Hoe het leven van Suni Lee is veranderd sinds het winnen van goud op de Olympische Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Suni Lee is veranderd sinds het winnen van goud op de Olympische Spelen
Hoe het leven van Suni Lee is veranderd sinds het winnen van goud op de Olympische Spelen
Anonim

Suni Lee's leven nam een onverwachte wending toen haar teamgenoot Simone Biles zich terugtrok uit de all-round finale op de Olympische Spelen in Tokio Biles, die naar verwachting goud zou winnen, had op dat moment te maken met psychische problemen, dus stopte ze met een aantal dagen competitie. Het was aan Lee en haar teamgenoot Jade Carey om de VS te vertegenwoordigen in de allround competitie.

Het was een close call, maar Lee eindigde als nummer één en pakte de gouden medaille. Ze werd de eerste Aziatisch-Amerikaanse vrouw die goud won in de all-round op de Olympische Spelen. Lee's leven veranderde op dat moment voor altijd. Ineens wisten miljoenen mensen in het hele land haar naam.

Lee's leven is zeker niet meer hetzelfde geweest sinds het winnen van die gouden medaille. Hier is een blik op hoe haar wereld veranderde na de Olympische Spelen.

8 Ze werd een familienaam

Zodra Lee het goud won op de Olympische Spelen, werd ze een begrip. Ze haalde massa's koppen in artikelen op internet en in de pers. Met al het drama rond Biles die zich terugtrok uit de competitie, maakte Lee Amerika trots door het goud voor haar land te winnen. In de wereld van gymnastiek worden er maar heel weinig echt beroemd, en Lee werd beroemd toen ze die medaille won.

7 Ze krijgt gratis swag

Lee plaatst regelmatig alle gratis swag die bedrijven haar per post op haar Instagram-verhalen sturen. Ze leeft haar beste leven met begaafde trainingsoutfits, sneakers en andere geweldige producten. Het is niet alsof ze de gratis goodies niet heeft verdiend. Ze won het goud voor haar land en werkte het grootste deel van haar leven keihard om dat te bereiken. Het is geweldig dat merken haar hebben benaderd en haar gratis swag hebben gestuurd. Het is gemakkelijk te zien dat ze alles waardeert wat haar wordt toegestuurd.

6 Ze krijgt merkdeals

Lee heeft met bedrijven samengewerkt om hun producten op sociale media te adverteren. Zo werkt ze samen met een app voor studieboeken voor studenten, zodat zij en anderen onderweg kunnen studeren. Lee is in Los Angeles om mee te doen aan Dancing With the Stars, dus volgt ze haar eerste semester colleges online. Nu NCAA-atleten hun naam, imago en gelijkenis kunnen gebruiken voor sponsoring en merkdeals, kan Lee profiteren van haar beroemdheid en wat geld verdienen. Met de jaren en jaren van hard werken en toewijding heeft ze deze kansen zeker verdiend.

5 Ze gaat naar evenementen van beroemdheden

Lee leeft haar beste leven in Los Angeles terwijl ze traint voor Dancing With the Stars. Ze heeft supercoole evenementen bijgewoond met beroemdheden, zoals het premièrefeest voor Dixie en Charli D'Amelio's realityserie over Hulu. Turners worden niet vaak uitgenodigd voor coole evenementen zoals dat en brengen het grootste deel van hun dagen door met trainen in een sportschool, met weinig tijd om met vrienden en familie door te brengen, dus het feit dat Lee uit mag gaan en feesten met de rijken en beroemd is nu zo'n groot probleem.

4 Ze is aan het dansen met de sterren

Lee was een van de eerste beroemdheden die werd aangekondigd voor seizoen dertig van de populaire danswedstrijdshow op ABC. Iets meer dan een maand na het winnen van goud op de Olympische Spelen, werd ze op Dancing With the Stars gecast als een van de vijftien beroemde dansers voor het seizoen, in de voetsporen van Olympische gymnasten voor haar, zoals Biles, Laurie Hernandez en Aly Raisman.

3 Het leven van haar vader veranderde

Lee's vader had een levensveranderende val van een ladder terwijl hij een vriend hielp niet lang voordat Lee moest deelnemen aan de nationale gymnastiekkampioenschappen in 2019. Door zijn blessure was hij vanaf zijn borst verlamd, maar hij moedigde zijn dochter om nog steeds deel te nemen aan de kampioenschappen, wat ze deed. Nu Lee Olympisch kampioen is geworden, krijgt het verhaal van haar vader landelijke aandacht. Hij mocht zelfs in de Today-show met Lee zijn toen ze terugkwam uit Tokio. Later schonk de Today-show Lee's vader een ultramoderne gepersonaliseerde rolstoel van Biles.

2 Ze kreeg meer volgers op sociale media

Lee heeft nu 1,5 miljoen volgers op Instagram en meer dan honderdduizend op Twitter. Voordat ze de gouden medaille won in de all-round, had Lee slechts ongeveer 250.000 volgers op de gram. Dat is nogal een verschil in volgers. De toename van volgers gaat natuurlijk gepaard met een grotere kans op goedkeuringsdeals. Gek hoe een gouden medaille iemand meteen een beroemdheid kan maken! Lee beweerde zelfs dat ze werd afgeleid door alle aandacht die ze kreeg op sociale media en het kostte haar helaas de gouden medaille in de finale van de ongelijke staven, volgens Insider.

1 Ze vestigt de aandacht op universiteitsgymnastiek

Lee was al enkele jaren vastbesloten om deel te nemen aan en te strijden voor de Universiteit van Auburn voordat ze zelfs maar wist dat ze de Olympische Spelen zou halen. Nu ze zo'n ster is geworden na haar gouden medaille, zullen veel ogen zeker op haar gericht zijn als ze meedoet aan de NCAA dit komende gymnastiekseizoen, dat in januari begint. Ze zal waarschijnlijk ook helpen met het verkopen van veel kaartjes voor de ontmoetingen in Auburn en ook voor

Aanbevolen: