schijnwerpers hielden, weten fans dat ze al minstens een paar jaar verkering hebben. Dat is tot 2014 toen de zaken tussen de twee eindigden.

Volgens Cheatsheet vermoedden fans dat er mogelijk sprake was van "ontrouw" dat heeft bijgedragen aan hun uiteenvallen.

Dit komt omdat Addison schijnbaar suggereerde dat de dingen met Jeremy 'romantisch' waren geworden in haar interview met Harper's Bazaar in 2013. Dit was een paar maanden voordat Emma stopte met het plaatsen van foto's van Jeremy op haar Instagram. Dit betekent dat de twee mogelijk samen waren toen Jeremy weer contact maakte met Addison.

Natuurlijk heeft geen van de betrokken acteurs hier in het openbaar over gesproken, dus er is gewoon geen manier om te bevestigen of te ontkennen wat Cheatsheet suggereert.

Hoe dan ook, alle betrokken partijen zijn verder gegaan met hun leven.

Ondanks dat de relatie tussen Jeremy en Addison een tijdje duurde om volledig tot bloei te komen, is het duidelijk dat de tijd die het kostte het des te meer de moeite waard maakte.

Aanbevolen: